22.05.09
16:42
Някой знае ли от къде може да се намерят схеми на фитнес уреди .... с мерки дължини,широчини и т.н..Защото като си купя някой фитнес уред,като го гледам да вземем за пример скрипец-а има точно 5 профила и 3 макари и мога и сам да си го направя като му знам колко е дългар профила и на какво разтояние да са макарите ... не виждам смисъл да давам 500 лева като мога да го направя за не повече от 100лв.Ако някой има такива схеми ще ми помогне доста.По-Здрави :)
Темата беше редактирана от Ivan. на 22.05.09 16:42.
Много лесно!Влизаш в една фитнес зала,мериш с ролетката и почваш да режеш и заваряваш.Има и тънки моменти,като плочки с еднакви дупки,R-овете на макарите.Тръбите по които ще се движат плочките да са прави и т.н.
Така погледнато е лесно,5 профила и аре почваме да тренираме.За това има уреди и опити за уреди.Едните са изчислявани и правени както трябва,а другите ги е накапал с електрожена някой майстор на огради:)
Успех!
абе нестава така мериш и готово трябва да е пред мен да го гледам .... или да имам схема (никаде не съм писал,че искам съвети за изработването им)
а и във флексбг.ком от там си поръчвам работите са супер дърварски изпълнения .... така ,че да много е лесно стига да имам уреда пред мен или да ми е начертана схема :)