Цел: 1500 лева = 5 анализа на аминопрофил на протеини

Прескочи до:

23.05.09
14:09

Днес ми се обади човекът, който искаше 3000лв. за анализите. Е, появили се още желаещи клиенти и пичовете сами си купили апаратурата от щатите. По телефона ми каза, че новата оферта е 1500 лева, срещу които ще получим анализи на аминопрофил, всеки, на цената от 300лв. Т.е. за 1500лева, получаваме 5 анализа на протеини. Цената е за анализ на аминокиселинния състав, т.е. процедурата е описана в предходните теми - разлагаме чрез ензими и т.н.
Трябват ни 100 души, които да дадат по 15 лева. Мисля, че целта е постижима.
Съжалявам, ако ставам досаден. Помислих си дали направо да не благодаря и откажа, но все пак, този път може и да успеем да се съберем.
Ще помоля да гласуват хората, които са готови да дадат 15 лева. Протеините ще уточним после с отделна анкета.
Бих искал да споделя, че скоро излизам в сесия и, ако успеем да се организираме ще се опитам да не ангажирам помощ от ничия страна. Но ако нещата се проточат, бих искал някой да ми помага.

Темата беше редактирана от Стоянчо на 23.05.09 14:10.

23.05.09
14:34

Гласувах - да!

Мнението беше редактирано от NastyNas на 23.05.09 14:34.

И аз ги давам.

23.05.09
17:07

И аз, както и преди. Мисля, че сега ще успеем да ги съберем :)

23.05.09
17:12

Вътре съм!

СБ

23.05.09
17:14

Ние сме с две ръце за инициативата.... От нас - 30 лева!!

Ради: пренаписано :)

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 23.05.09 18:00.

23.05.09
17:37

ЗА!15 лева са нищо в сравнение с изводите коите бихме могли да си направим от резултатите.

23.05.09
19:16

Пишете ме аз през 2-3 дена влизам във форума.Пращам ги веднага само кажете кога и къде...

24.05.09
08:31

Стояне, тези с лабораторията само на протеините ли правят анализ?
Може ли да правят анализи и на друи суплементи особено на хардкор добавките, та и по-нагоре в забранените вещества.
Иначе и от мен 15 лв.

казано от Стоянчо на 23.05.09, 14:09:

Днес ми се обади човекът, който искаше 3000лв. за анализите. Е, появили се още желаещи клиенти и пичовете сами си купили апаратурата от щатите. По телефона ми каза, че новата оферта е 1500 лева, срещу които ще получим анализи на аминопрофил, всеки, на цената от 300лв. Т.е. за 1500лева, получаваме 5 анализа на протеини. Цената е за анализ на аминокиселинния състав, т.е. процедурата е описана в предходните теми - разлагаме чрез ензими и т.н.
Трябват ни 100 души, които да дадат по 15 лева. Мисля, че целта е постижима.
Съжалявам, ако ставам досаден. Помислих си дали направо да не благодаря и откажа, но все пак, този път може и да успеем да се съберем.
Ще помоля да гласуват хората, които са готови да дадат 15 лева. Протеините ще уточним после с отделна анкета.
Бих искал да споделя, че скоро излизам в сесия и, ако успеем да се организираме ще се опитам да не ангажирам помощ от ничия страна. Но ако нещата се проточат, бих искал някой да ми помага.

24.05.09
10:22

казано от Иво Радев на 24.05.09, 08:31:

Стояне, тези с лабораторията само на протеините ли правят анализ?
Може ли да правят анализи и на друи суплементи особено на хардкор добавките, та и по-нагоре в забранените вещества.

Ще попитам, но честно казано аз се съмнявам; звучи сложен чисто като анализ.

За мен каквото и да е изследването няма да хвърли някаква бомба на пазара за добавки, но гласувах с ДА. Иво Радев
пак влизаме в коментари, може ли това може ли онова, и пак нищо няма да направим, всеки бъшкало както се казва. Всеки си иска и си търси неговото. Дайте да направим изследване на протеините които са основните добавки, пък после ще се интересуваме и за другите по странични неща та чак до хардкор добавките.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 25.05.09 04:53.

25.05.09
10:56

И аз се включвам с едни бързи 15лв.Казвате кога и къде да ги пратя и готово.

