Имате ли високи резултати с БГ добавки?

RB

16.04.09
08:51

Видях 4е има много теми за секви добавки но аз се интересувам от БГ.Имам НО Експлуд но за сажаление имам вазможност да го комбинирам с БГ протеин и аминота.Фирмата на протеина и аминотата е Пауер Фуудс.Някои ползвал ли е тази фирма аз съм доволен от аминотата но с протеин нямам много опит и не съм сигурен.да ви питам съ6то има ли 4овек постигал добри резултати които да се далжат на БГ добавки
——-
Гледай в кои раздели пускаш темите.
Пиши на нормална кирилица - не 4овек, а ЧОВЕК !
emzo

Темата беше редактирана от emzo на 16.04.09 09:21.

Аз съм доволен от Пауър Фоодс. Изпил съм 3 кофи от техния протеин, а освен това съм вземал КЕЕ, Глутамин и БЦАА от тях.
Доста по-евтини са от чуждите, а и със спестените пари може да си купиш една граматика...

16.04.09
10:18

Единственият БГ продукт, от който съм оставал доволен са ВСАА-то на Биогейм. Заминавах на екскурзия в чужбина и от аптека си ги купих. Май за 5 дена ги ометох, но тъй като там си тренирах, усещах, че ми помагат. Преди години съм пил протеините на Биогейм, JK Nutrition и 1 месец пробно така оплювания Про Голд на Нутрим. В началото бях започнал с Биогейм - никакъв ефект, след като минах на JK, от първия път усетих че след тренировка не се чувствам като парцал. От Нутрим щях да съборя блока от газове :).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.04.09 13:47.

RB

16.04.09
12:45

ще си купя граматика даже мога да ти я дам и друго мога да ти дам.....

Мнението беше редактирано от Rocco Barocco на 16.04.09 12:46.

HE

16.04.09
17:10

Гледам ударил си го на щедрост та поуспокой се малко и през това време можеш да прочетеш правилата на форума да не се наложи ние да ти даваме нещо  ;-)  .

И по темата за малко пари малки резултати.
Има една хубава темичка от Красота и сила където са постнали изследвания - да добиеш представа за какво ще си даваш парите.
Ако ще си даваш парите просто така е сигурен съм ще можеш да намериш по-добри меска да ги похарчиш  :lol: .
Събери още някой лев и си вземи нещо доказано и при положение че почти всички вносители дават добри отстъпки при великденските си промоции не виждам защо ще си хвърляш парите на вятъра.

Извинявам се за правописа си но все още ме мързи да си купя нова клавиатура.  %-P

RB

16.04.09
18:33

Да разбирам ли че според теб купуването на продукти на Пауер Фуудс е хвърляне на пари на вятъра?Момчето по горе казва че има добри резултати с тях.А пък точно power and beauty да споменаваш.Имаха един геинер с инсулин вътре-анаболен хормон.При мен за 3 седмици го пих имаше много странични ефекти докато разбера за какво става на въпрос.Бързо бързо го спряха

Мнението беше редактирано от Rocco Barocco на 16.04.09 18:34.

HE

17.04.09
07:25

Сам си решаваш за какво да си харчиш парите!
Аз ще ти дам простичък пример:

MEGA PRO - MAGNUM WHEY II - 86.40 лв.

POWER FOOD - POWER WHEY PRO - 48.00 лв.

AMERICAN SPORTS NUTRITION - BARGAIN WHEY - 64.00 лв.

Ако държиш и на малка разфасовка:

SCIVATION - SCIVATION WHEY - 40.00 лв.

AMERICAN SPORTS NUTRITION - AMERICAN WHEY - 50.40 лв.

OPTIMUM NUTRITION - CLASSIC WHEY - 51.99 лв.

ULTIMATE - WHEY SUPREME - 42.39 лв.

Мога още доста да ти изброявам, но мисля, че и това е достатъчно  ;-)

18.04.09
08:27

Точно това щях да напиша и аз.
При положение че хубави US добавки са на по-ниски цени от БГ защо да си даваме парите за БГ.
По принцип много ми е кофти да говоря така за Бг, защото трябва да подкрепяме родните производители, но те просто многократно доказаха, че не може да им се вярва. Предлагат продукти с много ниско качество на висока цена. От БГ добавките, Аз лично съм  доволен от Power food - креатините, таурина, глутамина и фат бърнерите им съм ползвал. И на P&B течния Л-карнитин с гуарана. От там нататък нищо хубаво не мога да кажа за другите Нутрими, биогейм и тнт

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1