Ето какво сътворих (НВД)

03.04.09
16:21

Здравейте

От 3-4 седмици съм на НВД, но вероятно имам някакви пропуски в изготвянето и. Последните 1-2дена съм доста изтощена и едва намирам сили за кардио, а и имам чувството че не чистя (макар, че нямам кантар тук, за да се претегля) Малко за  мене (отново) жена, почти 22 год, 167см, 61кг.
Сега режима:
07:00- 09:00 (зависи дали съм на работа сутринта или на лекции, затова са и следващите посочени часови интервали)-    варени овесени ядки (не знам колко грама- на око. Като се сварят излиза 1 паничка) със сирене или извара (10-20 гр).
12:00- 14:00- пилешко печено филе (150гр.) + краставица, малко след това кафе с прясно мляко (много обичам прясно мялко, понякога пийвам по 100-200 мл- ок ли е?)
16:00- 17:00- Корни без захар (знам, че е боклук) , може малко след това ядки- фъстъци (какви други???), ябълка
18:00- 19:00- кисело мляко (200гр) под 2% масленост или яйце, понякога хапвам и половин грейпфрут или няколко резена лимон с мед
следва-  кардио 30 мин на кростренажор, 20 коремни преси, 20 лицеви упори, и упражнения за ръце с гири.
20:30- 21:00- печена риба, най- често скумрия (150гр)+ краставица, може и маслини, а понякога с ориз със зеленчуци или само задушени зеленчуци.
22:00- 23:00- 200гр кисело мляко (+ мед понякога- оф, не мога да се сдържа, вечер без нещо сладичко ми е много зор  )
На ден пия по монимум 2 л вода.
Какво ще кажете? Не всеки ден спазвам стриктно този график, някои неща ги пропускам, когато нямам време.
Искам да попитам и още- пречи ли понякога да хапвам 2-3 шоколадови бисквити с кафето, кога мога да ям ориз и картофи, какъв друг зеленчук мога да хапвам, и да си купя ли Л карнитин- последния път имаше резултат.

Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1