Череши ?

28.05.09
10:46

Знам, че като цяло при НВД плодовете не са много желани, но как смятате за черешите, особено сега когато им започва сезона ? Нали са с нисък ГИ, подходящи ли са според вас ?

28.05.09
11:13

Според мен - да. В умерени количества и до обяд.
Проблемът при мен е, че много лесно мога да злоупотребя с количествата...Като си измия една чиния, се оказва, че съм омахала едно кило... А никак не ме затруднява като количество :)

28.05.09
12:21

Аз пък не мога да прекалявам с черешите, защото така се “надувам”, сякаш ще се пръсна ;)

28.05.09
18:49

казано от votolom на 28.05.09, 10:46:

Знам, че като цяло при НВД плодовете не са много желани, но как смятате за черешите, особено сега когато им започва сезона ? Нали са с нисък ГИ, подходящи ли са според вас ?

Зависи,в твоя случей не са подходящи,тъйкато виждам чистиш мазнини.Черешите съдържат повече глюкоза,отколкото фруктоза,а тя ще блокира изгарянето на мазнините.В този ред на мисли,те са подходящи евентуално след тренировка,но не и при чистене на мазнини.

28.05.09
18:55

Можеш да ползваш плодове като нектарини, малини, ябълки... Но като цяло в НВД не са никак подходящи плодовете.

Мнението беше редактирано от tonu на 28.05.09 18:56.

28.05.09
19:13

Може да се използва грейпфрут...доставя ми перфектна свежест(особено ако го изкарам от хладилника),а също съдържа инозитол.
Въобще като цяло плодовете не трябва да бъдат отхвърляни,просто за всяко нещо си има време и място :)

28.05.09
19:56

Мерси ! В общи линии затвърдихте моите разсъждения и сега тялото и духа ми са в покой :)

Мнението беше редактирано от votolom на 28.05.09 19:56.

14.06.09
21:08

Плодовете нещо не ми се връзват с НВД-то. Това е едно от последните неща които бих консумирал на НВД.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1