28.05.09
23:23
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/1/id/3738/na/OPTIMUM%20NUTRITION%20-%20NITROCORE%2024/page/2
Някой може ли да ми даде мнение за продукта? Досега ползвах NECTAR и съм доволна, но ще започвам по интезивни силови тренировки и това е което ми предложи треньора. Цената е доста симпатична за това реших първо да попитам за отзиви и ако не какво бихте препоръчали?
29.05.09
03:58
Това е 10 компонентен протеин - комбинация хидролизирани суроватъчни пептиди,йонно-обменен суроватъчен протеин изолат,ултра-филтриран суроватъчен протеин концентрат,глутаминови пептиди , млечен протеин изолат, ултрафилтриран млечен протеин концентрат, яйчен албумин, мицелиран казеин и калциев казеинат.
АКо финансовите средства не са проблем, това е може би най-добрият комплексен протеин. Да не говорим, че вкусът му е уникален. ЗАедно със СИнта 6 на БСН и Pro Complex на Optimum, държат лидерството за най-вкусни протеини
29.05.09
04:28
Аз пък не разбирам, защо трябва да смениш нещо което действа и работи с друго което незнаеш дали ще е такова, пък мкара да си го купиш от тренера. Да не говорим за цената.За вкуса, само ще кажа, когато някой направи вкус като Матрикс бисквитките, да дойде да се обади да го поздравя и да му стана клиент, за мен той е лидер по вкусови качества.
казано от rossi09 на 28.05.09, 23:23:
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/1/id/3738/na/OPTIMUM%20NUTRITION%20-%20NITROCORE%2024/page/2
Някой може ли да ми даде мнение за продукта? Досега ползвах NECTAR и съм доволна, но ще започвам по интезивни силови тренировки и това е което ми предложи треньора. Цената е доста симпатична за това реших първо да попитам за отзиви и ако не какво бихте препоръчали?
Едва ли е по-вкусен от нектар /както казват по-горе/. Аз съм пробвал доста марки, но по-вкусен не съм попаднал до сега от Nectar Sweet’s Chocotrufel. Също така не споменаха по-горе че от този бленд протеина доста по-бавно се усвоява. До колкото разбрах на теб ти трябва за тренировки а тогава най-удачен е суроватъчния протеин. Да не говорим че има и доста въглехидрати...
Аз лично бих пил НитроКоре24 само преди лягане... Ти си прави изводите.
Като концепция протеина си е добър (имитация на Синта 6) Пробвал съм шоколадовия, ягодовия и кукис енд крийм. Вкуса е не е лош, но е много по-зле от Синта. 3те вкуса, които опитах имаха еднакъв привкус. Освен основния вкус и трите имаха един странен привкус, което определено го няма при синта. Кое работи по-добре вече не мога да кажа, понеже не знам как са съотношенията на отделните протеинови източници. Това, което впечатлява в нитрокоре 24 е че има освен аминоген има и карбоген и лактаза. Това дага гаранция за доста добро усвояване.
Мнението беше редактирано от POCO_LOCO на 29.05.09 07:55.
Темата май се изчерпа, ама ще се разпиша още веднъж. Наложи ми се да тренирам късно и след тренировка до себе си нямах нищо друго освен семпли на Нитрокор 24.Ягодов вкус, ако трябва да съм честен не е никак добър..може би защото го сравнявам с други. Както бях казал и преди има си някакъв привкус. Като цяло мнооооого рядко ми се случва но този път имах лек стомашен дискомфорт от приема на протеин. Надявам се, че ще ме възстанови добре :)
30.05.09
13:29
Ами аз в крайна сметка си купих днес по малката разфасовка шоколад за проба. Не мога да кажа че съм впечатлена от вкуса но не е чак толкова зле. Наистина има леко натрапчив привкус, но пък ми харесва че не е чак толкова сладък. За ефекта все още нямам наблюдения естествено, но мога да пиша след време ако ви интересува.
30.05.09
13:52
казано от rossi09 на 30.05.09, 13:29:
Ами аз в крайна сметка си купих днес по малката разфасовка шоколад за проба. Не мога да кажа че съм впечатлена от вкуса но не е чак толкова зле. Наистина има леко натрапчив привкус, но пък ми харесва че не е чак толкова сладък. За ефекта все още нямам наблюдения естествено, но мога да пиша след време ако ви интересува.
С тази цена на продукта, определено имам интерес за отзивите ти.