27.01.05
11:53
темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34457#34457
Здравейте.Аз съм на 21г,ходя на фитнес четири пъти седмично и 5 пъти на седмица ходя на танци(по три часа всеки път).Моля да ми помогнете зощото немога да кача маса.Пия АК с гейнер но и това не помага,пил съм и креатин с гейнер и пак няма резултат.МОЛЯ кажете кво друго да пробвам да пия за маса???
Храна братле! Гейнерът не се усвоява и само си даваш парите на вятара. А ти неможеш да качиш зареди танците просто твърде много калории израсходваш.
по-здрави
27.01.05
12:12
маико колко съм объркан как геинера няма да помага за качване на маса аз смятам да си зема Мега Масс 3000(универсал) няма ли да кача маса аи моля ви кажете за последно с голямото ядене какви хубави добавки да пия протеин,креатин или геинер ама ми кайете и марка
Гейнерът не е подходящ защото малка част от него се усвоява. Аз ти препоръчвам да си вземеш щом си решил креатин и протеин. Расходи се из магазините и виж за кое ти се дават пари. Примерно креатинат на оптимум е много добър и протеина на биотех или на унивърсал е много добър.
по-здрави
27.01.05
12:22
възможно ли е да си купя за около два месеца и протеин и креатин хубав ама и двете да са към 70 лв ама да са кофи до 2 кг?
Не е възможно. Хубавият протеин е около 40лв килото. А хубавият креатин поне 15 лв 100 грама.
по-здрави
27.01.05
12:42
е ако пия само креатин пак ли ще кача маса??????
a????????? :o
Ае братле храната е най-важна! Креатинат сам по себеси не е нищо.
по-здрави
27.01.05
17:54
оф защо секи вика различно сега ми кажете какво да зимам за мускулна маса и марката ми кажете защото нз ся ко да зимам за мускулна маса кое е наи доброто