06.04.09
12:47
Значи тренирам гърба така.
1.Опит за набиранки правя някаде 2 така ,че правя по 1 серия 2ра немога.
2 После правя на скрипеца зад врат.
3.Пак на горен скрипец пред гърди с по тесен хват
4.На хоризонтален скрипец
5.Мечка
има и 6-то упражнение незнам как се казва уреда,но си мисля че 6 упражнения са много. Дайте съвет дали става така?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
06.04.09
13:08
А каква цел гониш?
Добре де майка му стара питайте нещо конкретно.Темата се казва “Гръб” и в нея пишеш как го тренираш....нито цели,нито стаж,нито хранене,нито години,нито килограми,нито ръст....
Забравил съм да напиша. Целта ми е повече ширина и искам по-добри “перки” . Стаж 1 месец ,но миналата година 4 месеца без прекъсване.18 г. 61-2 кг. Нямам режим на хранене просто се опитвам да ям по начесто. Поемам доста въглехидрати но килограмите едвам едвам се качват.
Така няма да стане нищо.
Първо - спазвай хранителен режим!
Второ - оправи си програмата. Гледай по-нататък да включиш в нея (но първо научи ПРАВИЛНОТО ИМ ИЗПЪЛНЕНИЕ С МАЛКИ КИЛОГРАМИ) гребане с лост, гребане с дъмбел или мечка, която правиш, хиперекстензии или мъртва тяга.
Трето - бъди търпелив, 1 месец в залата е само началото!
06.04.09
17:56
Има ли конкретна причина за отсъствието на тягата или е поредната прищявка ?
Без свободна тежест няма големи размери !!!
По-здрави !
Явката- кво да ти кажа брат. Мъртва тяга няма да правя=мускули няма да направя. Ако има причина-добре. Но в началото наблегни на храненето, не на упражненията като бройка, а само като техника.
Мъртва тяга не искам да правя защото съм виждал много хора които не я правят и имат добри гърбове а и е много опасно упражнение. За сметка на това пък тренирам и краката така че :)
06.04.09
21:25
Аз пък ще ти кажа, че някои хора изкарват тягата по-опасно упражнения от колкото е всъщност.. Всяко едно упражнение може да е причина за контузия, не знам защо толкова ви плаши тая тяга. Точно в началото, когато се изгражда мускулатурата е важно да се прави тва упражнение, като направиш голям, хубав гръб с много месо по него може и да пропускаш тягата, ама до тогава ще минат няколко години, не си прави илюзии. :)
Мнението беше редактирано от intercitycunt на 06.04.09 21:25.
14.04.09
18:01
Явка. Ако не можеш да си натрупаш килата вземи си добавки. Лично аз си взех и съм доволен от резултатите пък и 1 месец нищо не е още.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече