14.05.09
16:00
Привет и от мен.Имам един въпрос с така да се каже повишена трудност!Има ли начин да се изчистят мазнините по корема БЕЗ кардио упражнения!Проблема е такъв.На 18-ти този месец ми предстои операция на коленни връзки.Другото което е ,че след зимния период не можах да изчистя мазнинките.Естествено след операцията имам ограничения във времето за разходки камоли за тичане.Едно е сигурно-забравям за всякакви кросове,пътеки,велосипед и такива работи!Реших да се консултирам с по-компетентни хора!Може ли да ми дадете съвет с някои примерни храни или де да знам и аз.Като за начало ,мисля да взема някой ‘‘Fat burner’‘.Много ще съм благодарен да ми дадете отговор.Благодаря предварително! :)
Темата беше редактирана от Младен Михайлов на 29.05.09 09:02.
14.05.09
16:17
Само !добро! НВД също ще е достатъчно. Фет бърнърите също ще ти помогнат, но аз не съм ползвал и не мога да ти препоръчам. Само съм чувал, че Fire на Синтракс е един от най-добрите, но нека някой, който го е ползвал да ти каже или разгледай форума има безброй много теми за този бърнър.
14.05.09
17:24
Чакаме още мненияя! :)
14.05.09
17:50
Плуване? Доколкото знам не натоварва кой знае колко връзки, стави..
Мнението беше редактирано от Антон Соколов на 14.05.09 18:46.
14.05.09
19:17
Плуване? Доколкото знам не натоварва кой знае колко връзки, стави..
Оол..не абсолютно никакво натоварване..начи докато ми е скъсана връзката дори до сега доктора ми разреши да тичам но не и да плувам..
14.05.09
19:31
Значи, както каза UltraVision, ти остава само правилно съставено НВД ;)
14.05.09
19:48
Значи, както каза UltraVision, ти остава само правилно съставено НВД ;)
Мерси за съветите! : )
14.05.09
19:59
Казват,че табата върши работа и ти отнема само 4 мин.В твоя случай можеш да правиш тилен лег.Потърси из форума и ще намериш достатъчно информация.
14.05.09
22:06
Аз кво бих направил , оставяш си краката на леглото в покой и правиш лицеви като ръцете са ти на земята ,и така колкото моеш ,колкото серии искаш.Това все пак е някакво анаеробно натоваравен , а не е задължително да има аеробно за да се свалят мазнини.
15.05.09
09:25
Освен лицевите може да пробваш и коремни, както и набирания :) Диетата ти е основен приоритет в такъв случай,тъй че гледай да е на ниво ;) А и мисля,че диета + тези упражнения,които да подържат двигателната ти активност може да очакваш прилични резултати.
15.05.09
12:48
Ся като се замисля ти мое да ходиш на фитнес , но да не тренираш краката .Мое без кардио да се постигнат същите резултати , например Петко К не е правил никога кардио.
15.05.09
15:01
Здрасти:)
Аз не успях да разбера, как така доктора ти е разрешил да тичаш, но тотално е забранил плуването? Според мен трябва да е точно обратното, просто ми е любопитно.
Иначе успех, спазвай хубав хранителен режим !
Не знам до каква степен е сериозността, но според мен раздвижване и физиотерапии във вода ще са подходящи
Те са подходящи но на по късен етап.Доколкото разбрах то тепърва предстои операция.
17.05.09
10:38
Вчера си смятах в един саит колко калории средно са ми нужни и се оказа че са 2056 за ден!Мисля да съм на - 750 което ще рече 1200-1300 за ден!В комбинация с Fat Burner мисла ,че ще се получи ЧУК! :-P
17.05.09
12:13
1200 са добре, ако си 45 кг жена. Сметни си ги пак.
Сега не хождя на фитнес,ще съм обездвижен 1 месец на 17 съм и съм 1,90 тежа 83 кг имам малко мазнини на корема...искам да ги изчистя..без кардио
1200 са добре, ако си 45 кг жена. Сметни си ги пак.
Сега не хождя на фитнес,ще съм обездвижен 1 месец на 17 съм и съм 1,90 тежа 83 кг имам малко мазнини на корема...искам да ги изчистя..без кардио
В твоя случай някъде около 1900-2000К на ден са чудесно.
18.05.09
07:52
Така, купих си Бърнер момчето в магазина каза сутрин след закуска и вечер преди лягане даите вие някои начини на комбиниране или подходяща диета :p
Така, купих си Бърнер момчето в магазина каза сутрин след закуска и вечер преди лягане даите вие някои начини на комбиниране или подходяща диета :p
Кажи какъв е бърнъра...
18.05.09
09:41
Кажи какъв е бърнъра...
Super Fat Burner-американски от пиротска 150 таблета 32 лв
В 2 таблета има:
2000,0mg -choline complex
Inosilol- 1000mg
Methionine 400.mg
Lcarnitine complex-50.mg
Фирмата е няква - American Muscle
Мнението беше редактирано от Младен Михайлов на 18.05.09 09:41.
29.05.09
08:57
Значи с тоя бърнер ако някои обясни как да го пия точно!Значи калорииния баланс ми е 2100 ккл!Целта е около 1.5 килограма на седмица!Доста съм висок 1.90 и тежа за момента 85 кг!Прочетох в един пост на 1 момиче в друга тема че без кардио трябва да съм на отрицателен калориен баланс!Не мога да предценя колко да съм на минус за това и питам!Пак повтарям целта ми е около 1-1.5 на седмица!Доста е спешно!Не мога да правя кардио,а не искам да ходя с коремче на плажа!МОЛЯЯЯЯ пмагайтее! ;(
Аа за плуването е един от най-добрите варианти и незнам как доктора ще ти позволи да тичаш , но не и да плуваш! Аз също имам проблем с колената и ми правиха операция наскоро и съвета на доктора беше , че ако искам да се поддържам препоръчвал само плуване дори забрани всякакъв вид коремни преси...