Избор на протеин

02.05.09
00:10

По принцип мисля да закупя добър протеин като в момента се двоумя между Syntrax и Gaspari. Бих се радвал ако някой, който е пробвал техните продукти изкаже мнение или да ме насочите към нещо друго в тази ценова зона.
Благодаря предварително на отзовалите се

А аз бих бил благодарен ако спазваш правилата на форума, но за това е нужно да ги прочетеш първо.
Недей да плесваш темата в първия раздел който ти попадне пред очите.
Не видя ли, че в раздела където си пуснал темата е само за вносители и производители.
head_hunter

Темата беше редактирана от head_hunter на 02.05.09 06:21.

02.05.09
06:09

Пил съм няколко вкуса на Нектар - и мога да ти кажа че няма еквивалент на пазара.
Шоколадоф трюфел, капучино, кристал скай, лемон теа, фъзи навел, череша - абсолютно всичките ми харесаха но най-много първите 2. И като се има напредвид, че са без въглехидрати и мазнини мисля че няма какво да се чудиш !
Сега съм се наточил да пробвам Ванилата ииии новия вкус Ягодов мусс.

Да аз също съм много доволен от Нектар, купих си дозички и просто си ги нося като пакетчета навсякъде с мен. Този протеин е направен да може да се разтвори дори без вода просто като прахче да го взимаш. Страшно ми е удобно бъркам в джоба вадя го намирам чаша пък била тя и пластмасова, сипвам вътре вода  и пия, без да ти е нужен шейкър който да изцапаш и после да се чудиш къде да миеш защото след час мирише на умрели лисици :). Опитвал съм няколко от вкусовете и всички са блестящи.  За Gaspari немога да дам мнение защото не съм опитвал техен протеин с изключение на една две мострички, но това не е показателно.

02.05.09
18:13

Неовкусеният изолат на NOW или вкусовете на Nectar. От тези двата аз по-добри за момента не съм пил, а и няма на пазара.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.05.09 19:21.

А даа неовкусения на Нау имаше вкус на нещо като мляко  :). А който не е пил Матрикс от тоя вкус дето е .....пуфф забравих какъв беше ама беше с бисквити нещо, ей това с мляко направо е по яко от всеки шоколад който съм пил. Жалко, че имах само мостричка иначе сигурно никога нямаше да ми прилипсва шоколад.

02.05.09
18:47

пил съм на НАУ изолата и в момента пия майофюжин на гаспари, ама не могат да се сравняват .... освен по вкус (фюжъна сякаш ми е по-вкусен). иначе и двата са добри, но всеки си е с различно приложение

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1