Крем против стрии

27.01.05
21:47

Модерирано от art_of_pain
ЗДР всички. Искам да знам има ли някакъв крем против стрий които да е ефикасен. Аз съм чувал че има такива но не знам кой. Ако знаете нещо ми кажете плз.10х

Моля ви пишете на кирилица.Мнението ви бе преведено.Спазвайте правилата на форумаМерси.
art_of_pain

LI

28.01.05
09:23

Здравей, и аз съм чела за доста кремове, не малко съм използвала , но за съжаление без ефект :(. Има едно “Масло против стрии” на Икаров, но това е по-скоро превантивна мярка, не че ще ти ги заличи.

28.01.05
10:48

За съжалени  стриите появят ли се веднъж махане няма (поне при мене е така). Преди бях ползвал крем против стрии на  VICHY, за който се бях изръсил около 50лв. и ефекта беше нулев .  :?

DJ

28.01.05
11:28

то е ясно че нямат махане(ако изклучим лазера) но ме интересува как да станат БЕЛИ заштото моите лично са червени и искам да станат бели

28.01.05
14:41

Има поне 3 теми разисквани за Стриите поразрови малко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1