Сваляне при специфични обстоятелства...

23.01.05
21:24

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Ами значе ръката ми пострада и ся съм с гипс 20 дена..не мога да продължа билдинга през тва време ..и за да не губя това време съм решил да чистя... 180см/86кг 19год. ръка 41,5 -малко инфо за всеки случай..ако приемам около 1600ксал от който 90-100г белтък  + кленбутерол  имайки предвид 4е се 4удя дали да почна изобщо бягане сутрин, та дали 6те изгубя много мускул как мислите...ученик съм и сега ше водя застоял живот тоя месец но затова пук и ксал прием е значително понижен...Мога ли да разчитам на Кленбутерол-а??

X_

23.01.05
21:41

ами зарежи клемботерола,качи ккл с 1000 и започни с тичането.

25.01.05
09:58

100 гр белтък ще ти е малко, може и да загубиш доста мускул. Според мен поне 150гр си трябват.

25.01.05
17:30

ммм добре ама имите предвид че при хипертрофията са нужни около 2г/на кг белтък... а сега след като не тренирам колко е нужно да се запазват само ???
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul

25.01.05
18:01

Принципно си прав и сигурно ще са ти достатъчни 100гр. НО ти написа, че ще чистиш, а като сваляш мазнини започваш да губиш заедно с това и белтък...

26.01.05
10:01

Дай тегло, процент телесни мазнини и какво и кога тренираш. След това ще ти кажа приблизително колко протеини ти трябват, за да запазиш мускулната маса :wink:

ВН

26.01.05
12:03

Алоу хора, човека е с травма к’ви 100 гр?  :shock:  Той е с травма и ще чисти! Стрес на квадрат :!:
Трябват му минимум 2 гр. белтък на килограм, разпределени на 4-5 приема през деня. Предлагам ти велоергометър или степер, като вариант за свалянето. Кажи ни повече за травмата можем да ти предложим вариант за забавяне на атрофията, чрез хранене или упражнения.

30.01.05
22:29

Ами лявата ми рука е със шина...изкълчиха ми се ставите на два пръста..лекаря ми каза че са пукнати някакви камерки и за 20 дена ще зарастне....ами за накакъв трен.режим не може да става щото не мога да тренирам нито гръб,гърди нито рамене....правя 3-4 пути някаде упражнинея с дъмбели за бицепс и трецепс (с дясната ръка) а понякога замествам с лицеви на една ръка 5х8 на суперсерия със подскоци 5х30 някаде ....за бягане 3пъти седмично по 25 мин с умерен темпо (някаде 7-8км/ч) ... амм може да съм пропуснал нещо кажете ми,ще ви отговоря...меси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1