Настинка

10.05.09
11:28

Настинах тука от 2 дена и незнам дали утре да ходя на фитнес?

казано от NSt на 10.05.09, 11:28:

Настинах тука от 2 дена и незнам дали утре да ходя на фитнес?

Отивай смело нищо няма да ти стане,от настинка не се мре.Аз лично като бях хремав на тренировка отидох и не видях понижение на силата...Е ако те болят мускули е малко неприятно наистина,но според мен не е мотив да не се ходи на фитнес.Успех!

Аз като съм настинал,ми минава като отида на фитнес ;)

10.05.09
14:09

Ша умираш ли? Не, м’рш на фитнес тогава!

10.05.09
15:11

Ха-ха-ха мерси много! Не питам да се оправдавам да не ходя на фитнес, тъкмо обратното. Точно хремив съм аз, не е нищо сериозно предполагам. Няко може да си помисли - ееееее гледай го този толкова се напъва, че чак реве от зор ( много ми сълзят очите от хремата )

Мнението беше редактирано от NSt на 10.05.09 15:15.

Много странна тема, колега...

10.05.09
15:55

Трий я като не ти харесва, разбрах каквото исках!

И аз съм с лека настинка от 2-3 дни,но си ходя на фитнес и нямам проблеми.Хрема и кихане нищо особено.Само ако имаш температура и отпадналост тогава почивай иначе джасай здраво ;)

ЦЕ

10.05.09
18:11

Абе болен на фитнес не ходи.

Тя не че не ми харесва, ама като че ли практиката е за малко по - обосновани, смислени теми и с повече информация. Ти тука искаш едва ли не ние да поемем отговорност за решението - и оттам за здравето ти, как? На база на “настинал съм, утре да ходя ли”...
Следващата тема с подобен смисъл очаквам да бъде “Гладен съм, дали да ям?”

10.05.09
19:12

Всичко си е индивидуално. Ако наистина е лека настинка си тренирай... и аз днес се чуствам зле, но за съжаление тренировката не ме “изправи на крака” и утре ще почивам.

10.05.09
21:11

Няма да споря! Другият път ще гледам по-смислени теми да пускам :)

11.05.09
07:07

абе откога настинката стана “травма” или “контузия”? все пак раздела е “травми и контузии”

Абе да ти кажа голяма гад е докато правиш серия да ти дойде сопола :lol:

11.05.09
10:15

А не мислиш ли, че ще заразиш и останалите във фитнеса??? И освен това спортът по време на настинка, грип и заболяване по принцип понижава силите на имунната система и е стрес за организма.

11.05.09
10:19

Аз колкото и да съм зле след тренировка се чувствам като нов.

11.05.09
10:26

Ами, тренирай вкъщи тогава и не излагай останалите посетители във фитнеса на сополите и кихавиците си - малко е нечестно, не мислиш ли?!

11.05.09
10:41

Еми не мисля...на никой няма да му стане нищо от това,че аз съм малко хремав.Пък и в сезоните,през които се разболяваме,се препоръчва здравите да избягват места,където се събират много хора,аз като съм болен да се гръмна ли?

ЦЕ

11.05.09
12:37

Много тъпа логика наистина...

11.05.09
19:05

Много добре ми подейства тренировката, тонизиращо :) Меси на всички...

казано от NSt на 11.05.09, 19:05:

Много добре ми подейства тренировката, тонизиращо :) Меси на всички...

Успех и занапред,темата ти не беше глупава смятам,че за това сме се събрали отбор юнаци тук да си помагаме преди всичко,Отново се извинявам,ако съм се изказал малко по-остро.По-здрави!

12.05.09
16:38

Ти сам не можеш ли да си прецениш?ДЗВЕР е прав.Според мен не е хубаво като си болен да ходиш в залата  , евентуално да не заразиш някой.

DO

18.05.09
09:18

Отивай да тренираш.
Даже ще се почувстваш по тонизиран.
Само ако си на антибеотици не ходи,защото аз съм го правил и ти казвам,че е зле.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1