01.08.10
12:26
казано от Rikoo на 01.08.10, 12:22:
Как е името на сайта.
Имаш жокер ;)
01.08.10
13:49
Айде шефе, честит рожден ден! Жив, здрав и корав!
Честит рожден ден, жив, здрав и корав! :)
Този ли е сайта http://www.yulisgym.com/ ?
Не ще да го отвори.
Честито! Бъди здрав и щастлив : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 01.08.10 16:59.
01.08.10
17:12
казано от FanatikaBG на 01.08.10, 16:47:
Честит рожден ден, жив, здрав и корав! :)
Този ли е сайта http://www.yulisgym.com/ ?
Не ще да го отвори.
Да, това е името, на което ще го преместя като стане готов.
Жокерът бе...’ Chest и слава’ :)
Ето къде може да го видите засега: http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/
01.08.10
17:24
Някои полудяха от кеф, че получиха фланелки. Другите са си луди :)
казано от Oranje на 01.08.10, 17:24:
Някои полудяха от кеф, че получиха фланелки. Другите са си луди :)
И как да не полудееш! Та тениските са много готини, чак ми се прииска и на мен една такава ;).
П.П. - успех и на сайта, ще се следи със сигурност.
Оранж, забелязвам, че на клиповете използваш техника, която ти позволява да вдигаш повече, това с повдигане на чест-а. То задължително ли е?
01.08.10
18:19
казано от alabalaa на 01.08.10, 18:10:
Оранж, забелязвам, че на клиповете използваш техника, която ти позволява да вдигаш повече, това с повдигане на чест-а. То задължително ли е?
Не, може и по-билдерски да го правиш. Или да въртиш двата дни билдерски и лифтерски да ти е легът. Но има достатъчно културистични упражнения в специализацията, затова съм сложил легът да е лифтерски. Все пак малко сила на лежанката не е излишна.
01.08.10
18:22
За да не слагам и тук снимки - който иска може да ги види във фейсбука:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31465558&l=3d858c8ab5&id=1087838340
Искам и аз тениската с тягата - тва е положението ! искам пък ! искам !!!!
01.08.10
18:40
казано от Madboy на 01.08.10, 18:36:
Славко не дава, че много често правиш максове :D
Записвам те с Карпи тогава, като направя следващата серии тениски ще имаш една с тяга.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 01.08.10 18:41.
Позволяваш ли сами да си направим такива?
Все пак трябва да се иска авторски права :D
Просто имам приятел, който ще ми направи почти за без пари :)
казано от Oranje на 01.08.10, 18:40:
казано от Madboy на 01.08.10, 18:36:
Славко не дава, че много често правиш максове :D
Записвам те с Карпи тогава, като направя следващата серии тениски ще имаш една с тяга.
Е аз колкото пъти направя мах, все е с повече кг от предния :D
Иначе мерси за тениската, ще се радвам да имам такава, дори да е с друга картинка :)
Опс,за тениски може ли и аз да се запиша? (blush)
Едит:Сега погледнах снимките във facebook.Имам същите маратонки! :D
Мнението беше редактирано от Андриан К на 01.08.10 19:27.
Честит рожден ден и от мен. Много успехи в професионален и личен план.
Тениските верно си ги бива.
Нищо не казваш как бяха тренировките с Иван?
02.08.10
19:02
20100802
Хранене:
8.00
3 яйца и 100гр сирене от Института в Троян на тефлонов
Баница (купешка, дето само се пече на фурната и е готова)
11.00
50гр протеин
Ядки
13.00
Кюфтета от домашна телешка кайма
Ориз
17.45
50гр протеин
Доза ‘нишесте’
21.30
Краставица
Консерва боб ‘Heinz’
Тренировка:
Тренировка A - Press 4 Success
А. Jerk: 3@43, 3@53, 3@63, 3@68, 3@73
Б. Пуш-преса: 5@63, 5@68, 4х5@73
В. Преси от стойка на ръце: 6,5@СТ
Г. Лег: 5@60, 5х5@70
Д. Лег: 6,5@82,5
Добавки:
БЦАА
Напитки:
Кафе х2
Бира
Бележки: Взех малко БЦАА по време на тренировката. Иначе напоследък не вземам нищо, но пак ще почна рибеното и витамините, а скоро и стак с ‘Chest и слава’. Може би ще я стартирам след 2-3 седмици заедно с още няколко приятели. Тъкмо ще пробваме няколкото варианти за стак към програмата, на които съм се спрял. Днес навлизаща тренировка, а пък и оранжевата започна да идва, та и повече внимание обърнах на нея. Всъщност почти се е навила да си направи дневник, така че ако иска ще си каже как я ‘инквизирам’ :)
Каймата ни този път е по-мазна и затова не прибавям допълнително масълце. Иначе заредихме с масло и мляко, не е като да няма.
