28.04.09
17:12
Разбрах, че само с протеин ефекта щял да бъде много малък,говориме за суроватка и искам да ви попитам с какво да го комбинирам (освен с добро хранене) за да има ефект, защото чета разни креатини, аминокиселини ала бала.Търсеният ефект е ММ, и ако може да ми препоръчате там аминокиселини или каквото трябва какъв вид, да кажете как се пие и колко пара г/д излиза на месец. Ако може да не е някой чак толко високо качествен продукт, но и да не е съмнителен, защото все пак не искам да давам пари без да има ефект, но от друга страна нямам много пари за високо качествени.
Темата беше редактирана от JustSmiLe на 28.04.09 21:05.
28.04.09
18:21
Ако нямаш много пари не е нужно да си вземаш много продукти:Протеин или Амино са ти достатъчни но гледай да са хубави и да ги пиеш в стабилни дози,всичко останало здраво ядене и няма как да не качиш
Протеина се комбинира с всичко!Ако си ограничен откъм финанси - или както каза колегата + амино, или креатин монохидрат.
28.04.09
18:57
Не че имам голям стаж и много знания та да съвети, но си мисля че ще бъде добре ако го комбинираш с креатин монохидрат ;)
28.04.09
20:43
казано от JustSmiLe на 28.04.09, 17:12:
Разбрах, че само с протеин ефекта щял да бъде много малък,говориме за суроватка и искам да ви попитам с какво да го комбинирам (освен с добро хранене) за да има ефект, защото чета разни креатини, аминокиселини ала бала.Търсеният ефект е ММ, и ако може да ми препоръчате там аминокиселини или каквото трябва какъв вид, да кажете как се пие и колко пара г/д излиза на месец. Ако може да не е някой чак толко високо качествен продукт, но и да не е съмнителен, защото все пак не искам да давам пари без да има ефект, но от друга страна нямам много пари за високо качествени.
протеин + креатин ... Няма да сгрешиш....
28.04.09
20:50
И аз да се вметна.Под креатин,всякакви форми ли са подходящи.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 28.04.09 20:50.
28.04.09
21:05
Понеже съм ограничен откъм финанси ще стане ли няколко месеца да пия смао протеин, а след това креатин? Тоест едно по едно?
28.04.09
21:08
казано от RogerF на 28.04.09, 20:50:
И аз да се вметна.Под креатин,всякакви форми ли са подходящи.
Ами **Креатин - монохидрат** е наи евтин...и задържа вода.
Мнението беше редактирано от Profesora... на 28.04.09 21:08.
28.04.09
21:25
Колко е цената му горе-долу? И били препоръчал някой? А да, за малко да забравя кога е по-добре да се приемат тези 5гр. креатин - преди или след тренировка? И смисъл от зареждащата фаза има ли и, ако има би ли обяснил как по-точно се прави.
Мнението беше редактирано от JustSmiLe на 28.04.09 21:44.
5 гр преди и 5 гр след за зареждащата фаза ти си решаваш,колкото мнения има за нея толкова и против
28.04.09
23:00
казано от JustSmiLe на 28.04.09, 21:25:
Колко е цената му горе-долу? И били препоръчал някой? А да, за малко да забравя кога е по-добре да се приемат тези 5гр. креатин - преди или след тренировка? И смисъл от зареждащата фаза има ли и, ако има би ли обяснил как по-точно се прави.
Тук пише всичко: silabg.com/bg/product/detail/cid/17/bid/58/id/1398/na/NUTRIM%20-%20CREATINE%20MONOHYDRATE%20ULTRA%20PURE
П.П. В дните когато тренираш 5гр. веднага след тренировка....В дните когато не тренираш 5гр. сутрин....
29.04.09
05:21
“Възможно е комбинирането на CREATINE MONOHYDRATE Pure с протеиновите (WHEY PRO, PRO 90, MEGA PRO 92, MASS GAIN, SUPERWINNER, FORTE+ Impact, JUNIOR) или енергетични (CARBOENERGY) суплементи на НУТРИМ. В тези случаи дневната доза се поставя в протеиновия шейк. “
Това като цяло ли е или специално за този креатин е така? В смисъл всеки креатин ли се пие заедно с протеин (какъвто и да е той) или отделно?
29.04.09
06:34
казано от JustSmiLe на 29.04.09, 05:21:
“Възможно е комбинирането на CREATINE MONOHYDRATE Pure с протеиновите (WHEY PRO, PRO 90, MEGA PRO 92, MASS GAIN, SUPERWINNER, FORTE+ Impact, JUNIOR) или енергетични (CARBOENERGY) суплементи на НУТРИМ. В тези случаи дневната доза се поставя в протеиновия шейк. “
Това като цяло ли е или специално за този креатин е така? В смисъл всеки креатин ли се пие заедно с протеин (какъвто и да е той) или отделно?
Да всеки креатин може да се комбинира с протеин (независимо от каква марка е)...
Моят отговор ще се съобрази със стажа ти, защото мисля, че не е редно да се препоръчва креатина без да се знае от колко време тренираш. Та:
1. Ако си абсолютно начинаещ, никакви добавки не са ти необходими, храната и почивката ще си свършат работата първите няколко месеца.
2. Ако имаш присъствие в залата под половин година (а според мен под 1 година), креатина ти е НЕнужен, а протеина предостатъчен.
3. Мисля, че никой не споменава ВСАА. Те, заедно с протеина дават много добър ефект! Е, да, към тях може да се прибави и креатин, глутамин...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.04.09 11:50.
30.04.09
17:35
BCAA - Аминокиселини?