28.01.05
20:34
Тази статия е написана от нашият приятел и потребител на бб-тийм aeshna по материяли на Крис Айсето. Статията проследява 2 седмичен цикал за качване на качествена маса. Според мен този вариянт може да се използва освен като изчистване и вдигането на качеството на мускулатурата, а и пречистване на организма от многото ядене.
по-здрави
28.01.05
20:46
Моите поздравления aeshna статията много ми хареса - продължавай в същия дух.
Дам, carb cycling. Пробвах го, но не можах да го поддържам, тъй като изисква прецизно измерване на храната, а аз нямам такава възможност. Чел съм обаче, че е особено успешен при ендоморфи, при ектоморфи резултатите не са толкова впечатляващи - това пишеше в една статия на бб.ком.
Хубава е статийката и подсказва ценна идея, но тва 400г протеин дневно (за 90кг билдер) в един от етапите не са ли множко? В смисъл - чета тука изказвания, че повече от 50-60г протеин на 2-3 часа не могат да се усвоят. Това значи да не мигвам цяло денонощие, за да ги приемам както трябва тия протеини?
Сега ми е 7 ден от този цикъл. Като мине ще постна кво е станало. Първите резултати са-пълен съм с енергия, вдигам по-тежко и ...съм свалил 1 кг :cry:
Ама остават още 8 дни, от които 6 яко плюскане.
07.02.05
18:13
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:11.
[quote author=“maxx_muscular”]споко! Това съм го правил и крайния резултат беше по-нисък % мазнини и 2 кг отгоре... Добре е да се прави често - винаги има ефект... Забелязал съм че при мен действа по-добре ако претренирам по времето когато съм намалил калориите - така после свръхкомпенсирам повече!!!
Мда, и аз бях малко на НВД преди това, и като превключих на този цикъл просто имам невероятен прилив на енергия(ееех, защо нямам гадже :) . Сега намалих обема на тренировката и с по-големи килца дигам и се чувствам супер. Ама верно си е, че с 1 цикъл не може да станат чудеса.
Успех на всички!!