BPS - USA

Темата е заключена.
Прескочи до:
RL

12.07.09
18:18

Остават 5 дена да се възползвате от промоцията

BPS - USA

Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA

Anabolic 4:1:1 е иновативен BCAA суплемент, който е създаден за да
повиши издръжливостта,енергията и силата по време на тренировка.

Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA използва премиум 4:1:1 пропорция от главните амино
киселини Л-Левцин, Л-Изолевцин, и Л-Валин. Anabolic 4:1:1 ще накара
мускулите Ви да растат както НИКОГА досега!

Тази превъзходна дозировка от BCAA дава възможност на вашето тяло
да премине през експлозивни тренировки, в резултат на мускулен растеж и ектремни нива на протеинов синтез!

Anabolic 4:1:1 също така ще помогне да преодолеете обичайната умора по време на изтощителните тренировк, тъй като ще ви изчисти от
токсините, които са причина за мускулното изтощение.

Anabolic 4:1:1 ще доведе нормалните здраво трениращи атлети до едно ново ниво от техното развитие, позвляващо им да тренират
по-силно,по-дълно с невероятен заряд от енергия и издръжливост,
заедно със нечувано възстановяване на тялото след това.
Също така сме добавили витамин Ц и Б6 за да се усвои максимално прецизната комбинация от БЦАА.
Без този витамин Б6, преминаването на БЦАА през мускулите би било ограничено!

Без значение, какви са целите Ви Anabolic 4:1:1 ще ви докара до следващото ниво от развитието Ви!
2:1:1 пропорциите са вече минало!

Въпреки, че Л-Левцин е най-важният компонент от БЦАА семейството и сърцето на нашият продукт,
не мислете, че Л-Валин и Л-Изолевцин са безползни,затова ето и ползите от тях:

-Л-Валин и Л-Изолевцин се използват за получаването на положителен азотен баланс в тялото
-Л-Валин и Л-Изолевцин изграждат и поправят мускулните влакна
-Л-Валин е нужен за метаболизма вътре в мускулните клетки
-Л-Валин се намира в големи количества в мускулните влакна
-Л-Изолевцин има способност да увеличава Енергията и Издръжливостта
-Л-Изолевцин има способност да увеличава енергийните нива,като същевременно намалява кръвната захар.

А ето и частта, която всички чакахте...ползите от Л-Левцин, имаща количествено превъзходство в Anabolic 4:1:1

Л-Левцин е есенциална амино киселина (означава, че човешкото тяло не може да я синтезира и трябва да я набави отвън)
Л-Левцин има такава голяма популярност, заради способността си да синтезира протеин в скелетната мускулатура.
Л-Левцин го прави това, чрез активиране на анаболният път mTOR, който позволява на тялото да разбере, че има достатъчно протеин за да започне синтезиране на нов протеин в мускулатурата.
Протеиновият синтез започва тогава, когато има голяма концетрация на Левцин в mTor пътя.Също така Левцин ще доведе до освобождаване на
инсулин,което допълнително ще подпомгне анаболизма.
Л-Левцин съдейства за укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин.
Л-Левцин превъзхожда другите аминокиселини в предизвикването на инсулинова реакция.
Л-Левцин създава условия за продължително отделяне на инсулин (инсулиново плато), което пък от своя страна създава по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.
Л-Левцин е идеален за атлети, които искат да направят промени по своята физика,защото може да бъде използван чрез своите анаболни свойства,
за качване на мускулна маса, а също така и анти-катаболните ефекти, докато горите мазнини.Левцин също ще лекува мускулите за възстановяване на мускулите след тежки тренировки.

Най-добрата цена в България - 55 лв. + безплатна доставка!

Това е ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА! Тази цена ще се задържи до 17.07, след това ще бъде обявена официалната цена, която ще е по-висока.Възползвайте се сега от офертата.

Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA се предлага в неовкусен вариант и със свеж вкус диня.

BPS стак:

1 брой Slin-Sane + 1 брой Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA = 115 лв!! - спестявате 15 лв! + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За  поръчки :
bpsbulgaria@abv.bg
  office@bps-bulgaria.com

Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 12.07.09 18:18.

