19.05.09
22:43
Здравейте, да се представя първо :). На 16 години съм, височина- 180-182, 72 килограма. 72 килограма за тази височина е напълно нормално, но от около 3-4 месеца тренирам корема и мисля че от утре трябва да направя едно НВД за да почистя мазния си корем. На пръв поглед не съм дебел дори напротив, но като го видя тоя корем с този пояс имам чувството че всичкото време пропиляно за коремните мускули е било напразно. Напазарувал съм си и ето го режима който смятам да спазвам до изчистването на корема, моля поправете ме ако нещо не е както трябва. Ще запиша примерни часове за закуски и т.н. но след като ставам около 10 часа това са просто относителни цифри, като ще спазвам единствено интервалите м/у тях.
8:00 - грейпфрут
8:20 - коремни преси, лицеви упори (от тях се изпотявам най-много)
9:00 - Мляко (150 мл) + корн флейкс(50г)
11:00 - силова тренировка
13:00 - 4 белтъка на тефлонов тиган + чай
16:00 - пилежка пъжола на скара 200г
19:00 - Риба или нещо друго белтъчно (пилешки гърди) 300г
това е за няколко дена докато ссвърши месето после ще променям :)
Доколкото пресметнах на ден за моите размери трябва да приемам 60-80г въглехидрати, 180-210г белтъци и мазнини 177г. при ОКБ 2860ккал. Утре ще броя от кое колко приемам и ще уравновесявам цифрите ако нещо е в по-малко. Корн флейкса ми се струва че май не си е на мястото в тая диета ама изглеждаше добре :) а ето ги и показателите му за 100 грама протеини:8.1г , въглехидрати:80.4г. Баластни вещества:4.2гр, Натрий:0.6г., Мазнини:1г. Като една порция е 50 грама, значи повече от половината въглехидрати за деня ги приемам на закуска.
Общо всичко излиза белтъци 145г. Въглехидрати 86г, мазнини 33 грама остава само да си набавя 140г мазнини може би фъстъчено маслко масло и това е. Калорий с фъстъченото масло- около 2110 ( Нещо много малко ми се вижда храната аз ям по 1 хляб на ден :D ) Целта ми е не да се сабудя на следващия ден без корем а да се чувствам по-добре с плочки евентуално. Това е от мен засега. Поздрави!
Темата беше редактирана от Musculator на 19.05.09 22:55.