Mitotropin

Прескочи до:

02.04.09
15:13

В понеделник започвам употреба на Mitotropin, искам да попитам трябва ли в началото да почна с минимална доза и да привиквам към него, какви са страничните му ефекти. Задължително ли е да ползвам една от многото хранителни програми посочени в книжката (адски объркващи са), става въпрос за някакво въртене на въглехидратите, а протеина така като гледам се запазва в еднакво количество. Трите хапчета (дневна доза) наведнъж ли се пият или равномерно през деня така, че да не смутят съня, и на гладно ли се пият или с храна.

02.04.09
15:36

казано от Иван Шишманов на 02.04.09, 15:13:

В понеделник започвам употреба на Mitotropin, искам да попитам трябва ли в началото да почна с минимална доза и да привиквам към него, какви са страничните му ефекти. Задължително ли е да ползвам една от многото хранителни програми посочени в книжката (адски объркващи са), става въпрос за някакво въртене на въглехидратите, а протеина така като гледам се запазва в еднакво количество. Трите хапчета (дневна доза) наведнъж ли се пият или равномерно през деня така, че да не смутят съня, и на гладно ли се пият или с храна.

Аз лично бих пробвал дали ми понася чрез мострите ;) Естествено, че не е задължително да спазваш режимите от книжката.Все пак познаваш организма си по-добре от Гаспари.Понеже не съм я чел, но въртене на въглехидратите не е толкова трудно нито пък специфично, че да спазваш точно режима от книжката.Успех.И ако ти се занимава направи LOG ! :)

Ами нямам мостри, а за лог занимавами се, но няма да правя, може би на компа си за моя информация само, не съм решил

SP

02.04.09
16:28

иване продължавай си дневника момче, че с голям интерес ти го следим! и няма да отпускаш!

казано от Sparxter на 02.04.09, 16:28:

иване продължавай си дневника момче, че с голям интерес ти го следим! и няма да отпускаш!

Дневника е приклюен интереса е показателен, моля да не се отклоняваме от темата за Митотропин.

02.04.09
17:10

Аре пак аз и пак с упреци.Имай напредвид, че не се заяждам, опитвам се да помогна !!!
Много ме хваща яд, когато някой си купи даден продукт, защото е на мода, а дори не знае как действа.
Това говори, че не си се осведомил.

Продукта си играе с щитовидната жлеза, на 1во място трябва да нямаш никакви оплаквания откъм всичко свързано с нея !!!!

Реално това е сбор от 2 продукта.Thermogenic Thyrotabs + да кажем още един термогенен бърнър.

Като всеки бърнър започваш с 1/2 доза 1 път дневно или 1доза 1 път дневно.
Самия 3,3’ Diiodo-L-Thyronine, 3,5-Diiodo-L-Thyronine му трябват около 5-6 дни, за да започне да действа, като почнеш с 1/2 доза може и повече дни.
Като всеки продукт със стимуланти - ако имаш проблеми със съня, ще го пиеш в ранния следобед.

Режима в книжката ми харесва, с малки изключения и не е никак трудно да се съобрази спрямо индивидуалните нужди.

emzo мисля, че основната идея на тази тема е да се осведомя. Купил съм го осведомявам се и го започвам нищо нередно не виждам, особенно в предвид, че замалко да не успея да го взема заради  това че е изчезнал от пазара. Не ми е известно да имам проблеми със щитовидната жлеза иначе да определено имам проблеми със съня.

02.04.09
17:18

Аз затова си играх да напиша всичкото това, да се поусведомиш.
Ако си на ти с английския почвай да четеш в бб.ком.

казано от emzo на 02.04.09, 17:18:

Аз затова си играх да напиша всичкото това, да се поусведомиш.
Ако си на ти с английския почвай да четеш в бб.ком.

Не не съм на ти дори на вие не съм пък и мисля, че четенето в известе смисъл може да те обърка тотално, както се случи с дневника ми. Просто исках да разбера основните неща а другите сам ще ги усещам надявам се.