На Бургас потренирахме няколко пъти с Ванката. Доста е напреднал в силово отношение (около 30% е повишил клека и тягата) и в издържливостта. Пооправих му малко техниката на суинга и още 2-3 упражнения, но повечето си ги прави като за клипче. Особено клека. В едната зала на тръстърите му обясниха, че няма такова упражнение, а се прави като щангистите (обръщане и изтласкване). Решихме да не спорим, беше излишно. Лошото е, че си няма партньор, иначе съм сигурен, че ще дърпа още по-бързо. Но така или иначе скоро ще вкараме и бърнер, а после ще дойде време да качи и малко маса. Дори остана учуден (и аз де), че не само може да се набере, ами си прави и спокойно серийки с набиране. Съответно и това бе включено в новата му програма.
02.08.10
19:41
Както вече написах, да се тренира с Юлиян е истинско удоволствие. Самото му присъствие вдига нивото на тренировката, все пак никой билдер не би искал да се изложи и да се покаже като женчо до такъв спортист като него.
Обучението му бе разделено на две теоретично провеждано на плажа и практическо провеждано във фитнеса :).
Като цяло запознанството ми с него, бе изключително полезно научих някои неща за храненето, както и доста неща за тренировките, специално му благодаря за оправянето на техниката на някои упражнения които си ми куцат. На други упражнения дори той не може да ми оправи техниката :D
Държа да отбележа и специално да благодаря на госпожа Оранжева която се яви нещо като втори обучаващ :), като по веща в рецептите :).
Тренирахме в два фитнеса този в който ходя когато мога и новата зала на Иван Милков Киборга разбира се и в двете зали се опитаха да ни покажат как се спортува :D
И няма как публично да не му благодаря, за протеина които ми подари.
Къде ли не гледах и не търсих, но не мога да намеря “РЕГИСТРАЦИЯ”. Би ли ми дал линк ? :) (за сайта ти става въпрос)
03.08.10
05:09
казано от Julius на 02.08.10, 20:55:
Къде ли не гледах и не търсих, но не мога да намеря “РЕГИСТРАЦИЯ”. Би ли ми дал линк ? :) (за сайта ти става въпрос)
Направил съм го регистрациите да са с пращане на мейл с име за профила. Аз я правя и вече регистрираният може да влезе и да си сложи снимка и смени паролата. Във форма за контакт изпращаш съобщение и готово. (Просто такава препоръка получих от по-вещи в Уърдпресс).
03.08.10
17:28
20100803
Хранене:
8.00
3 яйца и 100гр сирене от Института в Троян на тефлонов
2 филии купешки хляб
11.20
50гр протеин
Ядки
13.30
Ориз
17.45
50гр протеин
Доза ‘нишесте’
18.40
Сладоледена торта
21.00
Гювече с домашно телешко
Тренировка:
няма
Добавки:
няма
Напитки:
Кафе х2
Зелен чай с плодове х2
Нескафе фрапе с домашно мляко
Бира
Бележки: Остана още едно парче от тортата от рождения ден. Но пък влиза идеално с нескафе фрапе с домашно мляко и бучка лед :)
Надявах се някой в някой кадър да мернем Шишманов, че му забравихме физиономията ;)
03.08.10
18:04
казано от korpusito на 03.08.10, 17:48:
Надявах се някой в някой кадър да мернем Шишманов, че му забравихме физиономията ;)
Хм, мисля, че се мяркаше на едно от упражненията. Важното е да не забравите да си затворите увисналите ченета като се появи с гръм и трясък с новата форма догодина :)
03.08.10
18:54
Влез в профила на Юлиян във фейсбук разгледай снимките от лятната му почивка. На една две от тях ме има и мен. Е поне физиономията за която толкова тъжиш :D
04.08.10
10:15
Интересно си наредил част от местните Бургаски обичаи в блога си :)
казано от Иван Шишманов на 03.08.10, 18:54:
Влез в профила на Юлиян във фейсбук разгледай снимките от лятната му почивка. На една две от тях ме има и мен. Е поне физиономията за която толкова тъжиш :D
Видях те разгеле ама се надявах на нещо по-разголено :D :D
@ Oranje Тениската I work out ти ли си я поръчал или се продава някъде ?
