18.05.09
21:02
Здравейте,решил да съм да си купя някакъв бърнър и виждам че Fyre го хвалят доста,но искам да попитам според вас този бърнър добър ли и мога ли за тези пари (90-100лв.) да си купя по добър ?
П.С Благодаря ви предварително !
18.05.09
21:08
Аз съм страшно доволен от него. Имах малко главоболие, но отмина, а и не знам при други да се е появявало. Заслужава си.
казано от Ради Хаджирадев на 18.05.09, 21:08:
Аз съм страшно доволен от него. Имах малко главоболие, но отмина, а и не знам при други да се е появявало. Заслужава си.
1-во Благодаря че отговори :) А да те питам г/д какви бяха резултатите ? Знам че е много индивидуално , но г/д за колко време свали и колко ? Каква ти беше диетата ,по колко си пил на ден ? И по колко пъти си тренирал :?
Още веднъж,благодаря ти :) ;) :П
18.05.09
21:24
Gotzone ползвах Огънчето миналата година, тази опитах друг бърнер от същия ценови диапазон разликата беше огромна. Файър си е Файър с него правех адски тренировки от по два часа сега с времето вече съм сигурен че тогава просто претренирах от невероятния прилив на енергия. Следващия бърнер който ще си купя познай кой ще е :).
18.05.09
21:39
Нестрого НВД със зареждане на 7ми ден, чийт дните пак със нисък до среден ГИ въглехидрати. Никакви тренировки, минимална дневна актиност. 2 месеца - 5 кг
С две ръце за огънчето. Писа ли сме доста, конкретно за този продукт. Резултатите са на лице - уникален е добре се усеща какво повече ... ;)
казано от Иван Шишманов на 18.05.09, 21:24:
Gotzone ползвах Огънчето миналата година, тази опитах друг бърнер от същия ценови диапазон разликата беше огромна. Файър си е Файър с него правех адски тренировки от по два часа сега с времето вече съм сигурен че тогава просто претренирах от невероятния прилив на енергия. Следващия бърнер който ще си купя познай кой ще е :).
Еее тва е супер !!! А какъв ти беше г/д ефекта от страна на килограмите и за колко :) :P
казано от Ради Хаджирадев на 18.05.09, 21:39:
Нестрого НВД със зареждане на 7ми ден, чийт дните пак със нисък до среден ГИ въглехидрати. Никакви тренировки, минимална дневна актиност. 2 месеца - 5 кг
Ахам :) А 1-на опаковка от 120 капсули,дали ще ми стигне за толкова време :?
19.05.09
06:40
Не класическата схема е 2х2 на ден. Тоест 120 хапчета стигат за месец. И не забравяй че за свалянето най важното нещо си остава тренирането и диетата.
казано от Иван Шишманов на 19.05.09, 06:40:
Не класическата схема е 2х2 на ден. Тоест 120 хапчета стигат за месец. И не забравяй че за свалянето най важното нещо си остава тренирането и диетата.
Ясно :) А от 120капсули ще има ли ефект ?
Опаковката от 120 хапчета стига за 40 дни защото в началото се приемат 2х1 капсули на ден. :)
Аз също съм страшно доволен от Fyre.1 месец страхотни тренировки ,засилен метаболизъм и 5 кг надолу.Може би другата седмица пак ще си взема.
19.05.09
16:27
Ако не ти се дават много пари може да пробваш с Stimulant X има видими резултати дори и след 2 седмици пък и дава доста енергия,същевременно го водят и сравнително безвреден :)
19.05.09
16:29
казано от slavistaaa на 19.05.09, 16:27:
Ако не ти се дават много пари може да пробваш с Stimulant X има видими резултати дори и след 2 седмици пък и дава доста енергия,същевременно го водят и сравнително безвреден :)
Той е по-скоро енергеник, от колкото бърнър. А и би трябвало веднага да се усети. За вреда не мисля, че въобще може да се говори.
казано от slavistaaa на 19.05.09, 16:27:
Май не си наясно с продукта точно. Не бързай да даваш такива мнения, така лекомислено.
както и да е..
19.05.09
19:25
Е тони незнам така ми казаха на мен в магазина,че го препоръчват на жени и разни такива,ако можеш да ми кажеш нещо по въпроса би ли го направил на ЛС :)
Искам да ви попитам дали от Файъра има прекалено потене и извън залата,говорим вечер примерно едно потене би ме приндило да не си купувам продукта...А и да ми кажете от къде мога да го закупя освен от страницата им в нета,в някой магазин в София (Младост) ?
