Моята програма, съвети и идеи

16.04.09
09:10

Хранене - предимно месо и зеленчуци. Имам чувството, че когато ям пържола на скара или задушена (изисква се малко олио) и ми се лепи. Същото важи и за зеленчуците - ако забъркам някоя салата с оцет или олио сякаш ми се отразява зле (все пак не мога да ям само меса и зеленчуци без да са овкусени). Тука също се чудя кога да приемам въглехидрати. Смятам да приемам въгл. 1 час в дните преди кардио (15 минути интензивно въртене на велоергометър + 10-15 минути скачане на въже). Тренировките са - понеделник - лостове; 4 серии за гръб, 4 серии от това упражнение дето с едното рамо докосваш лоста и после от другата страна, после малко тяга ли там как се казва, дето си леко наведен надолу и си изправен, вторник джудо, сряда евентуално кардио или нищо няма да правя (много се измарям от джудото), четвъртък ръце; за бицепс 2 упражнения, за трицепс 3 (едно от тях е лицеви), после 2 упражнения за предмишници и малко Power Ball. Power ball също връткам в Пон. Сряда и Петък едната седмица, a следващата Пон. и Петък. Същото мисля и за гърба - едната седмица Пон., а следващата Пон. и Петък. Пак в Петък (ако не правя гръб) кардио. Раменете са ми окей. Гърди - правя лицеви, колкото и да е пак помага. Другото, което не знам е кога да ям кафевия ориз или някакъв бърз въглехидрат. Мазнини също нз кога да ям. Тея неща дето съм ги написал си ме кефат да си ги тренирам и другите групи просто ги пренебрегвам.

Сигурно не съм перфектен, ама без изцепки от рода “Лелееееееее КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ти кво правиш!!!”
Мерси.

Темата беше редактирана от freezer на 16.04.09 09:13.

На салатите слагай зехтин,а други полезни мазнини през деня може да си набавяш най вече от орехи,бадеми и лешници

16.04.09
17:06

никаде не си написал,какви са ти целите,но не се вманиячавай чак толкова-слагай си олио/зехтин,но не прекалявай

16.04.09
17:17

Целите са ми да се изчистя, кaто в същото време не губя мм. С правилно хранене би трябвало да стане. Затова кардиото ми е в отделни дни без други тренировки. Не разбрах кога да приемам въглехидратите и мазнините. Кафяв ориз след кардио тренировка как е? Кардиото го правя сутрин на гладно. Също мисля да включа корем може би 2 пъти в седмицата, в някой ден за гръб или ръце, но засега приоритет ми е кардиото.

P.S. Относно вманиачаването... Днеска като свърших тренировката хапнах 2 кренвирша, малко шпек и един домат и СУПЕР МНОГО се подух... Нз или аз не правя нещо както трябва, или се филмирам или някои храни не са пригодени към тялото ми (пък може би тялото ми е свикнало да приема по-малко храна...) ... Нз но е супер дразнещо... Шото досега си цъках 15 минути интензивно кардио на велото, ама нъцки, никъв резултат...

P.S.2 Като каза мазнини - ако се старая да хапвам въглехидрат или мазнини един път в седмицата, това малко ли е? Ако да по какво количество мазнини и въглехидрати трябва да ям на ден, или през ден или през няколко дена? Е тука сигурно ми е най-голямата грешка, относно мазнините и въглехидратите... Ако примерно ям всеки ден и от двете, независимо в какви количества, имам чувството че НИКОГА няма да отслабна... Абе дееба сякаш всичко ми се лепи, освен зеленчук и определно месо... Бах го тоя метаблозъм, да почна да въртя въже сутрин и вечер за по-бърз метаболизъм или какво?

Мнението беше редактирано от freezer на 16.04.09 17:33.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1