02.04.09
18:45

Иване аз привършвам митото в момента питай ако нещо не ти е ясно. Значи дневната доза е 2 пъти по 3 едното е 30мин преди закуска другия прием е 6-8 часа след това . Ама това всичко си го пише , дори и да не знаеш английски трябва да са ти изпратили едни преведени листи , поне аз имам. Аз го усещах може би първите 2 седмици , отначало доста силно лично аз почнах с 3 хапчета на ден после 2x2 и след време 2x3 както си е дадено , но аз съм доста чувствителен към коефеин.  След това утихва и дори в момента въобще не го усещам , но това не значи че не си работи . Хвани се сериозно с диетата и спазвай поне основните принципи в книжката. Аз лично не успях така както ми се искаше затова немога да изкажа някакво категорично мнение за продукта

02.04.09
18:49

казано от target на 02.04.09, 18:45:

Иване аз привършвам митото в момента питай ако нещо не ти е ясно. Значи дневната доза е 2 пъти по 3 едното е 30мин преди закуска другия прием е 6-8 часа след това . Ама това всичко си го пише , дори и да не знаеш английски трябва да са ти изпратили едни преведени листи , поне аз имам. Аз го усещах може би първите 2 седмици , отначало доста силно лично аз почнах с 3 хапчета на ден после 2x2 и след време 2x3 както си е дадено , но аз съм доста чувствителен към коефеин.  След това утихва и дори в момента въобще не го усещам , но това не значи че не си работи . Хвани се сериозно с диетата и спазвай поне основните принципи в книжката. Аз лично не успях така както ми се искаше затова немога да изкажа някакво категорично мнение за продукта

Какъв е резултата ти? Колго кг ,колко см,орелефи ли нещо?

ще започна с 6 на ден

02.04.09
19:09

казано от Aleksandar Marinov на 02.04.09, 18:49:

казано от target на 02.04.09, 18:45:

Какъв е резултата ти? Колго кг ,колко см,орелефи ли нещо?

Еми честно да ти кажа не си знам мерките  преди това аз открай време гледам само огледалото . Като килограми съм същия но съм качил  мускул видимо . Е разбира се че съм и изчистил малко и затова съм на същите килограми , но не съм доволен от себе си , не бях стриктен в диетата както трябва . Отначало тръгнах доста добре спазвах режима и си имаше видим резултат още в първите дни. трябва да отбележа че в началото взимах и Л-карнитин първите десетина дни някъде , но си го оставих за сега като свърша митото да имам . И аз като тебе (следя ти лога) имах прекъснати дни(по няколко подред)  с тренировки и с приема на мито , заради разни пътувания и ангажименти и затова може би не съм доволен от резултата , очаквах повече и съм разочарован от себе си . Определено ти  имаш по-добър резултат макар още да не си постнал новите си снимките.
Затова към Иван наистина се захващай сериозно като го почнеш митото и то не е вълшебно хапче а всичко зависи от теб и това колко си стрикен в диетата и мотивиран . Успех

Мнението беше редактирано от target на 02.04.09 19:10.

самото хапче ти дава чувство на еуфория което доста улеснява  цялата ситуация. Дори мисля по малко въглехидрати от посочените в книжката да консумирам, ама то божа работа.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.04.09 04:16.

Май ще отложа започването му ...чудя се ...

05.04.09
05:22

Е то стана ясно , че си несериозен още със затварянето на дневника ти :D

казано от emzo на 05.04.09, 05:22:

Е то стана ясно , че си несериозен още със затварянето на дневника ти :D

Аз така съм си по рождение,  майната му на дневника беше безполезен, мисълта ми беше, че досега бях на бета 3 и диет съпорт които също са термогени, и сега митото, а доколкото знам се препоръчва да не си много време на добавки с подобен ефект трябва да се  правят паузи. Мислех след митото да вкарам фаиър, ама пак е термоген и след митото трябва да почина месец поне ...та затова се чудя. Емзо ти какво би направил на мое място.

05.04.09
17:04

Вече мога да кажа,че без супер стрикна диета - няма да стане нищо.