04.08.10
10:52
казано от korpusito на 04.08.10, 10:22:
Ще те разочаровам, ако не си забелязал не съм поредния билдер с неизживяно детсво снимайки се денонощно и качвайки тонове снимки и клипчета чакайки нечие одобрение, на невероятна си воля и методи или на ужасно изкъртващите мощни добавки които ползва ааа внася.
Естествено нямаше как Юлиян да не ми направи снимка до средновековен Созополски кладенец, с идеята да я пратя като картичка на Шакита НЕ Шишманова :D
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.08.10 11:01.
казано от Иван Шишманов на 04.08.10, 10:52:
казано от korpusito на 04.08.10, 10:22:
Ще те разочаровам, ако не си забелязал не съм поредния билдер с неизживяно детсво снимайки се денонощно и качвайки тонове снимки и клипчета чакайки нечие одобрение.
Естествено нямаше как Юлиян да не ми направи снимка до средновековен Созополски кладенец, с идеята да я пратя като картичка на Шакита НЕ Шишманова :D
:) :) :) :) :)
Ами айде осъществи идеята!!! :) Чакам си картичката! :)
04.08.10
18:25
Лоши новини: имам дискова херния и следващите 10 дни ще трябва да лежа по гръб и да съм на 2 вида инжекции и 2 вида хапчета. Фитнесът се спира засега, после постепенно ще го почна пак. И ще трябва да съм плажен билдер отначалото :)
@Корпусито: купих си я миналата година от Париж.
Много лошо :(
Но нищо, ще се оправиш! Освен това, ще имаш повече време да работиш по една от целите си :) (Да слезеш от трибуната, да пораснеш)
Имаш ли някакви предположения от какво се е получила? Може би, звучи доста тъпо въпроса :)
ПП. Това за трибуната - надявам се си спомняш късметчето във ФБ, относно това да пораснеш - споменаваш го на някоя страница от дневника
Мнението беше редактирано от alabalaa на 04.08.10 18:32.
04.08.10
18:38
казано от alabalaa на 04.08.10, 18:28:
Но нищо, ще се оправиш! Освен това, ще имаш повече време да работиш по една от целите си :) (Да слезеш от трибуната, да пораснеш)
Имаш ли някакви предположения от какво се е получила? Може би, звучи доста тъпо въпроса :)
ПП. Това за трибуната - надявам се си спомняш късметчето във ФБ, относно това да пораснеш - споменаваш го на някоя страница от дневника
Да, сетих се от де иде. Най-вероятно съм я имал от доста време. Дори може бомбата да съм я заложил още преди години, когато една зима в много студена зала се сецнах на тягата на 60кг за загрявка...
Странното е, че ми казаха, че съм луд да вдига цели 100кила от лежанка, нищо, че обясних, че това си е бая слаб резултат. Ще трябва да отложа щангистките движения за по-нататък, ще се върна отначалото с тичане и гимнастически упражнения.
04.08.10
18:39
Доста неприятно още в Бургас се оплакваше от някакви болки и избягваше упражненията които натоварват кръста. Да се оправяш бързо !!! Сега ще имаш повече време за други неща.
казано от Oranje на 04.08.10, 18:25:
Лоши новини....
Оздравявай бързо. Майната им на железата. Убеден съм, че съвсем скоро пак ще си на линия.
04.08.10
19:52
Желая ти бързо възстановяване.
Желая ти бързо да се възстановиш, защото това е нещо много тежко. Предполагам и след това няма да можеш да вдигаш тежки кг. :(
Доста хора са имали и по-тежки травми и си тренират тежко.
Тренировките могат както да те травмират, така и да те излекуват ;)
А мен лично ме е страх да отида на лекар, да не ми открие някакъв проблем и да ми забрани да тренирам :D
П.П. Това сериозно, имам лордоза и кифоза още от дете.
04.08.10
21:54
казано от Oranje на 04.08.10, 18:38:
казано от alabalaa на 04.08.10, 18:28:
ПП. Това за трибуната - надявам се си спомняш късметчето във ФБ, относно това да пораснеш - споменаваш го на някоя страница от дневникаДа, сетих се от де иде. Най-вероятно съм я имал от доста време. Дори може бомбата да съм я заложил още преди години, когато една зима в много студена зала се сецнах на тягата на 60кг за загрявка...
Странното е, че ми казаха, че съм луд да вдига цели 100кила от лежанка, нищо, че обясних, че това си е бая слаб резултат. Ще трябва да отложа щангистките движения за по-нататък, ще се върна отначалото с тичане и гимнастически упражнения.
Как така си я имал от доста време? Тя не се ли появява от 1 път и не изисква ли незабавна хирургическа намеса?
Скорошно оздравяване!