протеин

SI

24.05.09
13:54

Здр-те искам да ви попитам да ми препоръчате някакъв добър протеин , да не е много скъп ако може до 30лв някъде , ако има възможност все пак. Защото аз неразбирам и незнам какъв да взема. Мерси предварително.

24.05.09
14:21

За толкова парички само български може да си вземеш. НО българските са крайно некачествени и по-добре е да си вземеш за такава сума качествена храна.

За толкова пари освен да си купуваш пилешко, друг вариант не виждам. А този всъщност далеч не е лош.

SI

24.05.09
20:15

ОК мерси много. А каква е цената на що годе добър протеин поне да знам горе долу и на някакъв креатин добър. Защото аз съм пил на biogame май беше фирмата и креатин и протеин ама ефект май нямаше :) :) :). Така че сега си тренирам без да ползвам на тази марка нещата. Ако някой може да ми каже за цените на добър креатин и протеин горе долу ще му бъда благодарен. Мерси за отделеното време.

24.05.09
20:25

Минимума е 50 лева за 1 кило. А това стига за около 2-3 седмици.

24.05.09
20:29

Хранителните добавки не са нещо, което се купува еднократно и след това забравяш... Те стават така или иначе разход за които трябва да спреш да се замисляш нещо като парите, които даваш за градски транспорт или за картата за фитнес клуба. Ако не можеш да го правиш недей..по-добре да инвестираш в храната, която е най-важното ;)

SI

24.05.09
21:27

Ясно благодаря ви много момчета за отделеното време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1