Относно потенето - препоръчваме едната доза да е сутрин, а другата ранният следобед така че излишно потене няма да има освен ако не предозираш продукта. Но до момента не сме имали проблеми.
В момента файър не е наличен. Чакаме доставка след около 10на дни. Ако искаш може да ми пратиш на ЛС телефона си и ще ти се обадим когато пристигне. Иначе може да го вземеш от магазин HealthStore в ст.град когато е наличен.
Мнението беше редактирано от kao на 26.05.09 17:56.
Да спомена и аз моите впечатления от Slim Extreme, на Anabolic Extreme (продукта за сваляне).
Изключително действие!!!
Всичко описано като ефект е налице, свалените килограми също, но имам малък проблем, появиха се болки в бъбреците. Изпил съм 8 хапчета и ефекта се усети, жалко че и негативният....................
—————
Tърговията във форума е забранена, на всичкото отгоре и продукта е отворен !
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 28.05.09 15:58.
казано от Kons на 28.05.09, 12:06:
Да спомена и аз моите впечатления от Slim Extreme, на Anabolic Extreme (продукта за сваляне).
Изключително действие!!!
Всичко описано като ефект е налице, свалените килограми също, но имам малък проблем, появиха се болки в бъбреците. Изпил съм 8 хапчета и ефекта се усети, жалко че и негативният.
Интересно казваш че си изпил 8 хапчета и си спрял ?
Тогава как си разбрал действието на продукта, колко кг си свалил с тези дози ?
Мнението беше редактирано от emzo на 28.05.09 15:58.
казано от tonu на 28.05.09, 12:20:
казано от Kons на 28.05.09, 12:06:
Изключително действие!!!
Всичко описано като ефект е налице, свалените килограми също, но имам малък проблем, появиха се болки в бъбреците. Изпил съм 8 хапчета и ефекта се усети, жалко че и негативният.
Интересно казваш че си изпил 8 хапчета и си спрял ?
Тогава как си разбрал действието на продукта, колко кг си свалил с тези дози ?
Изключителен прилив на енергия и в същото време подтиснат апетит, висока концентрация, на моменти потене, през деня не се спирах на работа, даже се усещах сприхав (няма да споменвам че не спираш да говориш :)) в залата не се уморявах, а правех само супер серии - всичко това показва, че действа!!! Яко вдига оборотите!!! Само да не бяха болките в бъбреците...:(
За килограмите - не съм се теглил, но пред огледалото има разлика. Съгласен съм, че за 8 дена не стават чудеса, но аз преди това вземах Л-царнитин месец и половина и НВД-то е строго.
Мнението беше редактирано от emzo на 28.05.09 15:59.
А някой стаквал ли е Fyre с още нещо...или да е чувал...? И най вече, има ли смисъл?
30.05.09
08:24
казано от balicho на 30.05.09, 07:59:
А някой стаквал ли е Fyre с още нещо...или да е чувал...? И най вече, има ли смисъл?
Най често се стаква с Л-карнитин. Аз съм го опитвал и беше много много добра комбинация.
А какво ще кажете за hydroxycut ? Чух, че бил по силен от Фуре и по-хубав.Някой ползвал ли го е и какви са резултатите ?
http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/05/01/hydroxycut.fda.recall/
Имаше сериозен проблем в САЩ...
14.06.09
20:23
Относно Slim Extreme.Наистина доста силен ефект има.Незнам дали има някой тука (ако има да каже), но след 5-я ден започнах да взимам по две хапчета сутрин (и аз незнам защо след като и от 1 имах нужната сила и концентрираност).Всичко хубаво, но след 2-я ден на прием по две хапчета, вече почти не спях и тренирах доста стабилно.Появиха се шумове в ухото и постоянен пристъп на адреналин.Лошото е че преди никога съм нямал високо кръвно и не обърнах много бързо внимание на симптомите.На 5-я ден прием на 2 хапчета реших да си го премеря 140 на 100, което лично за мен си е доста.От два дена не пия, но все още ми е високо кръвното.Дано не съм направил някоя беля.
14.06.09
20:38
Slim Extreme е адски опасен бърнър колкото и да го хвали вносителя му. Само в този форум има няколко човека които се отказаха да го пият, защо ли
15.06.09
00:16
и по кавко прецени, че е опасен??
