16.05.09
11:56
Предлагат ми някакви хранителни добавки на билкова основа. И не става дума за витамини и чайове а за протеин, креатин, глутамин и т.н..
Има ли такова нещо изобщо?
а ти случайно да дадеш малко повече инфо кой ти ги предлага,марк,произход.Какъвто върпоса такъв и отговора
Интересно, билков протеин, това звучи доста...healthy :) Попитай от кои билки е извлечен протеина примерно :)
Някаква фирма ЕлЕй Женицата тоято ги продава каза, че от години работила с тази фирма и е дистрибутор на техните продукти.
Мнението беше редактирано от mastarpan на 17.05.09 13:42.
Така както си обяснил нещата изглежда шарлатанска работа, но може би ако обясниш за фирмата и продуктите може и да ти обясним малко повече?
Незнам нищо повече. Аз като чух за хранителни добавки на билкова основа и реших, че не ми трябва такова нещо, но после реших да попитам вас дали знаете нещо повече.
17.05.09
23:19
Е добавки на билкова основа ... то и трибестана е от билка. Други компоненти също се намират в растенията, но глутамин и креатин от растения .. хах
Откажи офертата или искай повече информация. Доверявай се само на доказани марки, особено ако не разбираш много много