15.07.09
13:55

От вчера и аз почнах Слин-а(2 дози) и след тренировката бях много доволен . Няма просто такова потене, а издържливостта се подобри чувствително . Не се престраших да прекалявам с килограмите, но определено тежести, които ми бяха трудни преди седмица две, сега ми се струваха леки . Тренирах крака и рамо като рамото имах чувството че ще се пръсне след тренировката . При краката напомпването беше нормално . Комбинирам с креатин- моно на ON и протеин на ASN . Утре ще видим как ще се представя в тренировката за гръб, защото ще ми е много интересно . Като го свърша ще направя ревю .

Мнението беше редактирано от MrPresident на 15.07.09 13:56.

15.07.09
18:47

Искам един промоционален комплект,писал съм ви л.с с адреса ми за доставка.

СБ

16.07.09
14:49

Само да ви уведомим,че има грешка на етикета на SLIN-SANE.

Наименованието на едната от съставките е изписана неправилно.

На опаковката пише Gymenma Sylvestre, което е грешно.

Правилното е Gymnema Sylvestre, каквото е истинското наименование на билката в продукта

RL

16.07.09
15:08

казано от Сила БГ на 16.07.09, 14:49:

Само да ви уведомим,че има грешка на етикета на SLIN-SANE.

Наименованието на едната от съставките е изписана неправилно.

На опаковката пише Gymenma Sylvestre, което е грешно.

Правилното е Gymnema Sylvestre, каквото е истинското наименование на билката в продукта

Да, така е.Става дума за 1 буква,ще уведомим производителя да поправят правописната грешка.
Благодаря!

BO

17.07.09
07:33

Какво е съдаржанието в блендата на двете билки: Gymnema Sylvestre and Lagerstoma Speciosa.
И съответно Lagerstoma Speciosa, като Tannis Complex ли е представена или не ? Същото и за
Gymnema Sylvestre като Gymnemic Complex ?

RL

17.07.09
08:05

казано от bobi_benetton на 17.07.09, 07:33:

Какво е съдаржанието в блендата на двете билки: Gymnema Sylvestre and Lagerstoma Speciosa.
И съответно Lagerstoma Speciosa, като Tannis Complex ли е представена или не ? Същото и за
Gymnema Sylvestre като Gymnemic Complex ?

Здравейте.
Не са представени като Complex.
Ето и етикета:

Supplement Facts:

Serving Size: 1 capsule

Servings Per Container: 60

Amount Per Serving:

Proprietary Blend 500mg:Gymenma Sylvestre and Lagerstoma Speciosa

Other Ingredients: Rice Powder and Stearic Acid

BO

17.07.09
08:44

Аз етикета го виждам, но Ви попитах какво е съотношението между двете билки в блендата.

RL

17.07.09
08:45

казано от bobi_benetton на 17.07.09, 08:44:

Аз етикета го виждам, но Ви попитах какво е съотношението между двете билки в блендата.

Знаете ли какво означава Proprietary Blend :)
Производителя няма да разкрие точното съотношение между двете билки.

RL

19.07.09
08:56

Промоцията свърши!

Официалната цена на Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA e 65 лв + безплатна доставка + мостри от Slin-Sane

Цената на Slin-Sane си е все така 75 лв. + безплатна доставка + подарък тениска

Много хора успяха да се възползват от стак-а и промо цените.
За тези, които не успяха - замислили сме скоро големи отстъпки за пакетни покупки.
Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA си остава пак най-изгодният вариант на БГ пазара.
Очаквайте скоро и  Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA вкус Плодов пунш, както и Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA 240 capsules - единствената в света BCAA 4:1:1 на капсули.

Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 19.07.09 08:57.

TR

19.07.09
09:39

Дано да е хубава тениската :D :D :D

19.07.09
10:03

казано от TrainHard на 19.07.09, 09:39:

Хубава е , аз лично имам. Мога да ти я покажа , ако имаш жаление , но ми е голяма :)

Сашко , изпуснах промоцията , така че чакам следващата.. :)

RL

19.07.09
11:06

Тениските са качествени,от хубав здрав плат.
Всички много им се радват :)
Раздали сме досега тениски, колкото за един среден по големина  магазин за дрехи.

@Гошко - съвсем скоро ще има хубава промоция за феновете на BCAA в големи количества :)

TR

19.07.09
11:31

Аз се помайтапих :)

19.07.09
15:28

Здравейте! Да попитам само какво е % съдържание на БЦАА-то?

