BSN Cheaters Relief-отзиви?

15.05.09
07:57

Какви отзиви сте чували за тази добавка, ако имате личен опит още по-добре, мерси предварително :)

23.05.09
15:59

Добавката е доста добра. Без да преувеличавам, ама с нея нямаш страх от нищо торти, пасти, дюнери, бъргери всичко изхвърля. Даже с приятели сме експериментирали по банкетите да видим колко може да направи ;)

23.05.09
16:17

И от един банкет какъв е ефекта?

23.05.09
16:22

Еми пиеш си дозата преди ядене ядеш каквото си искаш и колкото си искаш. След ядене си хакаш втората част от дозата и при това не замазняваш въобще ;)

23.05.09
16:26

казано от POCO_LOCO на 23.05.09, 16:22:

Еми пиеш си дозата преди ядене ядеш каквото си искаш и колкото си искаш. След ядене си хакаш втората част от дозата и при това не замазняваш въобще ;)

Ясно ми как действа и как се приема продукта.Ти казваш, че усещаш ефекта от 1 доза , което ми се струва малко преувеличено.

23.05.09
16:31

Защо да е преувеличено... Просто когато по една или друга причина ти се налага да ядеш сладко или мазно използваш чийтърс и това ще ти гарантира, че няма ти се “лепи” нищо. Усещам го защото знам, че когато съм ял “мръсна” храна и съм пил чийтърс не съм замазнявал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1