25.05.09
13:22

Направо не мога да повярвам, че сме 16 човека само...дали да не се пусне темата и в другите форуми за фитнес и бодибилдинг?

25.05.09
14:22

Аз не участвам в други форуми.
NastyNas, ако ти участваш и имаш желание да инициираш друг форум, давай. Ще работим заедно за общата кауза.

аз съм ЗА!

25.05.09
14:31

Оффтопик (ако прецени Стоянчо нека да се изтрие) - мога да ви дам координатите на лаборатория в United Kingdom, която е пионер в тестването на добавки за BANNED Substances. Само сигнализирайте.

Мнението беше редактирано от emzo на 25.05.09 14:35.

25.05.09
20:58

Разбирам че ще се прави анализ на протеини.....и аз ще се включа, но пуснете малко повече инфо, какви с тея “предни теми”. Отделно ще трябват още кинти да купим и протеините..Отделно защо не ги изследваме за белтъчна концентрация в родните ХЕИ - аз съм проверявал, струва 20-25лв и 200гр от продукта които ще изследваме.

Мнението беше редактирано от n_sko на 25.05.09 21:01.

n_sko не задавай тъпи въпроси а прочети малко потърси порови поинтересувай се. Може да започнеш от:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36511/

и да продължиш с

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37293/

26.05.09
07:40

@n_sko - хвърли едно око на линковете, които Иван пусна. Първия линк гледай последната 1-2 страници и ще рзбереш що за анализ е. В ХЕИ не могат да кажат нищо повече от общ белтък, а това не е “достоверно” изследване, защото в един суроватъчен протеин може да са блъснали малко соя и то пак ще си го даде като белтък.
Изследването, което ни предлагат е с апаратура, внесена преди дни в Бъглария от САЩ. Методът е разграждане на протеиновата пудра с ензими за да се разгради до амини. От там може да се каже дали има примеси, съставки, които не са протеин и т.н. Ако те интересува, прочети предходните теми, там много подробно съм описал цялата процедура.
Между другото мога да пусна проспекта на целия анализ. Но то е ако не ме лъже паметта pdf формат...трябва някъде да го кача или да го дам на някой да го качи някъде, от където да може да се сваля. Утре ще мога, ако някой има интерес да го пусна, защото не е на компютъра у нас файла.

Стоянчо какво пак обясняваш, който се интересува да потърси малко информация да види кое как за какво. Всеки на готово чака, вижда се че пак е обречен опита ти да наравиш нещо реално и полезно за целия форум и спортен свят в БГ. Отивай си празнувай РД и недей се занимава.

26.05.09
13:32

казано от Иван Шишманов на 25.05.09, 21:13:

n_sko не задавай тъпи въпроси а прочети малко потърси порови поинтересувай се. Може да започнеш от:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36511/

и да продължиш с

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37293/

приятелю как точно да ги намеря тея теми? недей филоства излишно,като не искаш да обясняваш просто си спести излишните забележки! Нали? Писах в търсачката “амино профил”, “протеини”  но не намерих тема която да ми обясни..и е много лесно като се прави нова тема да се пусне в началото предната такава да разберем всички за кво иде реч

казано от Иван Шишманов на 26.05.09, 10:00:

Стоянчо какво пак обясняваш, който се интересува да потърси малко информация да види кое как за какво. Всеки на готово чака, вижда се че пак е обречен опита ти да наравиш нещо реално и полезно за целия форум и спортен свят в БГ. Отивай си празнувай РД и недей се занимава.

ю
така въобще не си полезен на форума, запази си негативизма за твоята особа и не занимавай другите.темата е да съберем пари!!
........................

Мнението беше редактирано от n_sko на 26.05.09 13:37.

