Оризов хляб

13.05.09
07:28

Здравейте,
поразрових малко , но не намерих никъде мнения за оризовия хляб като цяло и в частност за употребата му по време на НВД или РБД.Подходящ източник на въглехидрат ли е по време на чистене?

13.05.09
09:17

казано от kilima7 на 13.05.09, 07:28:

Здравейте,
поразрових малко , но не намерих никъде мнения за оризовия хляб като цяло и в частност за употребата му по време на НВД или РБД.Подходящ източник на въглехидрат ли е по време на чистене?

Лично аз не бих ял голямо количество сложни въглехидрати на НВД. По принцип залагам само на един плод сутрин и зеленчуци през деня. Просто въглехидратите са предпочитан източник на енергия и няма как да се горят мазнини, докато има достатъчно въглехидрати.

13.05.09
10:35

казано от moonclub на 13.05.09, 09:17:

казано от kilima7 на 13.05.09, 07:28:

Здравейте,

Лично аз не бих ял голямо количество сложни въглехидрати на НВД. По принцип залагам само на един плод сутрин и зеленчуци през деня. Просто въглехидратите са предпочитан източник на енергия и няма как да се горят мазнини, докато има достатъчно въглехидрати.

Не става въпрос за голямо количество.Около 100 гр след тренировка (към обяд) мисля ,че е добре.Интересува ме дали оризовият хляб е добър.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1