фирма "The Nutrition"?!

17.04.09
10:28

Здравейте, имам въпросче; някой ползвал ли е продукти на “The Nutrition”, какви са отзивите за тази фирма? Чудя се колко ли е качествена продукцията им хмм... че гледам 3 кг whey за 100 - ина лева, добре звучи нали?))

AZ

17.04.09
15:23

доколкото знам е словенска.Като гледам официалния им сайт-има изгодни неща.Ето го и него:
http://www.the-nutrition.com/
Вземи един протеин и ако си доволен...

Мнението беше редактирано от az100yan на 17.04.09 15:24.

17.04.09
17:07

E хубаво, защо не вземеш 4,5кг за 150лв обаче на Scivation или ASN?

18.04.09
11:31

Да бе, тези ги знаем, въпросът беше за “The Nutrition”... Питах дали ги е ползвал някой. Има магазин до нас, няма да се занимавам с поръчки и разходки)) Продавача казва че са супер, а аз винаги им вярвам на продавачите:)))))

18.04.09
20:14

трябва да се откажеш тогава от вярването на продавачите

18.04.09
20:25

казано от dpopow на 18.04.09, 11:31:

Да бе, тези ги знаем, въпросът беше за “The Nutrition”... Питах дали ги е ползвал някой. Има магазин до нас, няма да се занимавам с поръчки и разходки)) Продавача казва че са супер, а аз винаги им вярвам на продавачите:)))))

Мързи те да отделиш 1 мин за поръчка,НИКАКВИ РАЗХОДИ,Е 1-2 дни срок - еми давай купи си нещо на The Nutrition.

20.04.09
20:47

Да пичове, съгласен съм.  Не съм на 17 год. все пак не ми се сърдете; като поръчам в нета - ще дойдем утре... аз бачкам и не става - няма ме цял ден... А аз тема за “The Nutrition” пуснах; за съжаление съм много тъп кретен, хехе...

20.04.09
20:55

Само искам да споделя, че ръката ми е 48 и на лежанка удрям 150, не е какво знае кво, но исках мение от някой PRO, не от 50 килограмови дупета;))) Вече не мога натурално да порасна и реших да пиа и протеинец, химийка НИКОГА

20.04.09
22:02

казано от dpopow на 20.04.09, 20:55:

Само искам да споделя, че ръката ми е 48 и на лежанка удрям 150, не е какво знае кво, но исках мение от някой PRO, не от 50 килограмови дупета;))) Вече не мога натурално да порасна и реших да пиа и протеинец, химийка НИКОГА

Бах,колко лъжеш не е истина.

20.04.09
22:06

Е за кво да лъжа бе психо?! Аз не го броя за голяма работа, лъгал съм бил))......

20.04.09
22:09

казано от dpopow на 20.04.09, 22:06:

Е за кво да лъжа бе психо?! Аз не го броя за голяма работа, лъгал съм бил))......

Добре “психо”, дай снимчици и да повярваме.Форумите са пълни с дечица на 16 дето дигат по 150 на лежанка и клякат с 200 :) Аман от рекордьори.

20.04.09
22:19

Не ме разбирай погрешно приятелююю, за 5 - и път говоря за няква фирмичка, че ни лъжат ясно разбира се.. Аз в тоа форум съм от 3-4 дена, виждам че са тука повечето дупета 15 г.)) Абе и лошо няма! Ама те се чудят на ръка 47-8, как пък става, голяма работа))) Ташак, лесно ама на 16 год. няма как бе брааат.. Искаме химийка, анаболчета, хормончета, лелеее.. После къде ми е дробеца, Цветко Цветков умря,а.

21.04.09
01:04

изобщо някой ако те разбира какво искаш да кажеш ...

Не ме разбирай погрешно приятелююю, за 5 - и път говоря за няква фирмичка, че ни лъжат ясно разбира се.. Аз в тоа форум съм от 3-4 дена, виждам че са тука повечето дупета 15 г.)) Абе и лошо няма! Ама те се чудят на ръка 47-8, как пък става, голяма работа))) Ташак, лесно ама на 16 год. няма как бе брааат.. Искаме химийка, анаболчета, хормончета, лелеее.. После къде ми е дробеца, Цветко Цветков умря,а.

Абе ти добре ли си?Как ръка 47-48 става лесно ?И не си пил никога протеин и добавки?И говориме предполагам за атлетично телосложение а не на сумист...Ако е така ти си супер генетично надарен!
Може ли да вия твои снимки..поне да се уча от по-добрите :)

dpopow отдавна си минал границата на нормалното поведение и според стандартите на този форум отдавна си за извън него. Искренно се надявам очевадната ти кандидатура за бан да не е останала незабелязана от модераторите, просто някак си прекали с убидните квалификации от типажа на “психо”, “дупета” прекали с правежите, прекали с надуванията, а за малоумната тема и правописните грешки няма как да коментирам просто.
По темата не познавам тази фирма, незнам нищо за нея, дори не съм я чувал, това не е хубаво поради което никога не бих си купил нещо нейно.

21.04.09
17:01

казано от Иван Шишманов на 21.04.09, 16:10:

dpopow отдавна си минал границата на нормалното поведение и според стандартите на този форум отдавна си за извън него. Искренно се надявам очевадната ти кандидатура за бан да не е останала незабелязана от модераторите, просто някак си прекали с убидните квалификации от типажа на “психо”, “дупета” прекали с правежите, прекали с надуванията, а за малоумната тема и правописните грешки няма как да коментирам просто.
По темата не познавам тази фирма, незнам нищо за нея, дори не съм я чувал, това не е хубаво поради което никога не бих си купил нещо нейно.

Прочети си поста преди да говориш за на хората правописните грешки...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1