Проблем в тренировката

СА

20.04.09
12:01

Не съм сигурен дали пускам темата в правилния раздел,но този ми се стори подходящ.Ще говоря по същество.
Последната седмица не тренирах,защото бях болен и реших да си дам почивка.Днес ми беше първата тренировка от 7 дена почивка.Около 1 час преди тренировка изпих 1 доза креатин монохидрат,с 300 мл. натурален сок и 1 лъжица мед.Като отидох да тернирам,трябваше да правя гърди и бицепс.Първо упражнение лежанка,натоварих се доста и постигнах нов личен “рекорд”.Като започнах да правя полу-лега започна да ми става лошо и на упражнението за долни гърди вече ми се повдигаше и ми стана много лошо на главата.Успях да направя за гърди само 3 упражнения,като за бицепс дори не можех и да си помисля да изпълнявам.Въпросите са ми два:
1.От какво може да се е получил този дискомфорт в залата,повреме на тренировка?
2.Как да компенсирам тренировката за бицепс до края на седмицата?
Следващата ми тренировка е в сряда за гръб и трицепс.Мислех да сложа бицепса във вторник,но не знам дали е удачно 1 ден преди тренировка за гръб.
Помагайте...
По-здрави

ЦЕ

20.04.09
12:18

Не го компенсирай тая седмица. Довърши си тая седмица както си ти е принципно и другата седмица ще си го направиш бицепса, а според мен най - вероятно си дигнал кръвното и от това се е получил дискомфорта. Не се напъвай много особено ако си под 18-20 години не си давай много зор.

СА

20.04.09
14:23

Ако тази седмица не правя бицепс,другата ще се съберат две тренировка за бицепс,така ли би било правилно
Възможно ли е дискомфорта да се е получил от креатина

Мнението беше редактирано от Сами на 20.04.09 15:57.

ЦЕ

20.04.09
16:46

Никакви 2 тренировки. Т’ва е всеедно сутринта да не си измиеш зъбите и наобяд да ги измиеш 2 пъти. Тренирай си всеедно не си го пропъснал не го мисли тоя бицепс. Другата седмица си тренирай стандартно. Не наваксвай просто! А за креатина кажи как го пиеш, в какви дози ?

СА

20.04.09
17:02

Креатина е на primaforce,монохидрат.Според мерителната лъжица в креатина(5 гр.),5 гр. преди тренировка,5 гр. след тренировка.Както споменах по-горе с натурален сок и 1 лъжица мед.Днес го пих за първи път.

ЦЕ

20.04.09
17:25

Принципно креатина се пие 5 дни по 15 грама зареждащо на ден разделени на 3 пъти по 5 след което се приема месец-два по 5 грама на ден преди фитнес и после правиш месец почивка. Иначе не ми се вярва да ти е станало нещо от креатина. На колко години си ?

СА

20.04.09
17:45

На 16 съм
Това,което съм чел е,че зареждащата доза се отхвърля вече и се пие само по 5 гр . преди и след

ЦЕ

20.04.09
17:57

” Directions: As a dietary supplement, mix 1 scoop (1 teaspoon) in 8 to 10 ounces of water or juice. Drink immediately. To maximize results, drink 8 to 10 8-ounce glasses of water daily.

Loading Phase:
Day 1 through 5: Take 1 scoop 4 to 6 times daily.
Day 6 forward: Take 1 scoop twice daily. “

Ето така пише в сайта на продукта да се приема. Иначе и аз четох една статия, че и 3 грама креатин са достатачно и нищо чудно да е така. А на теб ти препоръчвам да си пиеш по една лъжица и да пропуснеш зареждащаия период.

21.04.09
12:30

Аз бях така след грип, стана ми лошо и неможех да вдигам много тежко, а ти си можел..незнам как се е получило. Според мене си остави още 1 седмица почивка за да ти се оспокои имунната система на-пълно. Аз така напавих и на другата седмица много хубава тренировка се получи. Успех!!

21.04.09
14:19

А ядеш ли преди тренировка? Ако да, какво и колко време преди това?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1