НВД

11.04.09
15:41

Здравеите от  месец и нещо вече съм на НВД, (опитвам се да спазвам) :) и ще ви помоля  да ми кажете бъркам ли някъде нещо в НВД-то. На 16 години съм ръст 180см, килограми 75 - 80. Общо взето ще ви помоля да ми кажете къде бъркам в режима. А ето го и него :)

6.00 : 400 грама кисело мляко със 100грама мусли или овесени ядки, 3 яица пържени без мазнинка
9.00 : 2 филиики пълнозърнест хляб между тях 150 грама пържолки
12.00: 150 грама извара + 100 грама  варени картофки или ориз
15.00: 2 филиики пълнозърнест хляб между тях 150 грама пържоли
18.00: нещо сготвено вкъщи
20.00: 150 грама извара

ПС. въглехидрати гледам да не си набавям повече от 120 грама, а не е всеки ден така, но горе доло може някои ден и рибка да хапна или пук повече  месце а изварата рядко под 350 грама но горе доло 300-350 :) понякога и салатки и някои друг плод. Вода гледам да пия минимум 2-3 литра напоследък около 4 литра. Кардиото до скоро го правех във фитнеса след тренировка с тежести но от тази седмица започнах сутрин да тичам.
Също може ли да ми кажете в зареждащия ден колко грама въглехидрати трябва да си набавям ? Днес ми беше зареждащ ден мисля, че малко попрекалих стигнах до около 500 грама въглехидрати но го правя само един път във седмицата надявам се да не съм прекали. :)
Благодаря предварително. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1