24.05.09
12:02
Искам да правя някакъв стак и приемам всякакви предложение,само бих искал да са от хора,които са ги пили и имат мнение!Разгледах на GASPARI продуктите - SizeOn,SuperPump250,PlasmaJet и Halodrol добър вариянт ли е?Всякакви предложения чакам :)
На гаспари е доста добър стака ;) но ако си под 23-24 години няма смисъл от тестостеонови стимулатори, понеже преди тази възраст хормоните ти са почти на макс, а добавките стимулират естественото производство на тестостерон.БСН също предлагат доста стакове за мускулна маса.Аз лично бих ти препоръчал техния “масс стак” Както и други марки имат стакове(мъсълтех,ултимейт нутришън,оптимум,МПХ). Но каквото и да пиеш най-важното е храната. За това ако тя не е перфектна е добре да добавиш добър протеин или гейнър ;)
24.05.09
19:26
Варианти
Gaspari - Size on,Superpump 250, Halodrol liquidgels, желателно е по 2 опаковки от всичко
MHP - Dark Rage,Dark Matter, Up your Mass - пак по 2 опаковки
BSN - Cellmas, No Xplode, True mass Synta 6 - по 2 опаковки
Най-важно е храната, много протеин, достатъчно въглехидрати и яко тренировки и почивка.
Общо взето при натуралните добавки, като правиш стак гледай да е 2 месеца.Като ще правиш нещо, да е както трябва поне.
казано от Sentetic на 24.05.09, 19:47:
казано от Aleksandar Marinov на 24.05.09, 19:26:
Варианти
Gaspari - Size on,Superpump 250, Halodrol liquidgels, желателно е по 2 опаковки от всичко
Най-важно е храната, много протеин, достатъчно въглехидрати и яко тренировки и почивка.
Общо взето при натуралните добавки, като правиш стак гледай да е 2 месеца.Като ще правиш нещо, да е както трябва поне.
ти кое би избрал без БСН понеже сега пия НО ЕКСПЛОУД и не мисля,че ще е добре пак с него и също за гаспари стака по 2 големи опаковки нали?
24.05.09
19:53
Аз бих избрал MHP, защото ми изглеждат много силна и надеждна фирма.
Гаспари съм пил всичко - вече не ми действат както преди....
25.05.09
06:55
казано от Aleksandar Marinov на 24.05.09, 19:26:
Варианти
Към стака на БСН може да прибавиш и Nitrix,
за да се получи точно the MASS stack : ) Успех.