RL

19.07.09
16:06

Здравейте! Ето съдържанието на Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA:
100 дози по 5 гр.
Състав: в една доза 5 гр :
Витамин Ц 48 мг
Витамин Б6 4 мг
Анаболна собствена 4:1:1 бленда 5000 мг
Л-Левцин
Л-Изолевцин
Л-Валин

Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 19.07.09 16:07.

19.07.09
17:19

Това BCAA го гледам от много време... така и не се реших да го взема, дори като беше на по-ниска цена :)
На етикета не пише от какъв произход е? Т.е. от каква суровина са получени тези аминокиселини?

19.07.09
19:07

казано от perlsite на 19.07.09, 17:19:

Това BCAA го гледам от много време... така и не се реших да го взема, дори като беше на по-ниска цена :)
На етикета не пише от какъв произход е? Т.е. от каква суровина са получени тези аминокиселини?

Здравейте.На кои други етикети за BCAA и на кои марки сте видели произход на BCAA?
BCAA са част от аминокиселините.Аминокиселините се получават чрез ензимно разграждане на протеин.
Суровината може да е всякаква, дали ще е животинска или растителна, пак се получава след разграждането едни и същи BCAA.
BCAA си е BCAA, независимо от това дали е животински или растителен произход, това не са комплексни аминки.
Anabolic BCAA 4:1:1 се произвеждат от компанията BPS, която се намира в Riverside CA , USA.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.07.09 19:09.

19.07.09
20:59

казано от RNA Ltd на 19.07.09, 11:06:

@Гошко - съвсем скоро ще има хубава промоция за феновете на BCAA в големи количества :)

Айде де от кога чакам.
Досега не съм пил бцаа, така че ще ми е итересно.

В момента само с нея тренирам,надъхва ме още повече :lol:

ГА

20.07.09
11:33

Кога мислите да пуснете промоцията на БЦАА-то , тъй като съм замислил да си взема до няколко дена ?

20.07.09
12:12

А кога се очаква да пристигне БЦАА с вкус на диня, че вече нямам търпение - чамам го от 1 седмица ;))

RL

20.07.09
12:24

Здравейте.
Поръчките ще бъдат изпълнени до края на седмицата.Извинявам се за забавянето.
За нова промоция на БЦАА-то е рано още, беше на промоция до преди няколко дена.
Имам информация от производителя, че следващата партида от Anabolic BCAA ще бъде с още по-добър подобрен вкус диня, въпреки и че сега е доста приличен вкуса.

20.07.09
16:24

мене пък не ми дадоха :D ... ;[

20.07.09
16:39

казано от frederiko на 20.07.09, 16:24:

мене пък не ми дадоха :D ... ;[

Явно не си поръчал от тук, от вносителя  или си взел стак-а :)
Тениската е само ако си поръчвате от вносителя и е за 1 брой Slin-Sane.
Следващият път ако поръчваш  от www.bps-bulgaria.com Anabolic BCAA или Slin-Sane пиши ми и ще получиш тениска.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.07.09 16:40.

20.07.09
18:32

казано от Aleksandar Marinov на 19.07.09, 19:07:

На кои други етикети за BCAA и на кои марки сте видели произход на BCAA?
...
BCAA са част от аминокиселините.Аминокиселините се получават чрез ензимно разграждане на протеин.
...
Суровината може да е всякаква, дали ще е животинска или растителна, пак се получава след разграждането едни и същи BCAA.

Сериозните производители маркират произхода, например за последно съм пил BCAA на хапове преди около 2 години на Weider и на етикета е отбелязано, че са с whey произход. Преди това съм ползвал няколко други продукта (др. марки), които беше отбелязано, че са произведени от соя.
Разликата е съществена, тъй като никой не произвежда 100% чисти BCAA и реално остава известно количесто чист протеин или допълнителни съставки (ензими, реактиви и какво ли още не) от производственият процес. Така, че зависимост от марката/производителя и суровината или всичко е наред с приема или имам сериозни проблеми със стомаха. Като изобщо не говорим за кофти бройка или лош късмет :) Някои продукти съм ги пробвал по 2 пъти в различен период с един и същи краен резултат - кофата за боклук, десетки и стотици лева по-малко в портфейла :)
За това и питам :) Ако имаше по-малки разфасовки, нямаше да питам, а щях направо да си купя и пробвам :)

20.07.09
19:31

То амините трудно ще ги усетиш. Важното е да не са пресован протеин.

