Хранителен режим за покачване на теглото.

18.05.09
20:52

Здравейте, нов съм тук, и може да съм объркал раздела.

На 17 години съм, и проблема ми е там, че много трудно мога да напълнея.
Не спортувам професионално, но винаги съм имал отлична физическа подготовка. Издържам на продължително  бягане... общо взето стане ли дума за някакв спорт там съм.

Висок съм г/д 173-4 , кг. 57-58 ->
Винаги съм бил лекичак, може би поради факта, че винаги съм бил в движение, рядко стоя на едно място, и много обичам активния спорт. Храненето е доста не редовно... нямам, и никога не съм имал определен хранителен режим. Майка ми винаги ми е повтаряла, че трябва да ям магдаоз, копър, целина ( за мен това си е чиста ТРЕВА), и не мога да я ям. Не я понася организма ми, и просто не ям подобно нещо.

Към какво може да наблегна на ядене, и как бих съчетал активния спорт, който прес  лятото ще е по ужасен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1