След като изпих едно шишенце SlinSane по схема 2 капсули в тренировъчни дни, 1 в нетренировъчни и без реална цел и очаквания (хапвах си здраво), мога да обобщя нещата така:
1. Повишаване на силата - трудно е да се изолира ефектът точно от SlinSane в това отношение, но мисля, че голяма част от увеличаването на постиженията ми в този период се дължи именно на него.
2. Повишаване на издържливността - тук е по-лесно да се каже - от SlinSane определено усетих увеличаване на издържливостта в силови тренировки.
3. Увеличаване на мускулната маса - нищо особено, честно казано. Може би малко, но не видимо.
4. Намаляване на телесните мазнини - никакво, но с оглед на факта, че през цялото време се тъпчех като прасе, няма препарат, от който това да може да се очаква. :)
В заключение ще кажа, че лично аз смятам SlinSane за добавка, която си струва парите. Стига да имам финансова възможност, ще си я купувам два пъти в годината и ще я комбинирам с други продукти на същата фирма. :)
Успех!
малко не те схванах закво си заслужава парите ,като нито си изчистил, нито си качил
за пъмпа нищо не казваш :roll:
казано от karlo на 01.07.09, 06:47:
малко не те схванах закво си заслужава парите ,като нито си изчистил, нито си качил
за пъмпа нищо не казваш :roll:
Заслужава си заради силата и издържливостта - това е комбинация, която няма как да не донесе качване при добър режим на тренировки и храна. Това, че не съм мерил и не съм отбелязал такова, не значи, че няма. :)
Ако под “пъмп” имаш предвид усещането за напомпване по време на тренировка, то да, има го, но то не е само по себе си, а отново е функция на повишените сила и издържливост според мен, затова не го и разглеждам самостоятелно.
Искам да изкажа мнението си за Slin-Sane, който закупих преди 2 дена от силаБГ, вече пих 2 дози, вчера сутринта една, и днес преди тренировка с яденето ми една(сутрина не пих), днеска беше ден за крака и откакто тренирам такова напомпване не съм получавал никога, като си свърших последната серия клекове и като клекнах на сухо(без тежест) имах чувството че ще ми се скуса кожата, много съм доволен но няма да прибързвам със каквито и да е било заключения, все пак съм взел само 2 дози, утре ще го пия и сутринта и преди тренировка(ръце) и ще споделя пак резултатите!
05.07.09
08:34
Благодаря на всички ви за мненията относно Slin-Sane
Даниел Г. и Mamularin, ще се радвам, ако ни държите информирани как върви развитието :)
По-здрави!
05.07.09
08:43
Напомням, че все още приемаме предварителни поръчки за Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA
ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!
500 гр Anabolic BCAA 4:1:1 - двойно повече L-Leucine за още по-голям анаболен ефект и мускулен синтез!
2:1:1 е пропорция за БЦАА от миналото! Доверете се на новото,иновативното и още по-доброто!
Най-добрата цена в България - 55 лв. + безплатна доставка!
Това е ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА! На по-късен етап цената ще е по-висока, така че побързайте да дадете вашата поръчка.
За предварителни заявки :
bpsbulgaria@abv.bg
office@bps-bulgaria.com
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.07.09 11:53.
05.07.09
18:29
За по-малко от 10 дни със Slin-a си подобрих рекорда на клек а с 10 килограма :coolmad: :coolsmile:
08.07.09
17:57
Определено подходих с недоверие към Slin-Sane /то към каква ли новост не подхождам по тоя начин/, но останах приятно изненадан да не казвам очарован от продукта. Действително работи от първата доза. При около 100 - 120 гр. въглехидрат усетих доста добро напомпване. Прибавям го към продуктите които ползвам.
08.07.09
18:00
казано от head_hunter на 08.07.09, 17:57:
Определено подходих с недоверие към Slin-Sane /то към каква ли новост не подхождам по тоя начин/, но останах приятно изненадан да не казвам очарован от продукта. Действително работи от първата доза. При около 100 - 120 гр. въглехидрат усетих доста добро напомпване. Прибавям го към продуктите които ползвам.
Радвам се да чуя това!
Вярвате или не, досега няма НИТО 1 негативен отзив за Slin-Sane.
Продукта наистина върши това, за което е създаден - да доставя супер РЕЗУЛТАТИ!
По-здрави!
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 08.07.09 19:23.