Просто трябва да си знаеш дозата и да не се правиш на мъж! 1 хапче на ден си е перфе - мазнинките си ходят, мускула се запазва, дори при идиотска диета и лош сън.. позитивно настроение цял ден, че и на работоспособността влияе (лично аз си взех 4 изпита за 5 дни, че си и свирках даже :D)
15.06.09
02:49
Всяко хапче което си играе с адреналина ти е опасно, лекарте ползват инжекциии с адреналин познай в какви скучай, и е ФАКТ че толкова много хора се отказаха от него. Ами ако имаш проблем със сърцето за който дори не подозираш, ами да не забравяме, че в БГ изследванията на сърцето са рядкост. За мне е показателно Емзо дето е пил стотици неща се отказа от това нещо.И я виж как препоръчва вносителя му (или основния му дистрибутор)
“През първите 3 дни взимайте по 1 капсула сутрин на гладно. От ден 4 преминете на 2. Ако ги усещате прекалено силно, взимайте по 1 сутри и 1 следобед. С течение на времето може да увеличите приемът до 2 сутри и 1 следобед.
НИКОГА НЕ НАДВИШАВАЙТЕ дозата от 2 капсули наведнъж или 6 на ден. Перфектната доза е между 2-4 на ден в зависимост от индивидуалния толеранс.”
Чаткаш ли, че е нормално всеки да го пие според препоръките на производителя. Всеки би се метнал на “перфектната доза”, нали всеки иска перфектните резултати. Случайно да си прочел нещо в стил “не правете това у дома”, или “не се препоръчва за хора от страни от третия свят”, или “забранено за лица под 21 години и коефицент на интелигентност Х”, или “странични ефекти: повишено кръвно налягане, опасност от инфракт и т.н.”, мисля че се аргументирах достатъчно добре. Сега вече чаткаш ли ?
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 15.06.09 04:33.
Здравейте :) .. имам 1 въпрос : Мога ли да комбинирам “Огънчето” и л-карнитин (в момента пия на MET-Rx Liquid) ... на 16 съм 1.68висок 67-68 килограма
FYRE - се комбинира много добре с Л-карнитин, освен гуггул болик и спайс /които са от Syntrax/.
Също така тази комбинация с Л-карнитин дава изключително много енергия ! Личен опит го казвам :)
И аз незнам точно колко искам да стана , защото незнам на колко килограма ще се виждат плочки и т.н. :P да кажем 8-9 килограма :)
15.06.09
11:49
казано от KuTeHcKu на 15.06.09, 11:09:
И аз незнам точно колко искам да стана , защото незнам на колко килограма ще се виждат плочки и т.н. :P да кажем 8-9 килограма :)
Ти ако свалиш още 8-9 кила ще изчезнеш от планетата Земя :D
не мисля :) имам доста мазнини по корема и гърдите , но все пак ще мога ли :P :?
15.06.09
16:16
казано от Иван Шишманов на 15.06.09, 02:49:
Всяко хапче което си играе с адреналина ти е опасно, лекарте ползват инжекциии с адреналин познай в какви скучай, и е ФАКТ че толкова много хора се отказаха от него. Ами ако имаш проблем със сърцето за който дори не подозираш, ами да не забравяме, че в БГ изследванията на сърцето са рядкост. За мне е показателно Емзо дето е пил стотици неща се отказа от това нещо.И я виж как препоръчва вносителя му (или основния му дистрибутор)
“През първите 3 дни взимайте по 1 капсула сутрин на гладно. От ден 4 преминете на 2. Ако ги усещате прекалено силно, взимайте по 1 сутри и 1 следобед. С течение на времето може да увеличите приемът до 2 сутри и 1 следобед.
НИКОГА НЕ НАДВИШАВАЙТЕ дозата от 2 капсули наведнъж или 6 на ден. Перфектната доза е между 2-4 на ден в зависимост от индивидуалния толеранс.”
Чаткаш ли, че е нормално всеки да го пие според препоръките на производителя. Всеки би се метнал на “перфектната доза”, нали всеки иска перфектните резултати. Случайно да си прочел нещо в стил “не правете това у дома”, или “не се препоръчва за хора от страни от третия свят”, или “забранено за лица под 21 години и коефицент на интелигентност Х”, или “странични ефекти: повишено кръвно налягане, опасност от инфракт и т.н.”, мисля че се аргументирах достатъчно добре. Сега вече чаткаш ли ?
ванка, казах ти, че всеки си преценява за себе си! И тая инжекция с адреналин съдържа чист адреналин, къде видя в СХ да има адреналин???? :D A tия хорица дето се лепят на описания и думички като “перфектни” “удивителни” “незабавни” и бла бла бла никви надписни и предупреждения няма да ги спасят и не само СХ, ми и зелен чай с мед може да ги убие! всеки трябва да си намери точната доза и да не се изхвърля като чикия на пясък! Производителя много ясно, че ще те офертира да си пиеш големите дози на ден -> по-бързо ти свършва флакончето -> за препоръчителен минимален цикъл от 30 дни ще ти трябват 2-3 опаковки -> приходите от продажба също се увеличават 2-3 пъти! идиоти и тъпаци на тоя свят много и доста хора печелят парите си именно на техен гръб!
