Power&Beauty;, Optimum nutrition

Темата е заключена.
Прескочи до:
PO

02.04.09
07:11

казано от karlo на 02.04.09, 05:53:

Момчиле вие ли сте официалния вносител на Пролаб ?

Ние сме една от Фирмите които внасят официално Prolab, Prolab има повече от един прадставител в БГ.

Мнението беше редактирано от Power&Beauty; на 02.04.09 07:12.

02.04.09
07:23

казано от Power&Beauty; на 02.04.09, 07:11:

казано от karlo на 02.04.09, 05:53:

Момчиле вие ли сте официалния вносител на Пролаб ?

Ние сме една от Фирмите които внасят официално Prolab, Prolab има повече от един прадставител в БГ.

Как се определя това една фирма колко представителя да има? Примерно само Вие сте вносител на Оптимум нали така? Защо тогава на Пролаб има няколко, а на Оптимум само един вносител - в случая Вие.От какво зависи това?

SN

02.04.09
07:42

http://www.prolab.com/index.php?main_page=page&id=36

За всички които се интересуват ще кажа че от 08.01.2008 имаме официален договор за представителство със PROLAB за България.Справка по-горният линк.

02.04.09
07:46

казано от SNS на 02.04.09, 07:42:

http://www.prolab.com/index.php?main_page=page&id=36

За всички които се интересуват ще кажа че от 08.01.2008 имаме официален договор за представителство със PROLAB за България.Справка по-горният линк.

Тогава защо се внася и от други фирми?

Защото има разлика между ексклузивен представител и просто вносител или представител.

ЕД

02.04.09
09:20

И други хора внасят Optimum, но само определени продукти. Много е трудно да следиш пазара и да гониш паралелния внос, когато имаш право да го правиш.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.04.09 09:22.

02.04.09
09:57

Само аз ли не забелязах на сайта ви,че никъде няма избор на вкус при покупка на продукт.Аз от къде да знам в какви вкусове се предлага и какъв да ми изпратите?Извинявам се ако аз недовиждам или е грешка от ваша страна.

02.04.09
12:20

казано от Георги Гайдов на 02.04.09, 09:03:

Защото има разлика между ексклузивен представител и просто вносител или представител.

Добре де, който е ЕКСКЛУЗИВЕН вносител ко праи когато разбере че някой внася паралелно негови продукти?

ЕД

02.04.09
12:23

Ако има нужните права отправя иск и икономическа полиция започва да се грижи за интересите му.

02.04.09
12:33

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 02.04.09, 12:23:

Ако има нужните права отправя иск и икономическа полиция започва да се грижи за интересите му.

Това ме интересуваше, благодаря за инфото :) А вие Ексклузивни вносители ли сте на 2те марки,които представлявате?Нарочно не ги споменавам,защото сме в темата на друг вносител.

ЕД

02.04.09
12:38

Тайна ;)

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.04.09 12:41.

Хайде да спрем да спамим темата, доста се изкриви смисъла и. Нека коментираме представената марка, а не това кой как защо и какъв представител е станал.

PO

02.04.09
16:06

казано от gigitas на 02.04.09, 09:57:

Само аз ли не забелязах на сайта ви,че никъде няма избор на вкус при покупка на продукт.Аз от къде да знам в какви вкусове се предлага и какъв да ми изпратите?Извинявам се ако аз недовиждам или е грешка от ваша страна.

Може би в е пропуск ще се консултирам с хората които работят по сайта за подробности.

PO

02.04.09
16:21

Великденската отстъпката важи за сайта на фирмата и фирмените магазини в София, Пловдив, Варна ,Русе, Благоевград отстъпкъта в магазините ще важи след запитване и няма да бъде обявена официално.

Очаквайте откриване на нов магазин от веригата POWER&BEAUTY; във Велико търново. Негов собственик ще е Христомир Христов който отново е състезател на СК Красита и сила и рекламно лице на фирмата както доброто старо време...

02.04.09
16:26

казано от Power&Beauty; на 02.04.09, 16:21:

Великденската отстъпката важи за сайта на фирмата и фирмените магазини в София, Пловдив, Варна ,Русе, Благоевград отстъпкъта в магазините ще важи след запитване и няма да бъде обявена официално.

Очаквайте откриване на нов магазин от веригата POWER&BEAUTY; във Велико търново. Негов собственик ще е Христомир Христов който отново е състезател на СК Красита и сила и рекламно лице на фирмата както доброто старо време...

Можете ли да ми кажете къде се намира магазинът Ви в Благоевград и кой да запитаме за отстъпките? Благодаря :)

Мнението беше редактирано от Гошко на 02.04.09 16:26.