09.07.09
08:31
Официално представяне на 2рият иновативен продукт от гамата на BPS - USA
Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA
Anabolic 4:1:1 е иновативен BCAA суплемент, който е създаден за да
повиши издръжливостта,енергията и силата по време на тренировка.
Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA използва премиум 4:1:1 пропорция от главните амино
киселини Л-Левцин, Л-Изолевцин, и Л-Валин. Anabolic 4:1:1 ще накара
мускулите Ви да растат както НИКОГА досега!
Тази превъзходна дозировка от BCAA дава възможност на вашето тяло
да премине през експлозивни тренировки, в резултат на мускулен растеж и ектремни нива на протеинов синтез!
Anabolic 4:1:1 също така ще помогне да преодолеете обичайната умора по време на изтощителните тренировк, тъй като ще ви изчисти от
токсините, които са причина за мускулното изтощение.
Anabolic 4:1:1 ще доведе нормалните здраво трениращи атлети до едно ново ниво от техното развитие, позвляващо им да тренират
по-силно,по-дълно с невероятен заряд от енергия и издръжливост,
заедно със нечувано възстановяване на тялото след това.
Също така сме добавили витамин Ц и Б6 за да се усвои максимално прецизната комбинация от БЦАА.
Без този витамин Б6, преминаването на БЦАА през мускулите би било ограничено!
Без значение, какви са целите Ви Anabolic 4:1:1 ще ви докара до следващото ниво от развитието Ви!
2:1:1 пропорциите са вече минало!
Въпреки, че Л-Левцин е най-важният компонент от БЦАА семейството и сърцето на нашият продукт,
не мислете, че Л-Валин и Л-Изолевцин са безползни,затова ето и ползите от тях:
-Л-Валин и Л-Изолевцин се използват за получаването на положителен азотен баланс в тялото
-Л-Валин и Л-Изолевцин изграждат и поправят мускулните влакна
-Л-Валин е нужен за метаболизма вътре в мускулните клетки
-Л-Валин се намира в големи количества в мускулните влакна
-Л-Изолевцин има способност да увеличава Енергията и Издръжливостта
-Л-Изолевцин има способност да увеличава енергийните нива,като същевременно намалява кръвната захар.
А ето и частта, която всички чакахте...ползите от Л-Левцин, имаща количествено превъзходство в Anabolic 4:1:1
Л-Левцин е есенциална амино киселина (означава, че човешкото тяло не може да я синтезира и трябва да я набави отвън)
Л-Левцин има такава голяма популярност, заради способността си да синтезира протеин в скелетната мускулатура.
Л-Левцин го прави това, чрез активиране на анаболният път mTOR, който позволява на тялото да разбере, че има достатъчно протеин за да започне синтезиране на нов протеин в мускулатурата.
Протеиновият синтез започва тогава, когато има голяма концетрация на Левцин в mTor пътя.Също така Левцин ще доведе до освобождаване на
инсулин,което допълнително ще подпомгне анаболизма.
Л-Левцин съдейства за укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин.
Л-Левцин превъзхожда другите аминокиселини в предизвикването на инсулинова реакция.
Л-Левцин създава условия за продължително отделяне на инсулин (инсулиново плато), което пък от своя страна създава по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.
Л-Левцин е идеален за атлети, които искат да направят промени по своята физика,защото може да бъде използван чрез своите анаболни свойства,
за качване на мускулна маса, а също така и анти-катаболните ефекти, докато горите мазнини.Левцин също ще лекува мускулите за възстановяване на мускулите след тежки тренировки.
Най-добрата цена в България - 55 лв. + безплатна доставка!
Това е ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА! Тази цена ще се задържи до 17.07, след това ще бъде обявена официалната цена, която ще е по-висока.Възползвайте се сега от офертата.
Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA се предлага в неовкусен вариант и със свеж вкус диня.
За поръчки :
bpsbulgaria@abv.bg
office@bps-bulgaria.com
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 09.07.09 08:37.
09.07.09
08:40
Продукта изглежда интересен
09.07.09
08:45
Интересно предложение от RNA Ltd за феноветe на стаковете:
BPS стак:
1 брой Slin-Sane + 1 брой Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA = 115 лв!! - спестявате 15 лв! + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За поръчки :
bpsbulgaria@abv.bg
office@bps-bulgaria.com
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.07.09 08:47.