20.07.09
20:01

Момчета, говорим за възможно най-чисто BCAA 4:1:1 ,изключително финна пудра,най-високо качество. Какъв пресован протеин...това е BCAA.
Няма място за сравнение между комплексни аминокиселини и BCAA.

20.07.09
20:12

“Няма място за сравнение между комплексни аминокиселини и BCAA.”

Тук съм готов да поспоря и то с доста аргументи. Всъщност искаш да кажеш че продуктите са различни или че единият превъзхожда другия?

20.07.09
21:05

Разбира се,че имам предвид,че са различни продукти.

RL

25.07.09
13:18

ПРОМОЦИЯ до 31.07

2 броя Slin-Sane за 130 лв + безплатна доставка + подарък тениска
спестявате 20 лв!

за поръчки : bpsbulgaria@abv.bg
              office@bps-bulgaria.com

Промоцията важи до 31.07. или до изчерпване на количествата!

Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 25.07.09 13:31.

Да не би да имате впредвид 24.08 ?

RL

25.07.09
13:32

Благодаря за подсещането, коригирахме датата.

MO

27.07.09
16:26

здравейте имаам няколкко  въпроса:
Днес си купих слин сейн и пише да се пие 15 мин ппреди предтрен..ххранене обаче аз имам път ддо фитнеса  1 час  искам дда знам това  далли ще попречи на ефекта,ссъщо така като започна да пия по 2 можее  ли да ме посъветватте кога да е той?
И последден въпрос не знам какво са  комппексни въглехидрати може ллии да ми  разясните в кои  храни има такива? мерси

Хубаво е предтренировъчното хранене да е час и половина преди тренировка.Така,че не виждам проблеми с пътуването ти :)

MO

27.07.09
16:50

а относно другите работи?

RL

27.07.09
16:56

казано от Mothefucker на 27.07.09, 16:50:

а относно другите работи?

Здравейте!
За Slin-Sane нужни са въглехидрати 60-100-150 гр, колкото прецените Вие.А най-добре е протеин+въглехидрати.Но минимум 60 гр при приема му.И да са комплексни - за най-добри резултати.Овесени ядки,картофи,ориз...Избора е Ваш.
На опаковката пише - В тренировъчни дни с предтренировъчното хранене, в почивни дни - 1 капсула със закуската.
Опитмалният прием е - 1 капусла сутрин със закуска и 1 с предтренировъчното хранене.
Поздрави!

27.07.09
18:25

А хората,които тренират сутрин?Аз смятам да го пия с НоЕксплоуд на БСН, а той задължително се пие 2 чааса и половина след последното хранене?Нещо много трудно става така,трябва или да ставам 3 часа и половина преди тренировка(6 часа) или да си преместя тренировката след обяд,което не е за предпочитане,тъй като съм доволен от резултатите които постигам с ранна тренировка.Няма ли друг вариянт?

27.07.09
19:52

Човека трудно ще ти намери нова работа, този проблем само ти можеш да си го решиш.

RL

27.07.09
20:21

казано от AlexanderTsvetkov на 27.07.09, 18:25:

А хората,които тренират сутрин?Аз смятам да го пия с НоЕксплоуд на БСН, а той задължително се пие 2 чааса и половина след последното хранене?Нещо много трудно става така,трябва или да ставам 3 часа и половина преди тренировка(6 часа) или да си преместя тренировката след обяд,което не е за предпочитане,тъй като съм доволен от резултатите които постигам с ранна тренировка.Няма ли друг вариянт?

Здравейте!
Не е задължително да си премествате тренировката.Предтренировъчният прием е просто даден като препоръка, не е задължително условие.Задължително е просто да вземете Slin-Sane със солидна доза въглехидрати.Може да пробвате с последното хранене преди тренировката, независимо, че при Вас е 2,5 часа преди нея.Вие преценявате кога е това, съобразно вашата диета.Може и следтренировъчното хранене, веднага след тренировка ако имате въглехидрати,приемайте тогава Slin-Sane за да се насочат хранителните вещества към мускулити и да се повиши протеиновият синтез.Дали 1 доза или 2 на ден и кога, това решавате Вие.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1