09.04.09
11:53
Бях чел една статия в която в един ден правиш тяга,клек,лег,набирания,раменни преси и по едно тежко упражнение за корем всеки ден, 3x5 2 седмици 3тата 5x3 и една седмица почивка и после пак, но не съм сигурен, че упражненията бяха точно тези, но идеята беше, че правиш многоставните базови упражнения всеки ден като не стигаш до отказ. Не съм го пробвал, но туковиж ти свършило работа.
09.04.09
12:00
Не мисля да правя базови упражнения и да се връщам месеци назад. Сега съм на 4-ри дневен сплит и работи много добре, само ръцете дето са проблема. Но там ще наблегна, и също ще наблегна на храната.
А пробвал ли си да не ги тренираш ръцете ? На мои познати това е оказвало влияние.
П.С. Не съм чел предишните постове.. Също така и не съм запознат със стажа ти но все пак опитай.
09.04.09
15:07
А пробвал ли си да не ги тренираш ръцете ? На мои познати това е оказвало влияние.
П.С. Не съм чел предишните постове.. Също така и не съм запознат със стажа ти но все пак опитай.
Пробвал съм и единственото което се получява е че спадат за 2 седмици и все 1 не съм ги тренирал..
Стажа 2-3 месеца..серйозно
Не мисля да правя базови упражнения и да се връщам месеци назад
Къде се връщаш, че не разбрах?Виж дневника на Петко К как се тренират ръце когато имаш доста стаж ( и въобще )...На всичкото отгоре си 58 килограма, 40 см. ли искаш?
Вторият пост беше единственият точен отговор на въпроса ти и да не се каже, че само критикувам - яж!
09.04.09
16:38
Стажа 2-3 месеца..серйозно
Не мисля да правя базови упражнения и да се връщам месеци назад
Къде се връщаш, че не разбрах?Виж дневника на Петко К как се тренират ръце когато имаш доста стаж ( и въобще )...На всичкото отгоре си 58 килограма, 40 см. ли искаш?
Вторият пост беше единственият точен отговор на въпроса ти и да не се каже, че само критикувам - яж!
Имам приятел 63 КГ тежи и ръка 36.5, аз при мойте 58 поне 32см ще съм доволен..