02.04.09
16:29

Извън сферата на добавките е, но винаги ми е било любопитно, защо на времето Христомир беше спонсориран от ON и изведнъж финансирането спря. Ако не е тайна разбира се ще помоля да кажете в какво се изразява спонсорирането - финансово, само чрез безплатни добавки, добавки и химия? :) Любопитно ми е как стоят нещата у нас, а ако знаете, кажете и за Щатите.

02.04.09
16:53

Това ще рече ? И откога ще започне да тече ?

PO

02.04.09
17:02

казано от Стоянчо на 02.04.09, 16:29:

Извън сферата на добавките е, но винаги ми е било любопитно, защо на времето Христомир беше спонсориран от ON и изведнъж финансирането спря. Ако не е тайна разбира се ще помоля да кажете в какво се изразява спонсорирането - финансово, само чрез безплатни добавки, добавки и химия? :) Любопитно ми е как стоят нещата у нас, а ако знаете, кажете и за Щатите.

От моя страна за всичко от което има нужда  включително самолетни билети. В америка са различни нещата там има и доста солидни договори  само за отбрани. Има професионлисти обаче коит едвам свързват двата края. Защо спряхме ли? Чисто и  просто различни виждания  и различни интереси. Не сме се карали нещо повече Христомир първо ми е бил приятел от повече от 12г и после сме имали някакви виждания за съвместни бизнес отношения, разбира се една такава раздяла винаги е свързана с леко разочарование но радвам се че сега отново сме един отбор.

02.04.09
17:03

Ми доколкото четох темата е от 1 април отстъпката. И ще рече, че като идеш в магазина, питаш за намалението и човека там ти казва кои са намалените продукти. Иначе обявените цени ще са нормалните, ненамалени...

PO

02.04.09
17:05

казано от Гошко на 02.04.09, 16:26:

Можете ли да ми кажете къде се намира магазинът Ви в Благоевград и кой да запитаме за отстъпките? Благодаря :)

В подлеза пред централната сграда на Американският Университет, при фонтаните. Съгласували сме отстъпката с нашите представители там и те ще ви съдействат.

PO

02.04.09
17:07

казано от MrPresident на 02.04.09, 16:53:

Вече тече  и е до 30 април

PO

02.04.09
17:09

казано от Martin Tomov на 02.04.09, 17:03:

Ми доколкото четох темата е от 1 април отстъпката. И ще рече, че като идеш в магазина, питаш за намалението и човека там ти казва кои са намалените продукти. Иначе обявените цени ще са нормалните, ненамалени...

Отсъпката важи за всички продукти с изключение на вече такива които са в такава по някаква друга причина. С други думи няма нещо при нас което е извън промо и е на старите цени.

02.04.09
18:04

казано от Power&Beauty; на 02.04.09, 17:07:

Да разбирам значи, че ако си купя от фирменият магазин директно ще важи отстъпката, понеже ми е на път .

MA

02.04.09
18:13

А как е сайта ви ? Дайте линк !

BO

02.04.09
19:13

казано от Mamularin на 02.04.09, 18:13:

А как е сайта ви ? Дайте линк !

Ти за google не си ли чувал ?!?!
www.power-beauty.com

PO

03.04.09
18:14

казано от MrPresident на 02.04.09, 18:04:

Да разбирам значи, че ако си купя от фирменият магазин директно ще важи отстъпката, понеже ми е на път .

ДА

казано от Power&Beauty; на 02.04.09, 16:06:

казано от gigitas на 02.04.09, 09:57:

Може би в е пропуск ще се консултирам с хората които работят по сайта за подробности.

Е уточнихте ли го това че няма никакво развитие на саита и всъшност не може да се поръчва в момента.

08.04.09
10:10

казано от Power&Beauty; на 03.04.09, 18:14:

ДА

днес във фирменият магазин на Евлоги Георгиев в София питах за отстъпката... казаха ми че е само при поръчки от сайта и не ми направиха такава :(

Мнението беше редактирано от batgonzo на 08.04.09 10:11.

08.04.09
10:18

Що не им каза, че са ти казали, че има отстъпка и да се обадят на шефа си ;)

08.04.09
10:39

казано от emzo на 08.04.09, 10:18:

Що не им каза, че са ти казали, че има отстъпка и да се обадят на шефа си ;)

щото не бях сигурен(помислих че може нещо аз да не съм разбрал),а и все пак няма да им се моля-отидох до магазина на силабг и си взех от там каквото исках с отстъпката :)

ГН

08.04.09
10:39

Почвам да се дразня от тази тема вече. Щели да привлечат клиентела, щели отстъпки да правят. Какво правите бе?Оня ден чета мнение някой си взел амино, нямало отстъпка. Ама не бил питал, абеси и тъпото. Този пък питал, ама може би не е вкарал нужната интонация.

