07.05.09
17:14
Здравейте,
В момента пия зелен чай (1 капсула) + Л-карнитин (1.5гр) преди тренировка и преди обяд още 1 капсула зелен чай. Смятам да започна и Fyre. Ако към настоящата комбинация го добавя има ли вариант да ми стане множко и да има странични ефекти?
Жена, 164см, 48 кг, тренирам от 1 година 3-4 пъти тае-бо + ходя на йога 2 пъти седмично. Искам да изчистя, че има материал а взе да става трудничко ...
казано от mexxx на 07.05.09, 17:14:
Здравейте,
В момента пия зелен чай (1 капсула) + Л-карнитин (1.5гр) преди тренировка и преди обяд още 1 капсула зелен чай. Смятам да започна и Fyre. Ако към настоящата комбинация го добавя има ли вариант да ми стане множко и да има странични ефекти?
Жена, 164см, 48 кг, тренирам от 1 година 3-4 пъти тае-бо + ходя на йога 2 пъти седмично. Искам да изчистя, че има материал а взе да става трудничко ...
Здравей,комбинацията ти е много добра,няма да ти стане много поради простата причина че fyre е на бикова основа ;) В него също се съдържа зелен чай ... С л-карнитина преди тренировка е супер,защото използваш мазнините за енергия (предполагам знаеш :D)
П.С Давай смело,не се притеснявай и успех :)
Мнението беше редактирано от Gotzone на 07.05.09 17:41.
По-добре си вземи повече Л-карнитин, вместо още зелен чай. Този който е в фаъйра е напълно достатъчен. Л-карнитин на доза някъде ако пиеш по 3гр е супер.
казано от mexxx на 08.05.09, 13:00:
Супер, благодяря - действам ;)
Сподели впечатленията от стакчето :) Как го усещаш прилива на енергия как е и т.н.
Ауу в началото и беше страшно - едно сърцебиене, едно чудо .. хем почнах от 2х1. Но вече май му свикнах и съм като изтребител ;-]
След определен период можеш да ги вдигнеш. 2х2 примерно И аз много го усещам файъра, още след първата доза :)
Уф мани .. добре че те послушах и махнах зеления чай, за сметка на увеличена доза Л-карнитин. Обаче се чудя - тъй като тае-бо тренировката ми е от 19.30, а пък четох че не е желателно да се взима фаъра по-късно от 14-15 ч. заради кофеина - дали да спазвам тази препоръка или ... да ?
18.05.09
14:09
Аз съм изпивал 3 хапа в 5 и после в 10:30 си заспивам като бебе, така че е силно индивидуално...
Ако наистина го усещаш много силно по-добре не си прави експерименти, особено ако трябва да си свеж на другата сутрин :)
Абе ще се пробвам веднъж, ама когато на следващия ден съм свободна - така евентуално ще си будувам през ноща :)
18.05.09
15:55
Само да не пречукаш някой на тае-бо-то, ама то там май спаринги няма, така че едва ли :) :) :)