Качвам сила без да качвам маса?

LE

24.03.04
16:50

на месец слагам по около 10-15 кг отгоре на всяко базово движение,но от страна на масата не качвам почти нищо,не трябва ли да върви покачването на силата пропорционално с покачването на масата и ако не защо.

24.03.04
20:13

Otgovorut e ne(pone spored men)!!!6to misli6 4e kato ka4i6 sila ka4va6 i masa?To moje i da ka4va6 ama ne mnogo!!!Az ka4ih 30kg otgore za 1,5 mesec na lejankata ama ne sum ka4il mnoo masa!!!Zami po4no da smenq6 uprajneniqta i ne pravi po mnoo povtoreniq!!!Vdigai ama naistina kolkoto moje6 na lejanka naprimer i skivai 4e efekta ne e maluk!!!

26.03.04
15:54

Естествено е като тренираш да се покачва и силата.Щом тренираш за маса би трябвало да правиш не по -малко от 6-8 повторения до като стигнеш отказа.Ако правиш по-малко от 6 повторения се смятаче тренировката е за сила.Така тренират трибойците.За това според мене некачвай толкова бьрзо тежести, а те трябва да са такива,че да направиш мин. 6 стриктни повторения :wink:

26.03.04
19:08

А храниш ли се както трябва?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1