Зарязвам редовното водене на дневника за известно време.Имам контузии и в 2те рамена, което почти изцяло ми прецаква горните бутащи.Намалям килата на тягата и клека за сметка на техника, че тея единици двойки и тройки ми разкатават фамилията.Може от време на време да пиша ако има някакви нови резултати и т.н.
I feel yo pain. Аз също нещо съм му направил на дясното рамо от една седмица насам и днес никакви дърпащи не можах. Дори изолиращите водеха до сериозни болки. Едно гребане направих и се разкарах. При все, че програма нова започнах и имах да бутам днес. Не знам утре как, ако изобщо, ще го тренирам т’ва рамо.
Я, тука заприличало на клуб на пенсионера ... :D
И аз съм с контузия на двете рамена.
Горни бутащи не правя, заден клек също - не мога да сложа щангата на гърба, набирания надхват не мога....
Пия си Flex-a и чакам да ми се прошари косата или да започна да оплешивявам, че да се хващам с crossfit-a. :) :P
шемета...моля моля...ние сме момченца още:)))...
няма какво да чакаш, ами идвай от тъмната страна:)))
Я, тука заприличало на клуб на пенсионера ... :D
И аз съм с контузия на двете рамена.
Горни бутащи не правя, заден клек също - не мога да сложа щангата на гърба, набирания надхват не мога....
Пия си Flex-a и чакам да ми се прошари косата или да започна да оплешивявам, че да се хващам с crossfit-a. :) :P
Ти ако си мислиш, че там ще ти е по-лесно и няма да те болят контузиите си в грешка голяма :D