казано от Aleksandar Marinov на 05.04.09, 17:04:

Значи съм на манежа :)

ЕД

05.04.09
18:15

казано от Иван Шишманов на 02.04.09, 15:13:

Индивидите, чувствителни към стимуланти като кофеин, могат да изберат да вземат за начало 1-2 таблетки, за да проверят своята поносимост. Ако не си чувствителен към кофеин може да започнеш с макс дозите. Странични ефекти, които могат да се проявят са описани в пасажа ВНИМАНИЕ! на превода, който сме ти изпратили с Mitotrop-на. Наведнъж се пият хапчетата.

Желателно е да ползваш съветите от книжката, но може да направиш и диета по твой избор, стига да е стриктна, подходяща и да я спазваш през целия период, докато трае цикъла с Mitotrop-на.

ЕД

05.04.09
18:17

казано от Aleksandar Marinov на 05.04.09, 17:04:

При всяка добавка от този тип е така. Без подходяща диета и то диета, която се спазва стриктно не стават работите на 100%!

В книжката пише много кофти неща примерно за моето тегло трябва да взимам над 300 грама протеин на ден по 55 на ядене ....аз толкова нещо немога да изям ..или да консумирам въглехидрати дори в 18 часа вечерта ...аз след 15 не си и помислям даже ( е поне ми се иска да не си помислям :) ). Мисля да започна с два пъти по едно две по две и три по две за три дни ще вдигна оптималната доза, и дано нищо не ми пречи на диетата и разбира се спорта иначе мнението ми за тази добавка после ще е субективно

Започнах го днес сутринта ми беше третата доза да видим какво ще стане.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.04.09 09:30.

Добре де кой какви резултати отчете с помоща на този препарат. Като килограми като размери, като чувство.

23.04.09
05:00

Иване,след повече от 2 седмици с този продукт,усети ли ефекта?

казано от ilko на 23.04.09, 05:00:

Иване,след повече от 2 седмици с този продукт,усети ли ефекта?

Изобщо не съм доволен затва се чудя аз ли съм дефектен или продукта е прекалено прехвален и преекспониран

23.04.09
06:30

То вече стотици пъти се изписа това, но все пак - има продукти, които при едни хора действат, при други - не. Това нито прави хората дефектни, нито самите продукти прехвалени...

Предимно ме интересува кой какви резултати е постигнал, а това дали съм дефектен или не аз най добре знам. Иначе на пазара има страшно много прехвалени продукти с гръмки реклами, страшни имена големи писания, но не чак толкова добри.

23.04.09
06:42

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 06:37:

Предимно ме интересува кой какви резултати е постигнал, а това дали съм дефектен или не аз най добре знам. Иначе на пазара има страшно много прехвалени продукти с гръмки реклами, страшни имена големи писания, но не чак толкова добри.

Че ги има, има ги. Обаче сам по себе си фактът, че на теб не ти действат, не означава, че не стават за нищо. Ако на болшинството от хората не им действа - друг въпрос. Предполагам затова и питаш на кой как му действа... В крайна сметка, поне за себе си си решил какво ще използваш занапред и няма да правиш повече експерименти :)

23.04.09
07:11

Хайде казвайте кой е ползвал Митотропин и какво е постигнал с него.За мене повечето знаят резултата за 1 месец.

Иване сподели колко пъти правиш кардио и колко като продължителност.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.04.09 07:13.

23.04.09
07:23

Oпределено проблема в тренировките и диетата. Идеята ми е следната, че даже и без бърнър, с подходящи тренировки и диета, ще започнеш да сваляш, а ти даже и с бърнър пак не можеш, следователно според мен грешката е някъде в диетата или кардиото..

Диетата ми не съм я изчислявал точно разделена е на 6-7 храненета в триот които има въглехидрати между 60 и 100 грама на денонощие. Естетвенно това не важи ....всъшност защо тия неща ги обяснявам тук, темата е за Митотропин не е за диетата ми или за тренировките ми. Май все пак ще имам нужда от дневник ..... да бистрим ситуацията, но засега съм разочарован от митото.

23.04.09
08:06

Храната му е проблема(примерно), не може при нужни 2700кал (примерно) той да приема систематично 1500кал (примерно), да “излиза” от диетата през няколко дни(примерно), да пие бърнър, който допълнитело забързва RMR, да прави кардио, което гори допълнително калории и организма с 1000кал (примерно) да топи мазнините, та той по-скоро е в starvation mode.

