дебелотата моята орис

28.01.05
22:30

аз имам проблем,вече от четири години отлагам да го призная но си е факт.След раждането на дъщеря ми от 65кг станах 90.Не ми правеше впечатление.Мъжлето ми казваше че съм добре но аз си знаех,че не съм,От година се опитвам да отслабна но не става.Днес си купих ксеникал и започнах да го пия.Сърцето ме заболя 62 лева.ако някой ми даде и някои друг съвет за страшно бързо отслабване ще съм му благодарна.Приемам всякакви препоръки  и критики.

:lol:

29.01.05
09:36

Не се опитвай да отслабнеш “страшно бързо”, подобни опити са обречени на неуспех в над 90% от случаите, първо поради реакцията на организма - при “страшно бързо” отслабване, тялото си мисли че е състояние на “страшна криза” и след това като се разхлаби малко режима, получава сигнал “свободно” и си възстановява предишното тегло. Втората причина за неуспеха на опитите за “страшно бързо отслабване” е психологическа, малко са хората, които след продължително сериозно гладуване са в състояние да не се нахвърлят на храната и няколко седмици да не ядат като за последно. Отделно, много бързото отслабване е силно нездравословно. Стреми се към темп не по-голям от  2-4 кг. на месец.
Съветвам те да не приемаш никакви добавки за отслабване. Ефектът от тях е много малък, а като принцип на действие, освен със свободните мазнини, те се свързват и с мастноразтворимите витамини и това нарушава правилното функциониране на организма. Просто резултатът не си заслужава причинените вреди на здравето.
За да отслабнеш, на първо място трябва да си с хипокалоричен хранителен баланс, тоест приеманите калории да са по-малко от изразходваните. Разликата ти трябва да е около 500 калории на ден.
Относно хранителен режим ти препоръчвам нисковъглехидратен, примерно диетата на д-р Аткинс в твоя случай би свършила чудесна работа. Като прибавиш систематично физическо натоварване, дори с умерена интензивност, след половин - една година ще изпълниш изцяло целта си, а първите осезаеми резултати ще усетиш след още първите 2-3 месеца.
Пожелавам ти успех!

29.01.05
12:18

Xenical не мога да разбера тия доктори как го предписват без да им мигне окото. Още по-зле е ако просто някой(я) приятел(ка) ти е казала за него. НЕ ГО ИЗПОЛЗВАЙ! Това мога да те посъветвам. Ефектът от него не е заслужен за това, което ти “причинява”. Имам познати, които са го ползвали и са ми казвали, че този препарат буквално те кара да изхвърлиш мазнините (надявам се си ме разбрала как просто не искам да пиша другата дума и го разбирай това като нещо отрицателно и много неприятно). Pars както винаги е дал перфектни съвети. Прочети внимателно всичко и се насочи към диета и ако можеш кардио дейност. Ако имаш желание и вложиш усилие ще постигнаш това, което искаш. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1