07.05.09
10:49
Здравейте, вчера ме споходи следният проблем. Първо получих нещо като прималяване, помислих, че е защото съм гладен и хапнах. След това прималяването отшумя. Вечерта обаче ми стана лошо, получих изтръпване на главата отзад и ми пречерня за миг. Прибрах се и легнах на леглото, но през определено време имах като малки пристъпи ( все едно ще колабирам, но всичко преминава за миг). Отидох в бърза помощ, където ми мериха кръвното и беше в идеалната норма, пуснаха кардиограма и тя беше супер. Днес ходих на кръвни изследвания и ми казаха, че скоро не са виждали толкова добри резултати. Днес се чувствам по - добре, но не е отшумяло напълно. Лекарите, понеже не могат да кажат каква е причината за това, почнаха да обвиняват начина ми на хранене и протеина и аминките ( които вземам от мн дълго време без проблем, а и са от водещи американски фирми).Диетата ми е с много протеини, умерено количестви въглехидрати и мазнини. Досега пращях от енергия и имах високи резултати. Някои имал ли е подобен проблем?
07.05.09
16:07
може би се претоварваш като тренираш
07.05.09
16:11
или не спиш достатъчно
07.05.09
17:02
Имал съм такива дни в скромния си стаж,но това може да бъде предизвикано от много неща:недоспиване,малко течности,претоварване,недостиг на витамини,минерали,вируси,лошо хранене,дори и от рязки смени на времето и други такива.Според мен си дай няколко дена почивка и дано всичко е ок...
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 07.05.09 17:03.
Мерси за мненията. Честно казано, може би е претоварване, понеже предния ден правих гърди и се натоварих доста. След това вечерта стоях до 2 часа заради мача и пийнахме по няколко бири с приятели.На другата сутритн станах в 6, така че може би е заради това. Малко се бях притеснил, защото такова нещо ми се случва за пръв път. А “лекарите” при които ходих обвиниха здравословното хранене, BCAA - тата и суроватката.