Безплатни мостри...

01.05.09
18:34

Може ли отнякъде да се поръчат безплатни мостри, стикери и сякакви такива фрии глупости....

01.05.09
20:35

Ами повечето фирми като си поръчаш нещо, ти добавят към поръчката безплатни мостри на доста неща. Няколко пъти се казваше тук във форума от дистрибутори, че в Бг се злоупотребява с тези “фрии глупости” и затова  трудно отнякъде ще ти пратят такива без да купиш нещо...

01.05.09
20:57

Мини през някой от магазините ни в София и ще получиш безплатни мостри на протеините NECTAR, MATRIX, на десертите PROMAX и на хитовият фетбърнер FYRE.

02.05.09
06:14

казано от Калоян Георгиев на 01.05.09, 20:57:

Мини през някой от магазините ни в София и ще получиш безплатни мостри на протеините NECTAR, MATRIX, на десертите PROMAX и на хитовият фетбърнер FYRE.

с удоволствие но не съм от София...
няма ли някаква възможност да ми пратиш такива мострички, защото напоследък гледам много го хвалят НЕКТАР и се замислям дали да не взема една кутия да го пробвам...

02.05.09
09:07

Мога да ти изпратя, но доставката ще е за теб... не е ли по лесно да си поръчаш продукт от гамата ни за да ти излезе безплатно транспорта... имаме над 350 артикула... няма как да не си харесаш нещо.

02.05.09
10:39

не мога да вляза в сайта ви, иска ми парола и име за достъп...

02.05.09
10:40

nowbg.com/

02.05.09
12:44

healthstore.bg ще бъде анонсиран съвсем скоро. До тогава може да поръчвате от:
nowbg.com
syntraxbg.com
harbingerbg.com
promax-bg.com

04.05.09
19:25

казано от Калоян Георгиев на 01.05.09, 20:57:

Скоро си купих протейн от мисля ваш магазин на една пряка на Цар Борис при Красно Село.Само добри думи мога да кажа и да потвърдя написаното в този пост.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1