29.04.09
15:03
Кое БЦАА е по-добре да си купя:
SCIVATION - Xtend
Optimum Nutrition bcaa 5000 powder
THE NUTRITION - THE BCAA
Primaforce BCAA - най-изгодни.
В Екстенд също има мн БЦАА - 630гр в голямата опаковка,но са мн по скъпи.
абе мен ме интересува кой от тия трите е по-добър не кое е по-евтино щом съм ги написал значи имам възможност да ги закупя
29.04.09
15:38
А знаеш ли, че трябва да ги пиеш в промишлени количества, за да усетиш ефект от тях?
Щото ако не го знаеш, чак като го разбереш, ще разбереш и, че цената има значение.
Я се успокой.Щом парите не са проблем взимай Екстенд.Гледай да приемаш 20-25гр БЦАА минимум на ден.
Мнението беше редактирано от Владимир на 29.04.09 15:41.
казано от Finish First на 29.04.09, 15:38:
А знаеш ли, че трябва да ги пиеш в промишлени количества, за да усетиш ефект от тях?
Щото ако не го знаеш, чак като го разбереш, ще разбереш и, че цената има значение.
Какво имаш предвид в промишлени количества по-колко горе-долу на ден на пример от Xtend
П.П. - По 80гр на ден става ли или по по-малко трябва
Мнението беше редактирано от ilian27 на 29.04.09 15:48.
ама аз ще съм на диета за отслабване така че не става ли по 80гр за да не губя ММ да топя мазнини и същевременно да качвам по малко ММ
80gr са прекалено много.Няма да ги усвоиш.В период на чистене 30-35 гр БЦАА на ден, пак повтарям - перфектно.Е това дали ще свалиш мускул зависи и от режима ти.Ако не е наред няма да компенсираш и с 100гр БЦАА на ден.
а от 80гр на ден може ли да ми стане нещо например да повръщам или някъв страничен ефект
Не знам...Но защо ти трябва да знаеш?! Наистина ли мислиш да приемаш 80гр на ден ??????
Мнението беше редактирано от Владимир на 29.04.09 16:22.
според мен пари на вятъра 80 гр. на ден ако го приемаш да речем 3 седмици (7дена х 3=21х80 = 1680 гр.) това са 3 кутии БЦАА= огромна кутия протеин.Много по добър вариант и ще ти стигне за поне 2 месеца
аз за 15-дена искам по 80гр от Xtend-a и така излиза точно една голяма кутия
ама може ли да ми стане нещо от такава доза
Мнението беше редактирано от ilian27 на 29.04.09 17:05.
29.04.09
17:08
Оптималната дозировка на ден от XTEND е 8 мерителни лъжици, което прави 46 грама общо за целия ден.
В момента пия X-tend и впечатленията ми са добри. Разтворимостта може да отнесе малко критика, защото има частици, които не се разтварят и честно казано не знам кое е нещото което не се разтваря, защото амините разклонена верига и глутамина принципно нямат проблем с разтворимостта. Аз пия Екстенда по следния начин. Около половин литър+ вода с 2 мерителни лъжици до половината на тренировката и още 2 мерителни за втората половина и малко след трен. Държи ме тонизиран по време на тренировка, този ефект ми допада.
Както казаха по-горе, нищо повече не ти трябва от BCAA на Primaforce.
Но щом парите не са проблем - X-tend ще задоволи и вкусовите ти рецептори.
Ако побързаш може да хванеш промоцията - голям екстенд за 85 лева (ако не ме лъже паметта).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.04.09 19:42.
01.05.09
14:27
Dymatize пробвай...!!! Мисля,че ще останеш доволен ! ;-)