ГН

26.05.09
13:48

Супер.
А кои 5 протеина?

n_sko много си зле и определено си ДЪРВЕН философ. Другия път пробрай да напишеш “храна” и чакай да ти излязат темите с изследвнията които са на втора и трета страница вероятно е мнгоо трудно да потърсиш, или е трудно да напишеш “изследване на протеин” и веднага ти цъфват и двете, просто е въпрос на малко интелектуални възможности. Недей ми обяснява, че не съм искал да ти обясня защото както виждаш съм ти помогнал и не е нужно да се изказваш така чобанската. И недей обяснява точно на мен каква е темата и целта и защото аз по добре от теб знам темата целта и това как няма да се осъществи, само стой и гледай, но после не казвай че не съм те предопредил тоя филм съм го гледал скоро и преди години и очевидно пак ще го гледам. Хайде отивай да събираш пари с тъпите си изказвания и нека не спамим темата. Стоянчо дали има вариант вместо пет изследвания да направим примерно две или три съответно за по малко пари ..незнам и аз какво да се направи в такъв случай.

26.05.09
14:43

@Иван Шишманов - кой е “тъп” и “дървен философ” не е твоя работа да решаваш.
Спазвай приличен тон/стил на писане/изказване.

Мнението беше редактирано от emzo на 26.05.09 14:43.

27.05.09
07:20

колко от “тима” са казали “Да” и да смятаме парите... какво ще кажете да включим някой от  по ниска ценова категория - Nutrim, BioTech или Biofit?

Мнението беше редактирано от n_sko на 27.05.09 07:34.

27.05.09
07:26

Тея като гледам вече няколко дена се задържаха на 21 човека ЗА... така, че ме съмнява да направиме нещо.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.05.09 07:26.

Сашо лично е мен няма и грам съмнение, че нищо няма да направим . Яд ме е за труда на Стоянчо. Какво обикаляне телефони разговори писане обясняване .....

27.05.09
07:57

Е добре де, не вярвам да е толкова трудно да съберем 100 човека, които да дадат по 15лв. . Все пак това са г/д дневните разходи за храна и добавки на много от потребителите. И все пак не се събират. А какво стана с потребителите, които писаха в предишната тема и защо има толкова НЕ-та ? Никой от тези, които са гласували с “не” не са се обосновали.

Мнението беше редактирано от difference на 27.05.09 08:00.

Ако има написани точно кои са 5-те протеина, може да добавите още няколко човека. Но повечето предпочитат наготово да прочетат резултатите, вместо да се занимават да пращат 15лв. Все пак сме в страната, в която всеки гледа да мине тънко :)

27.05.09
10:33

И аз участвам.
Искам поне едно истинско изследване да има в Бг!

27.05.09
10:34

Бройте ме и мен, ако трябва и повече мога да дам. Инициативата е добра и си заслужава.

30.05.09
08:39

Бяхме 100 и отгоре души на първата анкета. Но от тогава изтече вода, промениха се условията на голяма сума пари...сега пак на ниска сума, но на хората вече не им се занимава (въпреки, че то какво да им се занимава, явно не им се дава). Истината е, че сме далече от целта. Нищо, темата си седи отключена и актуална, ако има желаещи.

21.07.09
09:01

Въпреки, че вече не съм оптимист, споделям, че днес говорих с лабораторията и ми казаха, че може да се прави вече и само ЕДНО изследване на цената от 300лв.
Ако проявявате интерес, може отново да се задвижат нещата.

Бъди сигурен, че форума и Българина, като цяло не са се развили толкова, че да успеем да се организираме за подобно нещо.

Жалко е...Толкова усилия и коментари а накрая нищо!
Е, ха дано сега поне 300 лв да съберем.

СА

21.07.09
11:43

Само да кажа,че и аз съм готов да дам някакви пари.
Мисля,че 20 човека,могат да заделят по 15 лева(ако е още валидна офертата)

21.07.09
12:10

Ако ще правим едно изследване, как да изберем на кой протеин?
Аз искам да бъде на най-евтиния протеин, този от П И К ко.
Защото ако се окаже, че протеина е супер, то тогава... знаете какво следва.

СА

21.07.09
12:31

Мисля,че в темата пишеше чрез анкета.Ако някой не е доволен от избрания протеин може просто да не участва.Може би Стоянчо трябва да прецени дали ще обявява резултатите публично.

21.07.09
13:46

Да, чрез анкета лесно може да се определи...стига желаещи да има.

21.07.09
15:15

Кажете на кого да пращам 10 лв(преди за толкова се говореше).

21.07.09
15:51

Пускайте анкета за 1 протеин и да газиме.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1