Кой ще спечели Шампионската лига, Ман Ю или Барса??

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.05.09
21:09

Как така изведнъй отидохме до изгонването на Бербо от Ман Ю...чакайте малко, той таман почна,  ние говорим за изгонването му.

СБ

20.05.09
03:59

Без съмнение Бербатов е много добър играч, но не е от световна класа. По-скоро е за отбор от средата на таблиците, където да си вкарва по 15-20 гола на сезон и да го боготворят. Чисто статистичеки за 38 милиона паунда трябва да се вкарат поне 17-24 гола само в лигата и отделно поне 5-8 в другите турнири. Бербо има общо 14-15 гола за целия сезон. За инвестиция като неговата сума надали ще го чакат още твърде дълго. А и като чисто футболни качества също не е от топ 10 на Европа. Най-добрият БГ футболист е, но в никакъв случай не е от елита на ЕВропа, да не говорим ако включим и южноамериканските вълшебници.

20.05.09
05:31

Аз не отричам качествата на човека, но Фъргюсън си го бройка човека за халф, а на ман Ю не им трябва халф за 30 милиона. Головете му са адски незначителни - какво броим олборг и селтик...или да вкараш при 5:1 петия гол... Думни 2 на арсенал за шампионската както прави пердето Роналдо и ще те заобичат. Ама да си измиваме ръцете с това, че това му бил стила (мързеливата игра) и с асистенциите му е несериозно. МанЮ го купиха за да бъде машина за голове, на него да подават и той да вкарва - както бе станало с Нистелрой! Гласят те да станеш шеф, а те правят секретарка и то защото те мързи да работиш (е, не че те мързи, а това ти било стила).

Без да съм абсолютно сигурен, но май за Видич се говореше същото през първата му година в Ман. Сега се сещам, че и Нани не се приемаше добре. Първата година в този отбор не трябва да е мерило за никой играч според мен. Ще видим идния сезон - да е здрав само, че като е контузен, никой не може да вкарва.

Според мен да си мислим, че Фъргюсън го е взел за заместник на Нистелрой един вид е най-малкото наивно. Защото като го е купувал е бил абсолютно наясно с качествата му и с какво може да помогне на отбора. Иначе, че не е от световна класа съм абсолютно съгласен. Но то не само Нани и Видич ами и прехваления Роналдо не знаеше къде се намира първите 1-2 години. Това все пак не е Роналдо (истинския :)) да вкара 35 гола в дебютния си сезон...

20.05.09
08:02

Да имаше езикова бариера, да го оправдаваме, ама българинОт си научи английски от Тотнъм. Колко време му трябва да се адаптира? 2-3-4-5 месеца, е то година стана, наш Бербо се влачи по терена с епизодични прояви. Вижте, Фъргюсън най-вероятно няма да го продаде, това е доста смело очакване, защото ако го продаде ще признае грешка за 30 милиона. Също така предполагам, че е бил наясно с това какво купува, но незнам дали Берба е бил наясно за какво го купуват.
Един прост въпрос към всички, които защитават върло Бъркатов - ако сега МанЮ реши да го продаде, ще си избие ли вложеното?
И още един въпрос, ама споделете честно - мислите ли, че Д.Б. покрива очакванията на Алекс, т.е. смятате ли, че са дали парите за това, което е показал до момента.

П.П.: искрено се надявам от догодина да заиграе друга игра и да помага повече на юнайтед.

20.05.09
12:08

Сила-БГ: Май си слагаш 7-8 милиона отгоре. Бербатов струваше 30.750 милиона паунда, а не 38..както и да е. Стоянчо, прав си че го смятат за халф, той даже сам си го каза “по-някога по ми харесва да подавам, от колкото да вкарам аз..”. Пък представяте ли си Бербатов с характера на Стоичков...тогава щеше да е номер 1 в света без конкуренция, но той е “мек”! Аз мисля че, другия сезон ще играе много по-добре но, май,май няма да вкарва много голове, защото ще го оставят атакуващ халф ако не продадът “говедото” Тевес, който бяга кат муха без глава...а това се харесва на тъпите британци!

