01.05.09
18:34
Може ли отнякъде да се поръчат безплатни мостри, стикери и сякакви такива фрии глупости....
01.05.09
20:35
Ами повечето фирми като си поръчаш нещо, ти добавят към поръчката безплатни мостри на доста неща. Няколко пъти се казваше тук във форума от дистрибутори, че в Бг се злоупотребява с тези “фрии глупости” и затова трудно отнякъде ще ти пратят такива без да купиш нещо...
Мини през някой от магазините ни в София и ще получиш безплатни мостри на протеините NECTAR, MATRIX, на десертите PROMAX и на хитовият фетбърнер FYRE.
казано от Калоян Георгиев на 01.05.09, 20:57:
Мини през някой от магазините ни в София и ще получиш безплатни мостри на протеините NECTAR, MATRIX, на десертите PROMAX и на хитовият фетбърнер FYRE.
с удоволствие но не съм от София...
няма ли някаква възможност да ми пратиш такива мострички, защото напоследък гледам много го хвалят НЕКТАР и се замислям дали да не взема една кутия да го пробвам...
Мога да ти изпратя, но доставката ще е за теб... не е ли по лесно да си поръчаш продукт от гамата ни за да ти излезе безплатно транспорта... имаме над 350 артикула... няма как да не си харесаш нещо.
healthstore.bg ще бъде анонсиран съвсем скоро. До тогава може да поръчвате от:
nowbg.com
syntraxbg.com
harbingerbg.com
promax-bg.com
казано от Калоян Георгиев на 01.05.09, 20:57:
Скоро си купих протейн от мисля ваш магазин на една пряка на Цар Борис при Красно Село.Само добри думи мога да кажа и да потвърдя написаното в този пост.