11.05.09
17:03
Добър вечер, до сега пих гейнер (muscle juice) + креатин монохидрат (primaforce) и ако е от значение некви витамини и бирена мая. Останали са ми някъде 200гр креатин и се чудя какво да си взема.
1. останалия монохидрат + протеин BARGAIN WHEY ( silabg.com/bg/product/detail/cid/11/id/1152/na/AMERICAN%20SPORTS%20NUTRITION%20-%20BARGAIN%20WHEY/Протеини )
2. останалия монохидрат + таурин + глутамин - често я чувам тази комбинация с близък до анаболния ефект (или нещо се лъжа)
3. Предложете нещо, разполагам с 100лв и ~ 200гр креатин монохидрат :) .
Колебая се м/у двата варианта (1,2) , иска ми се да пробвам 2 , но много много не знам кое какво прави, доколкото съм чел по точно разбрал, че в комбинация 3те неща имат ефект близък до анаболния .Целта ми е покачване на мм .
Малко информация за мене 177 , 74-5кг , стаж 6 месеца до сега съм използвал само горепосочените добавки :)
Благодаря ви предварително :)
11.05.09
17:07
Чел си ама много много не си разбрал май ;) Какво ще рече близък до анаболния ефект...? Някои продукти имат анаболен ефект, това не означава, че са анаболи :) Колко време си го пил креатина без прекъсване?
11.05.09
17:13
казано от Martin Tomov на 11.05.09, 17:07:
Чел си ама много много не си разбрал май ;) Какво ще рече близък до анаболния ефект...? Някои продукти имат анаболен ефект, това не означава, че са анаболи :) Колко време си го пил креатина без прекъсване?
Подобен на анаболния ефект - така съм разбрал. Написал съм какво мисля за комбинацията, за да имате възможност да ме коригирате :) . Креатина го започнах на 22 миналия месец със зареждащи дози, които продължиха 6 дни ( още си го пия креатина) :)
11.05.09
18:23
Ами значи си продължи с креатина, да. По-добре с протеин да комбинираш според мен. Но има по-добри варианти от Баргин-а. Примерно Нутра Форс - 87 лв май за 5 либри...
11.05.09
19:02
казано от Martin Tomov на 11.05.09, 18:23:
Ами значи си продължи с креатина, да. По-добре с протеин да комбинираш според мен. Но има по-добри варианти от Баргин-а. Примерно Нутра Форс - 87 лв май за 5 либри...
Хранителни добавки купувам само от сила или P&B , защото са ми удобни магазините. Не видях никъде дадения продукт на посочената от тебе цена . Няма да ти се разсърдя ако дадеш линкче :) . Благодаря за предложения вариант ако взимам протеин ще бъде нутрата. Ще изчакам да видя и друго мнение (това не означава че подценявам мнението ти :) ) .