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 20.05.09 12:09.

20.05.09
12:13

Никога не съм харесвал Бербатов и няма да го харесам.За мен той е слаб футболист.Напълно съм съгласен със Сила БГ, че е за някой отбор от средата на таблицата.Почти никога не е бил на ниво срещу сериозен отбор в сериозен мач, както в клубовете които е играл така и в националния.Изявявал се е само срещу посредствени отбори и точно в такива трябва да играе.

Мнението беше редактирано от Aquiles на 20.05.09 12:14.

27.05.09
14:00

Е денят на истината дойде! Стикам палци за Ман Ю (специално за Бербо), а нека най добрият спечели и да стани едно голямо зрелище!!

27.05.09
15:03

Аз викам да правим залози :)
Видя ли защитна игра гася телевизора!

Юнайтед само със защитна игра могат да спечелят.Ако тръгнат да се надиграват с Барса с атакуващ футбол,нямат никакъв шанс.

27.05.09
15:10

И аз така мисля, че ще играят дефанзивно, и май, май на дуспи ще се реши. Но, все пак финал без дуспи, накаде :P

27.05.09
15:35

Еее, стига бе, това със защитата го казах не на сериозно. Според мен няма да се затварят отборите.

27.05.09
16:57

Какви дефанзивни игри какви 5 лева.Това да не е Данониядата да играят така.
Картата за фитнеса си слагам, че Барса взема финала, оферти ?

Мнението беше редактирано от Cheresharche на 27.05.09 16:58.

27.05.09
19:34

(На полу-времето):Вижда се липсата на идея в тима на Ман Ю, мисля че трябва сър Алекс да прибегне до смяна (Бербатов да пусни, Гигс да напусни). Барса в момента играе на 1 врата, а меси ги прави луди..дано с правилния ход на сър Алекс, Ман Ю да стигнат поне до гол...ще видим!

27.05.09
19:46

Перфектно полувреме! Барса мачка, МанЮ гледа мача :)

27.05.09
20:13

Гооооооооооооооооооол Месииииииииииии ! Уникален мач...

27.05.09
20:18

казано от Стоянчо на 27.05.09, 19:46:

МанЮ гледа мача :)

:lol:
Невероятна игра от Барса.
Поздрав за всички от Манчестър  :lol:

Мнението беше редактирано от NRG на 27.05.09 20:34.

27.05.09
20:38

От ман унд. дали ще им искат пари за билети за финала ? Те май добре си го изгледаха ...

27.05.09
20:38

Е, за какво говорим?! Юнайтед не направиха нищо! Слаба игра, но срещу Барса не е лесно.

DE

27.05.09
20:40

Близо бях поне до точния резултат.. :)
Малко съм надценил Юнайтед.

27.05.09
20:43

Барса са доста по-добре като отбор от МАН Ю. Очакван резултат. :) А можеше и по зле да е :)

27.05.09
20:58

VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA

27.05.09
21:00

Така ще е тя за напред, много се лакомят, визирам (Роналдо), той не подава, а се лакоми и иска да бие целия отбор на Барса сам. Барса просто, ЕВАЛА на момчетата..напълно заслужиха титлата, и това че не се лакомят, напротив, гледат ако има някой от техния съотборник в добра позиция, винаги ще комбинират с него и това много им помага. А, за Митко, просто жалко, можеби сър Алекс трябваше да пусне смените които направи да са старт, но с тая лакомия няма да станат шампиони скоро. Последно ЕВАЛА на Барса!!

Юнайтед се опитаха да играят открит футбол и загубиха,точно както предположих.Ако искаха да имат шансове трябваше да играят като Челси.Мача си беше направо гавра.

27.05.09
21:10

Честита победа на каталунците ! Съвсем заслужено я взеха.Гледах мача и ми направи впечатление състава с които излезе Юнайтед.Китаеца игра от време на време добре, Пол Сколс брутален фал прави за чист червен картон.

27.05.09
21:51

Манчестър с тая халфова линия няма как да се опънат на барса...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1