09.07.09
08:50
Каква дозировка препоръчвате от продукта за тренировъчен и нетренировъчен ден. Някой да не се изцепи, че пише на етикета, питам каква се препоръчва от вносителя, а не какво е писал на етикета проиводителя.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 09.07.09 08:51.
09.07.09
08:55
казано от Иван Шишманов на 09.07.09, 08:50:
Каква дозировка препоръчвате от продукта за тренировъчен и нетренировъчен ден. Някой да не се изцепи, че пише на етикета, питам каква се препоръчва от вносителя, а не какво е писал на етикета проиводителя.
Здравей!
Препоръчителната дозировка в тренировъчни дни е 1 чаена лъжичка - 5 грама, се приема преди тренировка,по време и след нея .Тоест 3 пъти по 5 грама БЦАА около тренировката. Да не забравяме, че това са овкусени BCAA и може да се разтварят чудесно във вода и да се пият по време на тренировката, за допълнително енергия и сила.
В нетренировъчни дни избора е ваш - 1 чаена лъжичка добавена в протеиновите шейкове или с храната. 5-10 гр в нетренировъчните дни е достатъчно.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 09.07.09 08:55.
ако желаете да усетите истинския ефект на БЦАА не го пестете ;)
30-40 гр на ден за сериозни спортисти
другото ниво ни чака :П
09.07.09
09:00
казано от karlo на 09.07.09, 08:59:
ако желаете да усетите истинския ефект на БЦАА не го пестете ;)
30-40 гр на ден за сериозни спортисти
другото ниво ни чака :П
Аз точно така и правя вече.
Ефекта е WOW :)
09.07.09
09:19
казано от NoXtr3m3 на 09.07.09, 09:12:
И какъв ефект усещате ? Повече сила ли ?
Много повече сила + енергия.
Ще си позволя да копирам информация от един сайт за да прочетеш какво може да направи голямото количество BCAA.
# BCAAs promote protein synthesis in the fat-free body mass.
# BCAA consumed during training raise both growth hormone and insulin at the same time, hence the increased anti-catabolism and anabolism.
# The BCAAs, unlike the other amino acids, are used as a form of energy by muscle cells.
# The study by Carli et al. (1992) showed that supplementing with branched chain amino acids prior to a workout not only prevents a decrease in post-workout testosterone levels, but actually allowed testosterone levels to increase following exercise.
# BCAAs administration has an anti-catabolic effect by favoring a better testosterone/cortisol ratio.
# BCAAs administration also reduces the exercise induced increase in the muscle concentration of tyrosine and phenylalanine, therefore indicating a decreased net rate of protein degradation during exercise.
# There is a serious decrement in post workout soreness when you use BCAA during the training unit.
# An Italian study on natural bodybuilders showed that 0.2 g of BCAA per kg of bodyweight 30 minutes before workout and 30 minutes after workouts lead to greater increases in lean body mass and strength in the bench press and squat.
# BCAA decrease body fat (especially visceral fat, the fat that accumulates inside the abdomen and results in that beer gut look.
# A group of researchers through three different studies demonstrated that BCAA supplementation might also improve exercise-induced declines in some aspects of mental functioning.
# Prolonging endurance performance in the heat.
# The prevention of muscle loss at high altitudes
How much BCAA should you take?
I recommend taking 0.44 g per Kg of bodyweight. Take half of this dosage within 30 minutes before training. Take the other half right after training.
For example, if you weigh 90 kilograms (198 lbs), take 40 grams of branch chain amino acids. If you are on a restricted budget, use at least 20 grams. Otherwise, don’t bother. Using this type of dosage, it is not uncommon for some of my clients to gain 9 lbs of lean body mass in just 3 weeks using this protocol.
BCAAs are best used as an « intra-workout » workout supplement.
Е звучи много добре :P Сигурно добре ще се комбинират със Слин-Сейн ако си купя БЦАА-та . Може ако съм събрал пари до 15-16 да си взема да пробвам по 30 грама на ден :)
Имам един въпрос.В момента чистя въртя въглехидратите от 50 до 200 гр на ден ,не бягам много и вземам Slim Xtreme.Има ли смисъл при това положение да вземам и slin sane.И с цел предпазване на мускула от разпад по колко от тези bcaa които предлагате е добре да взимам преди и след кардио дейност като бягането например.
