Помощ за гърдите

11.05.09
15:25

Здравейте вече от около 1 година тренирам на 22г./ 1,76m/87кг. Имама следния проблем с гърдите а именно ми се струва че това ми е най слабата мускулна група и най слабо развиващата се. Максималните ми килограми за правене на серия от лежанка в хоризонтален лег са 80. За цялото време през което съм тренирал съм дигнал едва 20кг отгоре (първия месец когато започнах да тренирам правех с 60). За сравнение ще дам максималните килограми с които правя сериии за остналите си мускулни групи.

Бицепсово сгъване с крива щанга-50
Раменни преси с лост зад врат седнал-70
Клек-100
Лег-преса-140
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват-80

За телосложението си мога да кажа че съм доста мазен ако има някакво значение. Програмата по която правя за гърди е :
Изтласкване на щанга от лег 3x8
Изтласкване от полулег (дъмбели) 3x8
Пек-дек 3x8

Ако може да дадете някакъв съвет би било много добре защото вече незнам какво да ги правя тези гърди.

11.05.09
16:14

Ми ако толкова много ти трябва сила а не размери започни да правиш 5x5.И все пак зависи колко пъти тренираш в седмицата!

11.05.09
16:23

Тренирам 3 пъти седмично
пон-гърди + бицепс
вто-почивка
сря-крака + рамо
чет-почивка
пет-гръб + трицепс
съб-почивка
нед-почивка

11.05.09
16:32

Ми така като гледам маи ти идват малко упражненията на гърдите!Бутни повече упражнения 4 5 или увеличи серийте вместо по 3 прави по 4 серий по 8 повторения!При правилен подбор на упражненията мисля че ще се получи супер!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1