трябва ми помоща ви

Темата е заключена.

23.01.05
22:44

някой знае ли от каде мога да си закупя боксова круша и на каква цена? моля ви помогнете ми !!!

23.01.05
22:54

круш има сякакви в магазина зад ЦУМ до бариерата на платения паркинг. а цената варира според размера на крушата. но си приготви над 80лв. :)

24.01.05
03:06

В люлин при нас има ще вида утре колко кинти е и ще ти кажа. :wink:

24.01.05
13:32

Имам една непотребна - колко даваш :lol:  Шегувам се, ако не съм я изхвърлил ще ти я подаря.

K!

27.01.05
10:12

брато по добре си земи чувал штото крушата не е одобна забоксиране

28.01.05
00:33

хаха А за какво е удобна?? Нали за това трябва да е удобна ... за боксиране...

[quote author=“Martin”]Имам една непотребна - колко даваш :lol:  Шегувам се, ако не съм я изхвърлил ще ти я подаря.

Ей, Марто, ако човекът не я вземе, искам я аз :) И без това от Кит Кат ми изпратиха боксови ръкавици  :lol:

28.01.05
12:43

Аз предлагам да купим една служебна боксова круша и да си я млатим на срещите.
по-здрави

28.01.05
16:24

Ми и аз имам (имах) два чифта ръкавици. Ще проверя дали има останало нещо и евентуално ще можем да се помлатим :lol:

OD

12.03.05
19:24

а ве една Боксова круша под 120лв. не пада(е има и такива ма са пълни боклуци)препоръчвам ви да си вземете качествена боксува круша ако ви се тренира повече от месец :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1