09.07.09
21:02
казано от biker_boy на 09.07.09, 20:09:
Имам един въпрос.В момента чистя въртя въглехидратите от 50 до 200 гр на ден ,не бягам много и вземам Slim Xtreme.Има ли смисъл при това положение да вземам и slin sane.И с цел предпазване на мускула от разпад по колко от тези bcaa които предлагате е добре да взимам преди и след кардио дейност като бягането например.
Здравейте,Slin Sane, както и BCAA аминокиселините са един много удачен избор за да запазите мускула по-време на чистенето.
Тъй като Slin-Sane се приема с 60 гр въглехидрати, а вие имате дни и с 200 гр ще извлечете максималните ползи от него..А именно твърдост на мускулатурата, сила и енергия за тренировките, а защо не и покачване на още чист мускул.В дните с малко въглехидрати приемайте по 1 капсула от него, в дните с висок прием на въглехидрати по 2 капсули.
Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA ви препоръчвам да взимате 10 гр преди кардио, 10 грама по време на кардио тренировката и 10 грама непосредствено след кардиото.BCAA са известни най-вече с анти-катаболните си ефекти по време на диети.
Мисля, че комбинацията от 2та продукта ще ви даде резултатите, които търсите.
Както и преди съм казвал, Slin-Sane се комбинира перфектно с фат-бърнър, в USA отзивите от тази комбинация са страхотни.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 09.07.09 21:08.
Благодаря за отговора.А промоционалната цена за bcaa и slin sane за 115 лв и тя ли е до 17.07 .
10.07.09
10:16
казано от biker_boy на 09.07.09, 21:25:
Благодаря за отговора.А промоционалната цена за bcaa и slin sane за 115 лв и тя ли е до 17.07 .
Да, промо цената от 115 лева за пакет от Slin-Sane + Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA е валидна до 17.07, тъй като след това цената на Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA ще е по-висока.
Имате точно 7 дена да се възползвате от най-добрата цена в България за BCAA 4:1:1.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 10.07.09 10:19.
А имате ли представа колко горе долу ще е по висока след това. 15-20 лв над тея 55 или повече ?
10.07.09
12:31
Мога веднага да ви отговоря.
Промо цената от 55 лв за 500 гр Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA ще е валидна до 17.07
След 17.07 официалната цена ще бъде точно 65 лева, като пак си остава най-добрият избор за BCAA в България.
10.07.09
17:21
Здравейте!
Имам информация, че BPS - USA подготвят нови вкусове за Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA. Засега имаме неовкусен вариант и освежаващ вкус на диня.
Кой от следните вкусове биха представлявали интерес за вас като потребители?
Лимонада или Плодов пунш?
Ако имате предпочитания за някакъв нов вкус споделете го, ще говорим с прозводителя за да се погрижим за различните предпочитания.
Официалният сайт на производителя е вече готов.Можете да го разгледате на адрес www.innovativebulk.net
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 10.07.09 17:25.
10.07.09
17:34
Едва ли някога изобщо бих си купил аминокиселини, но бих предпочел вкус лимонада.
казано от Иван Шишманов на 10.07.09, 17:34:
Едва ли някога изобщо бих си купил аминокиселини.
Мисля,че това директно елеминира всякакво значение на поста ти .. ?
диня определено е най-желания вкус за мен
с повече вода си го представям ква маниа ще е
yes
да кажа мнението си за слина-а
пих снощи първата доза ,направих и тренировка, нямах възможност да хакна препоръчаното количество овес 15 мин след приема
взех си едно корни с лешник от първия магазин ,25 мин по-късно уцелих варена царевица по път до залата, и точно 1 час след приема на първата доза бях в джима
Мисля че не бяха нужните 60-100 гр ,и то разпокъсано във времето (нека Сашо да каже дали дозата трябва да е наведнъж точно след 15мин),но
кво се получи
тренирах час и половина, 3 мускулни групи по 30 мин ,супер интензивно ,с много малка нужда за почивка между серийте,
наблюдавах се много внимателно ,пъмп не повече от обикновенно,не пробвах да слагам по-тежко от моментната ми форма,
мисля че направих повече повторения на голяма част от упражненията (никога не броя ,знам че не е правилно :))
но както казах интервала на почивките беше скъсен супер осезаемо
тогава си казах тва нещо ме е хванало :))))
надъхах се още повече като се сетя че тва е супер първата доза ,не съм ял добре цял ден,поизтормозен от работния ден
отивам на зала ,и се счупвам от яка тренировка
еми обнадежден съм кво ше става за напред
ако помпи както споделят маняците, и това да е само ефекта плюс тая плавна и плътна енергия дето ми даде ще съм
доволен
пък ако кача малко и изчистя същевременно ще е най-сполучливата добавка която съм пробвал
‘‘Over at BPS we have a very unique team of professionals working together to provide cutting edge supplements.We are working with the latest research and a solid supply and production network to bring innovative supplement formulas at affordable prices’‘
Кои са тия професионалисти всъщност ? Как така се сетиха първи да избухнат с чак толкова работещ продукт?
