Разтваряне на глюкоза

23.04.09
18:01

Здравейте, прочетох доста статии за глюкозата, но не разбрах как точно да я приемам. Взех си някаква която е като мед, но е прозрачна и не е толкова сладка. Въпросът е, че няма разтваряне. Единствено в топла вода. Ако съм сгрешил кажете каква и от къде да си купя и в крайна сметка какво да правя тази.

23.04.09
19:12

Сгрешил си. Купи си на прах - разтваря се добре във вода. Такава като твойта имам и аз. Това беше първата глюкоза която купих. Стоя 1 година в шкафа и майка ми я изхвърли. Ноо може и да я изпиеш. Мен ми беше гадна.

23.04.09
19:18

Ами ще си я слагам в чая освен :D От диетичен магазин ли да си купя на прах?

23.04.09
19:25

Най-добре да. Макар че вече я виждам и в големите вериги хранителни магазини. Има я и в аптеките, но е доста по-скъпа поради малките разфасовки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1