20.04.09
19:36
Кажете ми ако може най-добрите зали из гр.Пловдив , защото скоро ще ми се налага да ходя там да тренирам и няма да ми е излишно малко информация .
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим21.04.09
09:03
http://www.fitness-spots.com/spots
в пловдив има доста добри зали зависи от кой квартал си около центъра доста добра е мъсъл арт до палмите иначе за мен една от най-добрите да не кажа най-добрата това е flex-a зад зала олимпиада в кичук париж (също за ориентировка намира се близо до басейна нептун)
x3 за Fleks.Нова и има всичко неоходимо!
Мнението беше редактирано от Judo на 24.12.09 11:38.
И аз тренирам във флекса :) Супер е и е евтина,има и голям протеин бар.
Мнението беше редактирано от dermon на 27.12.09 16:37.
26.12.09
19:49
Фитнес център “Смирненски” до магазин Сани в Смирненски . Нова е и има всичко необходимо за мен . ти ще идваш от Катуница с 22 предполагам , така че рондото би ти било на около 5-10 мин пеша от една от спирките на 22 ( до кино Фламинго ) . Не съм ходил там повече от 1 път , но съм чувал че вечер се пълни доста , и освен това е тясно , в нещо като изба е . За мен не е удачно да идваш до пловдив за фитнес , в момента къде тренираш ?
Перлата е добър избор,определено има достатъчно място ,сравнена с Рондото е 3-4 пъти по-голяма,направи си сам извод .
28.12.09
19:50
Последно кога ходих в Перлата, 30 мин търсих дъмбели. от 5 кг скачат на 15, после на 25 и после на 50. Не претендирам за точност в килограмите, но идеята ми е, че имат малко дъмбели,които не можеш да разбереш колко тежат - никъде по тях не пише...
Мнението беше редактирано от DooM_MasteR на 28.12.09 19:54.
29.12.09
07:28
Ти пък ако си мислиш,че на моята малка заличка(в селото ми) си пишат килограмите да дъмбелите.. :cheese:
Отивам на кантара,меря е,запомням я,тренирам с нея,ако нещо не стане,буфкам още тежести по дъмбелите и пак меря,и пак тренирам.. :lol:
Евентуално ще посeтя 3-4 зали из Пловдив,когато започна да уча там..
Която ми хареса като цена/качество,в нея ще ходя ;) .
29.12.09
13:16
Най-добрата за какво ? :)
Нашата зала се намира в жк. Тракия, бл. 104 :) Ако те интересуват подробности, пиши на ЛС :)
29.12.09
14:39
Моите приятели тренират в Перлата и в няква зала по джумаята.. Сигурно и аз там ще се нахакам.
То ми е рано още да ходя в зали в Пловдив.
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 29.12.09 14:40.
тази до джумаята е една от най-евтините да не е и най-евтина до колто си спомням май беше 1.50 тренировката или нещо такова ама виж и качеството какво е от коя махала си ако си близко до кичука пробвай флекса
30.12.09
21:51
да даже 8 пъти по голяма от рондото , перлата лятото мирише на риба и на кво ли не от долу където печат , нито пускат климатиците , само отварят прозорците а за баните да не говорим
31.12.09
16:13
казано от mitko2005 на 30.12.09, 06:50:
тази до джумаята е една от най-евтините да не е и най-евтина до колто си спомням май беше 1.50 тренировката или нещо такова ама виж и качеството какво е от коя махала си ако си близко до кичука пробвай флекса
Тази до джумаята мисля, че се казваше “Клуб 99”, ако не се лъжа. Ако си хард кор фен - това е твоята зала :)
Има щангистки подиум, което не се сещам другаде да го има (възможно е и паметта да ми изневерява). Независимо от това обаче като пуснеш 180кг от 1м височина и управителя на ресторанта под залата идва да се кара, че много сме блъскали. Малко т@шак работа :)
Хубавото в Пловдив е, че от единия му край до другия е точно 20 мин с кола в час пик, независимо от кой край до кой край пътуваш :)
поздрави
Не знам кой каза за Перлата,че нямали обозначения за кила на дъмбелите,ама е изръсил пълна глупост.Там са с дискове по 5,2 и 1 кг.и си го пише на самите дискове на дъмбелите.И съответно човек може да си направи простата математическа сметка,предполагам.Също така, всеки вид дъмбел го има по 2 пъти и рядко се налага да се търси.Не знам за кой флекс говорите,ама ако става въпрос за РЕфлекса,който е в Кичука,той е евтин,даже май е от най-евтините,ама е страшно тесен.
Мнението беше редактирано от plancer93 на 07.04.10 08:33.
Рефлекса наистина е зле,но говорим за флекса до нептуна.Огромна зала е има си всичко ;)
Хора казвате,че флекса е нов, има всичко, но там фитнес инструкторите разбират ли си от работата :)..Така де
Някой да знае фитнес-зала в района на завод Каменица, кап. Райчо, Гранд и наоколо? Преместих се на квартира зад завод Каменица и си търся зала в района, желателно е да е в посока Гранд за да мога да си пазарувам в Сани-то на връщане. :)
Значи има малка зала която е на 3 минути от Сани, намира се зад Военна болница -Avangard . Пак казвам малка зала .
Пробвах “Авангард” - скъпичка ми се вижда и тесничка. Иначе е приятно вътре, уредите са готини, но доста беден набор от уреди: няма наклонена лежанка, хоризонтален скрипец не видях, пейка за раменни преси със свободна тежест също няма. Има и доста излишни уреди ми се струва. Като цяло бих искал да опитам някоя друга зала в района около Гранд, завод Каменица, стадион Ботев, Военна Болница и наоколо. Та, помагайте с такава... :)
E до централна гара отиваш във Перлата :) Мисля, че така се казваше там или Рондо бъркам ги.
07.07.10
16:18
Фитнесът на Даикс също е много добър и доста евтин. Намира се до затвора в кичука
казано от Rikoo на 06.07.10, 17:34:
E до централна гара отиваш във Перлата :) Мисля, че така се казваше там или Рондо бъркам ги.
Далечко ми идва. :)
Мнения за фитнеса на стадион Ботев? И къде е тази зала Аполон? Навсякъде като адрес дават “Стадион Лаута”. В сградите на самия стадион ли е?
Мнението беше редактирано от Demoman на 09.07.10 11:14.
12.08.10
10:13
казано от DooM_MasteR на 28.12.09, 19:50:
Последно кога ходих в Перлата, 30 мин търсих дъмбели. от 5 кг скачат на 15, после на 25 и после на 50. Не претендирам за точност в килограмите, но идеята ми е, че имат малко дъмбели,които не можеш да разбереш колко тежат - никъде по тях не пише...
грешиш, брат ми проблема е, че не се подреждат, защото всеки зима и ги зарязва - никой не ги връща на мястото си :) иначе в перлата има всякакви дъмбели :)
Здравейте,
Някой знае ли какви са цените в flex-a ? зад зала Олимпиада,който е.
Виждам,че темата е доста стара,но дано някой откликне
11.10.17
20:01
Здравейте тази тема май стана доста цветна хаха..
И аз да попитам бихте ли ми казали куде има групови тренировки,аеробика в Тракия или блозо до Центъра и на по изгодни цени ако знаете те желанията станаха мн май хаха
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече