26.01.05
23:48
какво е наи добре от тези ?????? с кое мога да кача наи мноо мускулна маса и като ми кажете кое ми препоръчаите и марка :)да добявя казаха ми че геинера Mega Mass 3000 (Universal) помагал наи наи наи много -вярно ли е да си го взимам ли?
Направих ви последна забележка, но тъй като съм в добро настроение няма да изтрия мнението ви! Като искате да добавите нещо към съобщението си използвайте бутона ПРОМЕНИ
Mr_Muskul
пи4 кажи си първо характеристиката ... години височина тегло ... и от колко време се занимаваж сериозно с този спорт ... най важна попринцип е диетата :) а иначе като добавки не е препоръчително ако си начинаещ да пиеж креатин ... защото той ще ти е нужен по нататъка .... и не мисли че ако пиеж гейнер ще качиж кила ей така ... както казах най важна е диетата ... в този спорт важи 1 правило ... Бързай бавно .... не мисли че от самосебе си ще стане сичко треба ти яко ядене адска тренировка и много почивка .... треба да спиж през ноща 8-11 часа
27.01.05
10:42
ами на 14 години съм 170 висок 53 кила искам да стана 65 кила но ся пък ми казваш креатин повечето хора ми викат Геинер Mega Mass 3000 {Universal}?
27.01.05
10:51
има един лаф- маса се прави на маса!Верен е , повярвай.Не очаквай успеха ти да доиде само от добавките.Креатин си вземи според мене ,ма гледай да ядеш по-много и да е правилно - не си мисли че с баници и кифли ще има напредък.Прочети повече за храненето на сайта.
успех
по-здрави 8)
Храна, храна , храна и пак храна! Никакви прахове и т.н. немогат да заместят хубавата и здрава храна.
по-здрави
27.01.05
11:20
и от кое ще кача повече маса креатин или геинер последнъ ама ми кажете чесну и ква е разликата между тях ?
Креатинат са три аминокиселини- аргинин, глицин и метионин. Коото се садържат главно в мускулите и го изграждат. А гейнерът е протеин с въглехидрати и просто няма общо между двата суплемента. Батка не взимай гейнер за маса не ти го препоръчвам.
по-здрави
27.01.05
12:38
чувал съм че от гейнер,се става ебати тумбака......
аз лично не сам пил,но от тези неща които сам чувал,няма и да го пия,и не го препоръчвам на никои:))
а иначе ако креатин....;)
аххаха сори батенце ... ако си начинаещ не е препоръчително да пиеж креатин просто съм изпуснал думата не :)
няма смисъл сега да си зимаж креатин защото можеж да качваж маса и без хранителни добавки а и да си земеж гейнер не мисли че ще стане от самосебе си трябва яко да се храниж и още по яко да тренираж за да не станеж топче :)
Не ме разбирай погрещно креатина няма да ти навреди но по добре изчакай не си пропилявай козовете защото ако сега го земеж него после ще изкаж нещо повече
Най-добър ефект и най ефтин ще имаж с Б12 и то треба да си го инжектираж само 20 дена .... ако си решил по лестниа начин ще ти напиша точно по колко защото няма смисъл да си инжектираж секи ден защото Б12 е водноразтворим витамин .. и устатака ще го изпикаеж .... за сека ти трябва само яко ядене и яка трениравка :) след време ще разбереж че съм бил прав :)
Сори за грежката :) в горния ми пост
Тумбак се получава от стероидите. А това за гейнъра е най-тъпото нещо което съм чувал някога :lol:
27.01.05
17:36
що бе , нали в гейнера има много въглехидрати...не е ли напълно възможно те да те омазнят ....?
ми ако по цял ден си лежиж на леглото и без гейнер ще се омазниж .... сигурно да не се умазниж трябва да тренираж а пич как мислийж .... то яденето нема въглехидрати а ? карай го на водичка и си лежи на леглото и сеги ден не забравял да си мериж мускола да видиж колко е порастнал :)
04.02.05
22:07
Дано да не се отклонявам много от темата!!! :roll: И аз сам чувал 4е от геинера се омазняваж бая и че креатина е по добре да се пие по касно като напреднеш ве4е,а добре ли ше е ако тренирам вече кам 4 месеца и спазвам хранителен режим ми казаха че е добре да почна да взимам про голд протеина!!Вие как мислите