От 2 билки :)
На контактс няма адрес
11.07.09
16:55
karlo на контактс в официалният сайт на производителя си има форма за запитване,а като адрес е даден California.
на продуктите на BPS си пише адреса на производителя.Сайта им още се дообработва.
А относно как така са се сетили? Ами имат си разработчици за тази работа.Не съм се сетил аз :)
Всички следващи продукти, които ще излизат ще са все така иновативни и благодарение на добрите ми връзки с производителя мога да ви ги предоставям на най-добрите цени в България - едни наистина страхотни и работещи продукти, каквито са Slin-Sane и Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA.
11.07.09
19:50
казано от emzo на 11.07.09, 18:42:
karlo е или рядко доволен или постоянно недоволен :D
По-скоро постоянно недоволен ;-)
засега съм доволен ,утре 2-ра тренировка ,днес почивах но пих 2 капсули
не мисля да го проточвам два месеца
а тва за кои са мозъците зад ,ми беше интересно ,все пак доста оптимистични резултати наблюдаваме
чистиш и качваш нали все пак не е за подценяване нали
полезно е (колко от другите масови добавки са полезни)
тея билки прочетох те ли кви са, аз лично експериментирам с природни благини има няма 7-8 г
биохимията ми е доста интересна
едната топи дори камъни в бъбреците (лол, сещам се от кр. монохидрат кви мъки са)
другата си прилага благотворно при лечения на диабет (за кви брутални болести говорим а?!)
още бенефитс за организма за по- любознателните ,четете, има ;)
Сашо мога да му стисна ръката за тоя пробив, в ерата на мега синтетик шитс ,дето пикая лилаво като извънземно от някой
да предложиш такъв продукт си е за поздравление.Особенно пък при бодибилдъри, дето синтетиката им е страст и голяма част смятат че ‘’ семчици и тревички’’ са за болните и старците.
Колко от вас ползват ехинацея, алое, кордицепс ,гоу ци ,гингко,шитаке и тн?
Единици ,нали .
Времето ще покаже оправдан ли е хайпа ;)
11.07.09
20:11
Досега никой не е бил недоволен от продукта!Просто действа и е един от малкото,които се усещат от първия път. :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 11.07.09 20:11.
11.07.09
20:19
казано от karlo на 11.07.09, 20:10:
засега съм доволен ,утре 2-ра тренировка ,днес почивах но пих 2 капсули
не мисля да го проточвам два месецаедната топи дори камъни в бъбреците (лол, сещам се от кр. монохидрат кви мъки са)
другата си прилага благотворно при лечения на диабет (за кви брутални болести говорим а?!)
още бенефитс за организма за по- любознателните ,четете, има ;)Сашо мога да му стисна ръката за тоя пробив, в ерата на мега синтетик шитс ,дето пикая лилаво като извънземно от някой
да предложиш такъв продукт си е за поздравление.Особенно пък при бодибилдъри, дето синтетиката им е страст и голяма част смятат че ‘’ семчици и тревички’’ са за болните и старците.
За благотворното влияние от 2те билки в Slin-Sane върху кръвната захар и лечение на диабет знаех и съм го споменал в темата, но това че топи камъни в бъбреците - още един бонус.
Браво за research-a karlo :) и мерси за хубавите думи.
Друго си е от скептик да го чуеш.
По-здрави!
казано от head_hunter на 11.07.09, 19:50:
казано от emzo на 11.07.09, 18:42:
karlo е или рядко доволен или постоянно недоволен :D
По-скоро постоянно недоволен ;-)
за да се защитя ,щото вече имам чувството, че съм форумния хейтър дето постоянно не му действат добавките
и само косури търси ,нали хахха :)
ще кажа че като филтрирах целия поток дето премина, има много яки добавки out there както се казва
ще ги споделя
омега 3(супер подценени от мен до скоро) ;) бцаа, ЗМА,и някой липотропици и азотни са ми фаворитите