24.01.05
23:16
Модерирано от art_of_pain
бихте ли ми казали някакви трикове за подтискане на вечерния глад? А какво правите,когато ви се прияде нещо сладко,а не бива даже да се доближавате до нещо такова???
Здравей.Добре дошъл в форума.Моля ви да пишете на кирилица.Ако нямате , използвайте кредора.Мненито бе преведено на кирилица.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain
Дам, и аз скоро пуснах подобна тема :D .
По принцип единствения начин, по който можеш да се справиш с проблема е ... да свикнеш :D . При мен отне около 1-2 седмици. За залъгване на глада в началото можеш да си правиш по една голяма салата от зеле, моркови или нещо подобно-няма много калории, а големия обем ти дейтва психологически на чувството за глад.
Друг трик който скоро четох, но не съм опитвал е следния - в 1 литър вода разтваряш 1-2 с. лъжици какао, ако ти се понрави като вкус и 2-3 лъжици мляко и отпиваш на малки глътки от сместта.
Успех!
Ако много ти се яде сладко, най-добре яж сладко. Но сутрин или преди обед. Вечерта... ето какво направих снощи: 50гр кашкавал + 100гр аиран, 5 минути след това - 150мл прясно мляко. И на сутринта, все още не бях гладен. При повечето хора, приема на известно (над средното) количество мазнини, би трябвало да подтиска глада.
Поздрави!
А, не знам. Аз не го потискам :) Последното ми ядене е към 12 - 1 часа вечерта! Половин - един час преди да легна да спя. А сладкото - ограничавам го, но зависи. Някой път си ям, някой път се въздържам, зависи до колко съм мотивиран да спазвам режим ;)
25.01.05
16:50
Благодаря Ви:) Ще пробвам предложените от вас неща и ще пиша пак:)
И никой не спомена въздесъщият омлет с много сирене и айрян (ако не друго, поне е вкусен и фрашкан с казеин - какво по-подходящо за вечерта) :)
25.01.05
23:29
ето моето решение - вечерям към 18:00 и към 22-23:00 като ме подгони вълчия глад ето шейкче високопроцентен протеин и право в кревата :D