Нисковъглехидратна диета

MA

24.01.05
09:41

Моля дайте някакви предложения относно подходящ хранителен план за орелефяване. Упражненията са ми ясни, както и какво трябва да пия, но не съм много запознат с правилното хранене.

24.01.05
10:21

Оригиналната нисковъглехидратната диета е до макс 100 грама на ден въглехидрати. Което означава яко намаляване на въглехидратите и овеличаване на протеините и мазнините. Трябва да си в отрицателен калориен баланс за да сваляш килограми и да гориш мазнини. Трябва да имаш свободен ден. Но аз не ти го препоръчвам този метод защото неможеш колкото и мазнини да свалиш да докараш добра плътност поне аз с нвд никогато не съм могъл.
по-здрави

По - скоро НВД е до около 25 % въглехидрати от общата храна :)
Братле, че то ако аз правя диета със 100 гр. въглехидрати макс, то си е чиста кетонна. Няма и грам на кг. телесно тегло :)
Поздрави!

24.01.05
10:51

Ами оригиналната диета аз тъка я знам братле :))) Но и оригиналната продължава минимум 1 година за да се види резултат и за да може организма да премине на този режим.
по-здрави

MA

24.01.05
20:23

А можете ли да ми препоръчате нещо конкретно, което да работи добре с тренировките за сваляне и орелефяване :?:

25.01.05
09:53

Този раздел на форума е претъпкан с конкретни НВД диети на различни хора. Ако сам не можеш да си съставиш меню, разгледай внимателно, със сигурност ще ти дойдат някои добри идеи.

MA

25.01.05
11:46

Абе аз доста теми изчетох но конкретно за мен нищо не можах да намеря. Пък и досега не съм спазвал някаква конкретна диета че да се ориентирам по-бързо :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1