16.05.09
08:58
здравейте отново.Поради наличието на толкова много и най-различни хранителни добавки , както някои други хора и аз взех да се обърквам много.Тъй като брат ми ще се връща от Англия септември и ще мога чрез него да си вкарам от там малко по-евтини добавки.Тази зима ми беше нещо като училище за фитнеса.Имам още много да уча ,знам.Искам обаче за другата зима да си направя някакъв стак от креатинова матриза ,, азотен бустер .. витамини и още нещо.Знам ,че има много теми от рода на “СЕЛМАС или САЙЗ ОН”.Знам че на всеки му действа различно и затова няма да питам и аз.
Може ли някой да ми направи примерен стак,човек който го е правил преди ,човек с опит.Няма значение цената търся качество за догодина. МЕрси Предварително.
е по принцип не е много трудно и сам да си го направиш.избираш реномирана компания и съчетаваш продуктите им.на мен веднага ми идва наум:
BSN:No Xplode+CellMass+Nitrix
Gaspari:Super Pump+Size ON
Controlled Labs:White Blood/Flood +Green Magnitude/Bulge
MHP:Dark Rage+Dark Matter
ПРИМЕРНО!
Към всеки от тях можеш да добавяш яко протеин,аминокиселини,витамини.
бях се насочил към 1-вия ,но в един сайт пишеше :”докато използвате НИТРИКС не приемайте повече от 10гр глутамин” (в превод)
а като се замисля в стака искъм да включа и ГЛУТАМИН на МНП дето се усвоява за 12 часа.
Мнението беше редактирано от ges4o на 16.05.09 09:16.
еми примерно пия по 5 гр като стан и преди лягане,това за 10гр.В протеина преди и след тренировка има в доза по 5 гр . и стават 20гр.
и не ми стана ясно какво става ако приемаш повече от 10гр глутамин с НИТРИКСА .ЕФЕкта ли се губи какво ?
16.05.09
10:26
Ми не пий допълнително глутамин и готово. Така или иначе от нитрикса ще имаш по-голям ефект отколкото от глутамина. Няма смисъл да се отказваш от него заради глутамина...
16.05.09
12:50
Glutamine-SR на MHP ще го предлагаме скоро и ще бъде мисля на най-добрата цена в Европа!