02.05.09
00:10
По принцип мисля да закупя добър протеин като в момента се двоумя между Syntrax и Gaspari. Бих се радвал ако някой, който е пробвал техните продукти изкаже мнение или да ме насочите към нещо друго в тази ценова зона.
Благодаря предварително на отзовалите се
А аз бих бил благодарен ако спазваш правилата на форума, но за това е нужно да ги прочетеш първо.
Недей да плесваш темата в първия раздел който ти попадне пред очите.
Не видя ли, че в раздела където си пуснал темата е само за вносители и производители.
head_hunter
Темата беше редактирана от head_hunter на 02.05.09 06:21.
Пил съм няколко вкуса на Нектар - и мога да ти кажа че няма еквивалент на пазара.
Шоколадоф трюфел, капучино, кристал скай, лемон теа, фъзи навел, череша - абсолютно всичките ми харесаха но най-много първите 2. И като се има напредвид, че са без въглехидрати и мазнини мисля че няма какво да се чудиш !
Сега съм се наточил да пробвам Ванилата ииии новия вкус Ягодов мусс.
02.05.09
07:42
#2
Да аз също съм много доволен от Нектар, купих си дозички и просто си ги нося като пакетчета навсякъде с мен. Този протеин е направен да може да се разтвори дори без вода просто като прахче да го взимаш. Страшно ми е удобно бъркам в джоба вадя го намирам чаша пък била тя и пластмасова, сипвам вътре вода и пия, без да ти е нужен шейкър който да изцапаш и после да се чудиш къде да миеш защото след час мирише на умрели лисици :). Опитвал съм няколко от вкусовете и всички са блестящи. За Gaspari немога да дам мнение защото не съм опитвал техен протеин с изключение на една две мострички, но това не е показателно.
Неовкусеният изолат на NOW или вкусовете на Nectar. От тези двата аз по-добри за момента не съм пил, а и няма на пазара.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.05.09 19:21.
02.05.09
18:18
#4
А даа неовкусения на Нау имаше вкус на нещо като мляко :). А който не е пил Матрикс от тоя вкус дето е .....пуфф забравих какъв беше ама беше с бисквити нещо, ей това с мляко направо е по яко от всеки шоколад който съм пил. Жалко, че имах само мостричка иначе сигурно никога нямаше да ми прилипсва шоколад.