Поне на мен ми се струва, че “кампанията” ще има отрицателен ефект.

Много не сериозно ми звучи това колеги!
Тъкмо се канех да си купя Optimum GS.То в крайна сметка има ли отстъпка или не?
Тук се пишат някакви обещания, потребителите като посетят прословутия магазин пък разбират че отстъпка има ама при поръчка от сайта.На сайта не можеш да си посочиш какъв вкус да бъде продукта...абее нямам думи.

08.04.09
12:50

казано от hamalin на 08.04.09, 12:23:

Тук се пишат някакви обещания, потребителите като посетят прословутия магазин пък разбират че отстъпка има ама при поръчка от сайта.На сайта не можеш да си посочиш какъв вкус да бъде продукта...абее нямам думи.

Същата работа стана и при мене. В началото на месеца минах оттам че ми е наблизо за аминки, струваха 30-на лв. а отстапка йок. Не че ми е за 5лв, пак си гу купих и на тая цена, но тука едно се говори, а всъщност май е друга работата.

Явно в магазина не са наясно с обещаното тук!

PO

08.04.09
14:38

казано от batgonzo на 08.04.09, 10:10:

казано от Power&Beauty; на 03.04.09, 18:14:

ДА

днес във фирменият магазин на Евлоги Георгиев в София питах за отстъпката... казаха ми че е само при поръчки от сайта и не ми направиха такава :(

Съжалявам за случая но когато не се заяви категорично че сте научили за промоцията от форума на ВВ-теам и сте негов член тя не важи защото реклама на сайта върви и на няколко други места и идват доста хора да питат за промоцията в магазина. Един малък реванш към вас, ако желаете може да ви бъде издадена годишна карта с 20% отстъпка за магазин POWER&BEAUTY; София, лично съм се разпоредил за това.
Благодаря за разбирането.

ER

08.04.09
14:41

И аз искам карта, в кой магазин да отида да ми откажат отстъпка и после да си я ползвам цяла година :)))

PO

08.04.09
14:59

казано от hamalin на 08.04.09, 12:23:

Отстъпката ВАЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ФОРУМА, НЕ ВАЖИ ЗА ВСЕКИ КОЙТО СИ ПОИСКА ОТСТЪПКА в магазина от сайта при поръчка се получава маил за потвърждение  на поръчката тогава може да бъде заявен вкус. Това неудобство ще бъде изчистено в най-скоро време.

PO

08.04.09
15:02

казано от hamalin на 08.04.09, 12:58:

Явно в магазина не са наясно с обещаното тук!

Наясно са но вие не четете моля ви казвайте че сте членове на форума. Малко е сложно ама няма как. За друг път промоциите ще важат официално и в магазина и сайта но трябва пове4е време за подготовка.

PO

08.04.09
15:08

казано от Георги Николаев на 08.04.09, 10:39:

Почвам да се дразня от тази тема вече. Щели да привлечат клиентела, щели отстъпки да правят. Какво правите бе?Оня ден чета мнение някой си взел амино, нямало отстъпка. Ама не бил питал, абеси и тъпото. Този пък питал, ама може би не е вкарал нужната интонация.

Поне на мен ми се струва, че “кампанията” ще има отрицателен ефект.

Когато ви е толкова сложно да разберете поручайте си от сайта. Не ви ли стана ясно че отстъпката е неофицялна за магазина.

Г-н Милев каква е тая плесканица дето направихте. Вече имате няколко огорчени клиента. Разберете аз например не съм за 5 лева отстъпка искам като вляза да си напазаря, а не да обяснявам на някой анаболен пич къв съм къде съм член и кво ми е писал г-н Милев (началника), срещу което да получа умно гледане и отговор в стил “ъммм низнам ни съм сигурен”. И кво значи отстъпката важи за членове на форума, а не за всеки който си я поиска ?!?!! Всеки може да каже че е член на каквото си иска. Вземете си изчиствайте неудобствата преди да пускате промоции, а не “в най -скоро време”. Не е ли нормално когато магазина предлага определена отстъпка продавача там сам да ме попита дали не съм еди какъв си, защото ако съм ми се полага отстъпка ?!?! Както навсякъде ми предлагат какви ли не глупости и вярвайте тази схема работи. И кво ме топли мен отстъпка от един милион процента в магазина ви в София като аз съм в Бургас да речем ?!?! И не стана ли ясно, че в прекрасния ви сайт неможе да се поръча конкретен вкус нима това е маловажен избор за потребителя ?!?!

Изобщо май организацията на така хубавата отстъпка се оказа типично Българска. Трябва да отговаряш на куп условия (едно от които е да си нахален за да питаш и да обясняваш) за да ползваш отстъпка.
Нямам думи.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1