Въпросът е, че нищо толкова страшно му няма на продукта! Странични ефекти и нежелателни лекарствени взаимодействия и в сайта им и на самото шишенце си ги има ПОДРОБНО написани! забранено е за хора със сърдечни проблеми, над 21 години, приема се с пълноценна диета, много вода, за 45 дни мах и кво ли още не! ама на хората с сърдечни проблеми и ред бул им е забранен. Всичко си е до собствена преценка! лично аз повече вярвам на подобни продукти, отколкото на продукти тип - невероятни са, на билкова основа, пийте ги нон стоп цял живот и ще ставате по-умни, по-силни, по-добри, с по-готини гаджета и по-голяма заплата и бла бла бла!
15.06.09
18:46
Sparxter извинявай бях забравил за световната империалистическа конспирация. Как искат да ни взимат парите като пием хапчета с които да ни убиват за да останат най силните здравите и разбира се най умните.Използвай моля те факти и аргументи. Темата мисля беше за SX, не за това на какво вярваш.
15.06.09
20:04
Абе човече ти не можеш четеш ли, проблем с усвояването на информация ли имаш??? кой иска пък сега да те убие бе момче???
и за СХ съм писал, че си понася различно на различни хора и ако си спазваш разумна доза и не се откажеш първите дни, докато ти свиква тялото, няма да имаш проблеми. Тва кво с шрифт 1000 ли да ти го напиша, че да прочетеш?? Пък ти си бърбори за адреналин инжекции и прочие простотии!
И да глупаците издържат фирмите. глупаците си купуват протеин, с мисълта, че ще ги направи да изглеждат като анаболите на опаковката. Глупаците си купуват нещо, щото напомпания батко от съседния вход им е казал. Глупаците си купуват виброколан, че да развиват гърба и гръдите. основния приход идва от глупаците и всички усилия в създавнето на маркетинг стратегия са насочени именно към привличането на тяхното внимание!
Толкова ли е трудно за схващане, че е напълно нормално производителят да ти препоръчва такава доза, че да си купуваш повечко от продукта! (друг е въпроса дали е “напълно нормално” ти да го пиещ, докато почнеш да пикаеш кръв, само щото така пишело на опаковката)Да опаковката е 45 капсули, ама пийте по 2-6 на ден.. и кво, излиза че ти трябват 2-3 кутийки за нормален 30 дневен цикъл! 3ма идиоти да си купят 1000 кутийки без да си предвидят дозата и производителят е на плюс!
Какво да ти кажат? - “Проверете как действа, но за 95% от хората 1-2 хапа на ден е оптималната доза.” Нали същите идиоти щяха да си купят една, да проверят как действа и да си пият по хап на ден.. Тогава производителят е на минус!
Същото е с протеиновите пудри, където опаковката съдържа 40 дози, но те уверяват, че трябва да пиеш по 4-6 шейка дневно за оптимални/перфектни/разбиващи резултати. Ако следваме тия препоръки трябва кутията да ни стигне за 7 дни. Някъде на кутията да пише - Стига за 7-10 дни с големи фосфоресциращи буквички, мммм????
Мнението беше редактирано от Sparxter на 15.06.09 20:06.
казано от Иван Шишманов на 14.06.09, 20:38:
Slim Extreme е адски опасен бърнър колкото и да го хвали вносителя му. Само в този форум има няколко човека които се отказаха да го пият, защо ли
Иван Шишманов,откакто пи Митотропин на Гаспари и не остана доволен,си повел някаква акция “харесвам само един бърнър,останалтие не струват”.А сега даже говориш(се заяждаш) и за продукт който не си пробвал.
Слим Екстриим е единмного силен бърнър и вероятно може да е опасен за някои малоумници които не знаят как да действат с подобни добавки-но повечето неща са така(може да си отрежеш ръката с автоматичния трион,може да си извадиш окото с химикала,може да предозираш лекарство/бърнър и да пукясаш).
Няма ли да е хубаво да спреш да пишеш постове които отиват на заяждане? :)
Някой ще може ли да ми отговори на този въпрос , моля :) => С Syntrax Fyre + л-карнитин ще мога ли да сваля 7-8 килограма за 1месец :) , бягам всеки ден , 4 пъти семдично съм на зала + НВД...
Мнението беше редактирано от KuTeHcKu на 16.06.09 06:13.