п.с. хммм е*ати сложното изречение :)

23.04.09
08:17

Иване сигурен съм,че има нещо нередно в диетата ти,нищо не ми каза за Кардиото? Кога и по колко правиш? Без кардио - НЯМА да стане.

Хайде да не гадаем и да не предполагаме, при това хубавичко оспамвайки тази тема. Скоро ще си пусна дневник та да видим какво не е наред....но според мен не е чак така положението както Емзо го описва (да не говорим, че половината от думите в мнението му са ми непознати :) ). Хайде все пак да видим кой какви резултати е постигнал.

23.04.09
08:45

един приятел го пиеше и беше очарован от продукта,затова и те питах как ти е подействало

казано от ilko на 23.04.09, 08:45:

един приятел го пиеше и беше очарован от продукта,затова и те питах как ти е подействало

Вече много пъти пиша, че не оправдава очакванията ми.

23.04.09
08:53

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 08:48:

3-ти път те питам.Кардио правиш ли въобще?И ако да,по колко? И това не е оспамване на тема,темата е за Митотропин.Ти казваш,че не си доволен от Митотропин.Това си е по темата.

казано от Aleksandar Marinov на 23.04.09, 08:53:

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 08:48:

3-ти път те питам.Кардио правиш ли въобще?И ако да,по колко? И това не е оспамване на тема,темата е за Митотропин.Ти казваш,че не си доволен от Митотропин.Това си е по темата.

Исках да разбера кой какво е постигнал, но явно това няма как да стане, и съм принуден да превърна темата за митотропин в личен дневник, или нямаш търпение да прочетеш за кардиото ми или предпочиташ да не го четеш в дневник. Кардио правя три четири пъти седмично поради липса на време състои се във въртене на велоергометър който е новата ми придобивка от 10-ти насам. Въртя между 30 и 45 минути между 12-14 и 17-20 км. Силова тренировка правя три пъти седмично. Знам че не е като 20 тренировки седмично, но пак не е съвсем нищо. И да не го усещам очаквах като го взимам да полудявам от прилив на енергия отделена от мазнините ми да не ме свърта на едно място, а не все да ми е лениво все да ми се спи все да немога да стана сутрин да умирам от глад за какви ли не боклуци. Просто не го усещам, пък кантара на който се тегля че си показва квото иска е едно на ръка.

23.04.09
09:03

Мерси за отговора.Направи дневник и да видим къде куцат работите.Мотивирай се повечко и ще успееш.Аз чистих за пръв път през живота си,и е много много трудно.Не искам и да чуя скоро пак за чистене и диети.Предпочитам да си качвам :)

ЕД

23.04.09
09:08

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 08:04:

Диетата ми не съм я изчислявал точно разделена е на 6-7 храненета в триот които има въглехидрати между 60 и 100 грама на денонощие. Естетвенно това не важи ....всъшност защо тия неща ги обяснявам тук, темата е за Митотропин не е за диетата ми или за тренировките ми. Май все пак ще имам нужда от дневник ..... да бистрим ситуацията, но засега съм разочарован от митото.

Точно, че е за Майтотропин трябва да ги обясняваш тези неща тук. Не действа продукт -> търси се причината поради, която не действа след като се знае за продукта, че по принцип си действа. Запомнете, че когато се взима фет бърнър диетата и тренировките са най-важните в случая! Без тях не става. Отвори си дневник, покажи си диетата, тренировките, кардиото, за да може да се потърси отговор на това защо не действа продукта. Казваш, че не го усещаш, мисля, че миналия път ти казах на теб, че и други хора не са го усещали и при други не е проявявал признаците, които би трябвало да се проявят, но накрая на цикъла е давал резултати. Това, че не го усещаш не значи, че не работи. Казваш и че кантара си теглел квото си иска, ами ето ти и друг фактор, а и не трябва да гледаш само кантара, гледай видимо дали има резултатите, било то в коремната област, в ръцете и т.н.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1