10.05.09
11:28
Настинах тука от 2 дена и незнам дали утре да ходя на фитнес?
10.05.09
12:14
казано от NSt на 10.05.09, 11:28:
Настинах тука от 2 дена и незнам дали утре да ходя на фитнес?
Отивай смело нищо няма да ти стане,от настинка не се мре.Аз лично като бях хремав на тренировка отидох и не видях понижение на силата...Е ако те болят мускули е малко неприятно наистина,но според мен не е мотив да не се ходи на фитнес.Успех!
10.05.09
13:59
Аз като съм настинал,ми минава като отида на фитнес ;)
Ха-ха-ха мерси много! Не питам да се оправдавам да не ходя на фитнес, тъкмо обратното. Точно хремив съм аз, не е нищо сериозно предполагам. Няко може да си помисли - ееееее гледай го този толкова се напъва, че чак реве от зор ( много ми сълзят очите от хремата )
Мнението беше редактирано от NSt на 10.05.09 15:15.
10.05.09
15:15
Много странна тема, колега...
10.05.09
17:08
И аз съм с лека настинка от 2-3 дни,но си ходя на фитнес и нямам проблеми.Хрема и кихане нищо особено.Само ако имаш температура и отпадналост тогава почивай иначе джасай здраво ;)
10.05.09
18:11
Абе болен на фитнес не ходи.
10.05.09
18:29
Тя не че не ми харесва, ама като че ли практиката е за малко по - обосновани, смислени теми и с повече информация. Ти тука искаш едва ли не ние да поемем отговорност за решението - и оттам за здравето ти, как? На база на “настинал съм, утре да ходя ли”...
Следващата тема с подобен смисъл очаквам да бъде “Гладен съм, дали да ям?”
Всичко си е индивидуално. Ако наистина е лека настинка си тренирай... и аз днес се чуствам зле, но за съжаление тренировката не ме “изправи на крака” и утре ще почивам.
абе откога настинката стана “травма” или “контузия”? все пак раздела е “травми и контузии”
11.05.09
08:18
Абе да ти кажа голяма гад е докато правиш серия да ти дойде сопола :lol:
11.05.09
10:15
А не мислиш ли, че ще заразиш и останалите във фитнеса??? И освен това спортът по време на настинка, грип и заболяване по принцип понижава силите на имунната система и е стрес за организма.
11.05.09
10:26
Ами, тренирай вкъщи тогава и не излагай останалите посетители във фитнеса на сополите и кихавиците си - малко е нечестно, не мислиш ли?!
Еми не мисля...на никой няма да му стане нищо от това,че аз съм малко хремав.Пък и в сезоните,през които се разболяваме,се препоръчва здравите да избягват места,където се събират много хора,аз като съм болен да се гръмна ли?
11.05.09
12:37
Много тъпа логика наистина...
11.05.09
19:14
казано от NSt на 11.05.09, 19:05:
Много добре ми подейства тренировката, тонизиращо :) Меси на всички...
Успех и занапред,темата ти не беше глупава смятам,че за това сме се събрали отбор юнаци тук да си помагаме преди всичко,Отново се извинявам,ако съм се изказал малко по-остро.По-здрави!
Ти сам не можеш ли да си прецениш?ДЗВЕР е прав.Според мен не е хубаво като си болен да ходиш в залата , евентуално да не заразиш някой.
18.05.09
09:18
Отивай да тренираш.
Даже ще се почувстваш по тонизиран.
Само ако си на антибеотици не ходи,защото аз съм го правил и ти казвам,че е зле.